Bug

BUG 311 - listopad 2018

PzKpfw pon 29.10.2018 19:55

Bugovci, moj dragi...ova tema o pametnim satovima me je baš obradovala.
Znao sam da ce ista biti jednom tema broja, jer je Davor to najavio kao temu broja još pocetkom ljeta u svojoj emisiji
sa Denisom.


Tako, kada sam taj petak došao mado, te prerezao sivu foliju u kojoj dolazi BUG nama pretplatnicim, obradovao sam se kao malo dijete koje je dobilo darove za žicBo od samog Djeda Mraza.

 

Satovi su majstorski opisani sa strane trojca: Drage, Denisa i Dragana koji je sudjelovao u temi broja sa tekstom osatu iz nekog drugog svemira - Apple Watch-u.
Iako pametni sat ima dosta prednosti pred klasičnim, ipak bi osobno dao prednost ovom drugome pri prvoj sljedečoj kupnji sata, jer ovaj prvi mi
dolazi kao produžetak mobitela. Mada kada korisnik pogleda što sve nudi jedan smart watch ima da mu pamet stane. Pogotovo ovi Garmini.
Kada bih baš morao birati iz kolekcije što se opisala u našem BUG uzeo bih Suunta.


Lajkam humor i stil pisanja koji se proteže kroz tekstove našeg Drage. Kao na primjer onaj naslov pri recenziji ćuke "Šuštić ga je žicao..." ili nadalje u tom tekstu spominjanje navođenja artiljerijske vatre ili pak "paravojnog operativca". Slobodno nakon nekog vremena, ponovite temu oko pamentnih satova kao temu broja i pri svakom broju predstavite tu i tamo neki pametni sat.

 

Za uspjeh crew iz Gamepirasa mi je jako drago, jer su game devovi posljedni romatici programiranja koji stvaraju nešto iz nicega, bez fige u džepu. Game devovi rad dva posla istovremena, gdje im za ovaj drugi posao nitko ne garantira da ce uspjeti. SCUM je vrlo lako mogao biti veliki fijasko ili samo prosjecni uspjeh. Medutim,  uletjeli su sa nečim novim na nemilosrdno tržište igara, te su uspjeli.
To je baš lijepo, a  ovommjesečnim BUG-om taj uspjeh ostati će zauvijek zabilježen za povijesne anale.

 

Bugovci, tema broja i Gamepires uz ostale tekstove donijeli su nama čitateljima još jedan, pravi, kompjuterski,
muški broj BUG-a.

 

BUG, rula nadmoćno!