jurluk čet 16.9.2010 04:18

serija se počela prikazivati na rtl-u. 10 rujna, i od tad se prikazuje svakog petka u 21:30. repriza bude ponedjeljkom u 23:00. epizoda traje cca 30 minuta. do sad su bile 2 epizode.

 

Televizijska ekipa na čelu s novinarom (Sven Medvešek) odlazi na Vis snimiti reportažu o instruktoru vožnje (Stjepan Perić) i njegovom jedinom polazniku autoškole „Đir", Marijanu, purgeru iz Zagreba. Marijan se već tri godine priprema za vozački, no i dalje nije spreman za ispit. Živi na Visu i, po predviđanju svog instruktora, za pola godine će biti spreman bez ičije pomoći sjesti u automobil. TV ekipu instruktor prima u svoj dom, upoznaje ih s gradom Visom i na viškim prometnicama pokazuje zašto Marijan još nije spreman izaći na vozački ispit.

Pilot novog hrvatskog humorističnog serijala „Instruktor" smješten je na otok Vis, gdje upoznajemo instruktora vožnje i njegovog jedinog učenika. U tridesetak minuta autori serije pokazali su da se uz inspiraciju, originalnu ideju te s malim budžetom može snimiti kvalitetna televizijska zabava. Protagoniste radnja serijala vodi na vožnju po hrvatskim cestama, te na šaljivi način prikazuje koje sve zamke krije polaganje vozačkog ispita i na što sve moramo biti spremni želimo li dobiti vozačku dozvolu. 

 

ja vam preporučam da je pogledate, jer ćete se kidati od smijeha

xDinichx čet 16.9.2010 10:40

Ja sam pilot gledao još davno na državnom i umirao sam od smijeha isto kao i pri prikazivanju :D

Jedna domaća serija vrijedna malo pažnje... pogledajte je nasmijati ćete se...

 

Pogledajte malo klipove na yotube-u :D

jurluk uto 23.11.2010 22:00

evo večeras u 23:45 je zadnja epizoda. jeste gledali sve? šta kažete?

 

ja moram priznati da nisam, jer sam u domu a ovdje nemam tv, pa zato pitam - jel zna netko odakle se mogu skinut sve epizode? torrenti?

Prison Breaker sub 27.11.2010 01:09
jurluk kaže...

 jel zna netko odakle se mogu skinut sve epizode? torrenti?

Sve epizode imas na torrenthr

 

Ja sam gledao ispočetka, onda jedno vrijeme nisam, i sad sam pred kraj, meni su dosta dobri bili.

jurluk sub 27.11.2010 08:53
Prison Breaker kaže...

Sve epizode imas na torrenthr

eh, eh, znam da ima tamo, ali trenutno sam u studentskom domu a ovdje ne smijemo skidati torrente. a i kad bih skinuo, morao bih i dosta seedati, a ovdje se više kažnjava upload nego download, tako da ništa od toga :(