ICT školovanje

Web dizajn, graficki dizajn ili cad specijalist

tony THE Noob čet 11.7.2013 22:39

Ima netko ovdje da studira informatički dizajn, zanima me da li se na tom smjeru uči raditi u programima tipa photoshop i sl. ? Gdje bi se moglo zaposliti nakon završetka (kad bi bilo zaposlenja :D)

 

(Informatički dizajn bavi se tehnološkim postupcima u pripremi i proizvodnji grafičkih proizvoda i multimedijskih sadržaja. Detaljno se pristupa oblikovanju i dizajnu grafičkih rješenja, koncipiranja i realiziranja multimedijskih proizvoda)

Mucc pet 4.10.2013 20:40

Pozdrav Pozdrav Ovako zanima me kako napraviti gif animaciju s slijedecim programima photoshop cs5

i xara 3d maker molim odgovor ubrzo ako moze hvala svima;) i molim detaljno objasnjenje ako je moguce Muc

Cri.Lu99 sri 27.2.2019 11:24

Da ne otvaram novu temu ili da ne tražim duboko po forumu odlučio sam ovdje potražiti savjet. Evo vidim u Algebri tečaj za web dizajnera trenutno imaju nekakve popuste pa me zanima šta vi ostali mislite. Ima li to smisla? Hoću li išta naučiti? (dobro uglavnom znam da ću sve više manje sam naučiti kao i u većini stvari u život) Koliko će mi značiti taj papir realno? Ajmo ljudi pomozite haha

Uglavnom sam imam odgovore na većinu pitanja i da slušam samo sebe ne bi upisao, al onda opet nekako očekujem da ću naučiti neke osnove, da će me se uvesti u taj svijet pa će biti lakše dalje učiti.

Cri.Lu99 čet 28.2.2019 09:28

Iako sada gledam i mislim da bi mi se puno više isplatilo platiti tečajeve na Pluralsightu. Kada usporedim cijene Algebre i Pluralsighta za jednako razdoblje bi me ovdje ispalo 4 puta manje, a mislim i da bi puno više naučia. Barem dolazim do tog zaključka čitajući po forumu i internetu općenito o Pluralsightu