GPS

Iskustva sa Infidini in-dash navigacijama

Jehonan ned 17.7.2016 09:51

Poštovanje i srdačan pozdrav svima!

 

Dakle, ima li tko bilo kakova iskustva s dotičnim uređajima? Naime, radi se o 1/1 zamijeni A/V sistema unutar automobila (u mome slučaju Toyota Auris) sa dotičnim uređajem, a koji unutar sebe ima GPS, DVD, AM/FM radio, DVB-T, kamera prilikom vožnje u rikverc, .... Baziran je na Pure Android 4.4 OS-u i koliko vidim update je moguć, LCD je 8". Cijena je trenutno nekih 400$. Koliko vidim po povratnim informacijama dosta Rusa ga je naručilo i velika većina je zadovoljna. Sada, ukoliko je netko tko ovo čita vidjeo ili čak naručio i ugradio, bilo bi lijepo da podijeli mišljenje, čisto da ne bacim 500$ jer sam onda amenovao daljnje izlete toga tipa (naime, uvijek će biti Damaklov mač u obliku supruge nad glavom, a koji će u zadnjem trenu reći "a jel se sjećaš kako si...." i tu sve staje ). Eto, pomozite...... Hvala!

 

Jehonan sub 6.8.2016 09:42

Evo ljudi, premda nije nitko odgovorio, želim Vas samo izvjestiti da je uređaj kupljen i radi, jednom riječju, fantastično! Istina i Bog, ne uzeh ovu marku infidini već neku drugu, a uzgred, ta već ima gore Adndroid 5.1.1 tako da i to ,ajmo reći, nije punom, ali eto, čovjeka veseli. Inače, ako se želi ugraditi kako treba, dakle dizanje tapecirunga i kabliranje po tvorničkim pozicijama, treba Vam jedan puni dan ili dva poslijepodneva. To bi bilo to. Ako koga što zanima, neka pita.

Jehonan uto 9.8.2016 06:50

Evo, radi se o točno ovom:

 

http://www.aliexpress.com/item/New-arrivals-Pure-Android-system-Car-GPS-DVD-HeadUnit-Navi-for-Toyota-Auris-Corolla-hatchback-Wifi/32350861108.html?spm=2114.13010608.0.72.y6Bz1T

 

Morao sam ići baš na taj model zbog modela auta koji imam. Dakle, radi se o Aurisu, ne o Corolli.

 

Inače, jedan addendum svemu ovome. Naime, morao sam napraviti LP tj. Pi filter na napajanju kamere jer su je impulsi releja za sva četiri žmigavca uključena, a što prema zakonu treba uključiti kada se ide u natrag, bacali i nesvijest (jedan mali toroid namotan sa 2.0 mm bakrene lak žice (oko 300 mH induktiviteta) i jedan elktrolit od 470 mF u paralelu).