jurluk uto 22.12.2009 17:57

ovo i nije neki problem, to se lako ignorira. treba napravit mogućnost da se ignorira tema u kojoj se sudjeluje. npr gdje napišem samo jedan post i ta tema me više ne zanima, ali se stalno pojavljuje na listi tema u kojima sudjelujem

General Zed uto 22.12.2009 20:20

Zato što ovako može svašta napisati i u iskušenju je.pa možda čak i zaradi koji kartončić.A ako ju može ignorirati onda nema tih problema.Ako ste primjetili dosta je ljudi"odletjelo"sa foruma baš zbog nesuzdržavanja.Ovako bi si možda pomogli i ne bi bili u iskušenju i opsovati i reći mnogo,mnogo ružnih riječi(ovo zadnje je zvučalo kao iz policijske akademije)...

Miro uto 22.12.2009 23:04
pod009 kaže...

Može li se napraviti opcija da ignoriram temu?

Zanima me jer neke teme me u potpunosti ne zanimaju,pa kad pregledavam podforume uvijek mi ima nepročitanih tema

Hvala na odgovorima Osmijeh

Nije mi jasno koja je svrha? Imaš mogućnost odabira koje podforume želiš pratiti (slika u prilogu) i to bi trebao biti glavni filter nekog osobnog interesa.

 

A ako želiš pratiti neki podforum - onda je tvoj osobni izbor koje ćeš teme pratiti, a koje ne! Imaš mogućnost odabira favorita i na taj način selekcioniranja onoga što želiš imati u fokusu.

 

Doista ne vidim smisao uvođenje još jednog, negativnog filtera za same teme.

 

Ako misliš da naslov neke teme nije dobar i da te navo na praćenje, a radi se o nekom sasvim drugom sadržaju - onda prijaviš takvu temu i tražiš od moderatora da joj daju primjerni naslov.

pod009 sri 23.12.2009 11:34
Miro kaže...

Nije mi jasno koja je svrha? Imaš mogućnost odabira koje podforume želiš pratiti (slika u prilogu) i to bi trebao biti glavni filter nekog osobnog interesa.

Ne,ne,ne...

Npr. netko otvori temu "Zašto je ova grafička bučna" ili "koji je takt ovoj procesora-i5 2.66 ghz LGA1156"itd.,a tema je dosta aktivna,ali me nikako ne zanima.

Kad pregledavam šta ima novo bude bar 4-5 takvih primjera (svaki put kad pregledavam) i to dosta iritira