Hambrle sub 8.6.2019 15:44

Dosao sam do Wet Nurse (otkljucao shortcute i to, uglavnom spremna je za fight), ali nisam rijesio Logariusa, i DLC. E sad mene zanima, kojim redom mi je najbolje da odradim ovo jer sam negdje citao da igra krene ispocetka odmah kada se zavrsi prelazak. Pokusao sam na google naci odgovor ali odmah sam spoilao da se fighta Gherman poslije nje, i onda nisam htio dalje citati i istrazivati. Isto tako, nisam Amygdalu nasao jos, kad mi se ona preporucuje?

Dann3R ned 9.6.2019 08:41

Tako dugo dok ne središ Ghermana neće krenuti New Game+.A do tada možeš završit DLC i sredit Logariusa(kad ga središ stavi krunu na glavu da ti se otključa ulaz u dvorac iza trona).DLC je malo teži od osnovne igre i neka preporuka ja biti barem Lv.80

Hambrle ned 9.6.2019 15:50
Dann3R kaže...
Tako dugo dok ne središ Ghermana neće krenuti New Game+.A do tada možeš završit DLC i sredit Logariusa(kad ga središ stavi krunu na glavu da ti se otključa ulaz u dvorac iza trona).DLC je malo teži od osnovne igre i neka preporuka ja biti barem Lv.80

 Hvala ti. Ja sam level 65/66, tako da sam underleveled onda za DLC, pa cu naci amygdalu i jos par optional bossova koje nisam sredio da se malo nalevelam.

Hambrle pon 10.6.2019 20:14

Odbacio sam prvi ending, imam 4 optional bossa jos i DLC za rijesiti.

Ne mogu da vjerujem da sam zapravo dosao do (jednog) kraja Bloodborne-a. Definitivno ni u snu nisam pretpostavljao da cu izgurati cijelu avanturu (no pun intended) :D

Dobra stvar :D 

Cansee pet 23.8.2019 11:17

Pročitao sam knjigu koju je napisao žešći Bloodborne fan Redgrave, stavio sam bio link na stranicu 7 ove teme, preporuka svakome tko bi se htio više udubiti u svijet Bloodbornea, stvarno je teško prokužiti dosta stvari kad samo jednom pređeš igru, puno se više boriš da preživiš nego da saznaš koji se vrag događa u Yharnamu.

 

Uglavnom, sad kako sam to pročitao, dosta sam si počeo razmišljati o čemu bi mogao biti eventualni Bloodborne 2? Neki ljudi po netu govore kako je to "svetogrđe", ne treba biti nastavka, ovo je savršeno, i samo se može uništiti misterija. Mislim da je to prava glupost, jer je to prvenstveno igrica, a ako ima rulju fanova onda će se i prodati dobro. Ono što je bitno je da se očuva sve što valja u originalu, a From Software se neće zajebavat, to sam siguran. Sad je fokus na Elden Ringu, tako da će BB2 vjerojatno izlaziti na PS5, što je odlično, next gen BB zvuči super.

 

Prvo na čemu se može napredovati su tehnički detalji, bilo bi lijepo kad bi se igra vrtila na 4K/60FPS, ili na 30 fps ali da su baš stabilni, kraći loadinzi, mogućnost putovanja između lampi bez povratka u bazu, možda više NPC-eva i da kad pričaju im se otvara usta i miče lice. 

 

Al onda ide puno veće pitanje, gdje smjestiti sljedeći BB i sa kojom postavkom svijeta i kojom ulogom našeg lika u tom svijetu, te u koje vrijeme s obzirom na original.

 

Po meni definitivno bi trebao ići nastavak, dakle radnja poslije originala, i službeni Lore da bude da je naš Hunter ubio Moon presence i uzdigao se i da je Hunt "transcended". S tim da ne znam baš da bi ostavio radnju u Yharnamu, možda bi mogli u neki drugi grad, ali da ima veze i utjecaja od Yharnama, čak bi Yharnam mogao biti legendarno i opasno mjesto, i možda bi nam mogao biti glavni cilj igre doći do Yharnama, i onda kao end game content umjesto chalice dungeonsa bi mogao biti dolazak u Yharnam i tamo koljačina sa svime što se nakotilo od kada smo otišli. I stvari bi mogle biti drugačije baš zato što je naš Hunter postao Great One.

 

Također bi se radnja mogla vratiti u Yharnam neko vrijeme nakon originalne radnje, npr. 100 godina poslije, i da postoji sukob između starih Great Onea i transcended Huntera

 

Također bi radnja mogla ići na potpuno novu lokaciju, u različiti vremenski period, samo što bi opet morao biti zaplet oko Scourge of the Beast i Ashen Blood, i takvih krvavih stvari, inače ne bi imalo smisla da se zove Bloodborne

 

Uglavnom, počeo sam ovo da malo pokrenem raspravu oko potencijalnog nastavka, što bi htjeli vidjeti jednako, što bi htjeli drugačije itd itd

 

 

 

 

bloodborne pet 23.8.2019 11:40

Nebi bilo lose ni da naprave kako je to sve pocelo. From software je pametan tak da i da naprave nastavak ( sto se iskreno nadam da hoce )

Nece ga sjebat kao neki sto recikliraju isti k iz god u god. Ja sam vidio na uk storeu da se prodaju neke knjige.

 

No nisam cuo za tu koju si naveo. U svakom slucaju igricu nebi sjebali s nastavkom kao sto ni nisu DS.

Nego bi bila jedna od najiscekivanijih igara ikad kao sto je trenutno tlou 2 i death strsnding ( koji mi se svakim novim teaserom cini sve bezveznijim nazalost ) 

Cansee pet 23.8.2019 12:43
bloodborne kaže...

Nebi bilo lose ni da naprave kako je to sve pocelo. From software je pametan tak da i da naprave nastavak ( sto se iskreno nadam da hoce )

Nece ga sjebat kao neki sto recikliraju isti k iz god u god. Ja sam vidio na uk storeu da se prodaju neke knjige.

 

No nisam cuo za tu koju si naveo. U svakom slucaju igricu nebi sjebali s nastavkom kao sto ni nisu DS.

Nego bi bila jedna od najiscekivanijih igara ikad kao sto je trenutno tlou 2 i death strsnding ( koji mi se svakim novim teaserom cini sve bezveznijim nazalost ) 

 

Ovo je knjiga od fana, znači tip je skupio sve moguće iz igre i posložio, dakle nije službena knjiga, on tu daje i puno svoga mišljenja.

 

ja ne bi baš volio da igra bude o tome kako je sve počelo, jer je početak o učenjacima iz Byrgenwortha i raskolu.

 

Eventualno bi moglo biti o tome kako je sve počelo nakon što je Healing Church počela koristiti tu krv za liječenje i onda kad je počeo Scourge of the Beast. 

 

Ali meni bi nekako najviše odgovaralo da vidimo što se dogodilo nakon prve igre