Internet

Komentari na YouTubeu se ne vide

zombie sub 20.4.2019 17:39

Danas sam ostavio veći broj komentara na različite videe i profile. Rezultat je da se, kada se izlogujem sa YouTube profila, samo dva komentara vide dok ostali ne. Kada se ponovo uloguje na YouTube kanal,  vidim svoje komentare. U čemu je problem? Hoće li osoba kojoj sam ostavio komentar koji se ne vidi kada se izlogujem vidjeti moj komentar?

zombie sub 20.4.2019 18:21

Ne znam. Radi se o privatnim kanalima sa ne tako velikim brojem pretplatnika, lajkova i komentara.

 

Evo, tek mi je sada prikazalo u notifikacijama (bez da me obavijestilo) da mi je jedan korisnik odgovorio na komentar (jedan od komentara koji se vidio nakon što se izlogujem).  Korsnik mi je odgovorio prije sat vremena, ja sam vidio u videu prije pola sata odgovor i tek mi se sada smjestilo u notifikacije, mada nije bilo prije pola sata. 

zombie sub 20.4.2019 23:57

Samo da javim da je, vjerovatno, u pitanju da korisnici moraju odobriti komentar, jer komentar kojeg nisam vidio kada se izlogujem postao je vidljiv kada ga je korisnik lajkao. Ali bih i dodao das e sjećam da je par puta bila ista situacija, ali nakon što sam obrisao pa opet napisao komentar on je postao vidljiv.

 

Imao bih drugo pitanje, postoji li način da vidim sve notifikacije koje sam primio na YouTubeu? Kada kliknem na zvono i skrolam, prikaže mi samo unazad zadnjih mjesec dana.