Bonbon

Potrošnja interneta na bonbon pretplati

Dr.K uto 2.2.2016 08:28

Pozdrav,

 

kakva su Vaša iskustva sa potrošnjom interneta?

 

Naime, meni se čini da mi jako brzo "guta" internet. Jučer sam postao korisnik bonbon-a i kako pratim potrošnju vidim da mi dosta brzo troši (otvorio sam dva-tri puta whatsupp i potrošio mi je već oko 5mb)

 

Obračunska jedinica je 10kb, ali meni se ne čini da je tako.

 

Zna li netko nešto više ili mi se samo pričinjava

VedranMik sub 6.2.2016 03:51

ja sam potrošio dobrih pol GB od 1.2.2016. kako sam aktivirao 5GB. Naravno, tu je nonstop mail, youtube, soundcloud, whatsapp, browsing i svašta još. Prati šta ti troši najviše, možda ti nešto iz pozadine radi, ja sam to sve izregulirao da mi neke aplikacije ne mogu primati/slati u background-u dok sam na mobilnom internetu.

ll2p čet 30.3.2017 14:15

Nisam siguran da postam pitanje u pravu temu, međutim nadam se da ću ovdje dobiti odgovor koji tražim. Naime imam iPad Air 2 sa podrškom za cellular i kupio ja Bonbon internet sim-icu i sad prvi put želim dodati/kupiti MB. Kako da to napravim? Unaprijed hvala.

Fazan0312 čet 30.3.2017 14:27

http://www.bonbon.hr/ducan/sim-kartice/internet-sim-kartica

 

Nisam imao iskustva sa tom karticom ali pročitaj gore na linku. Ako i to ne pomogne javi se ovdje na chat: http://www.bonbon.hr/podrska/online-podrska

 

A što se tiče potrošnje MB ja baš imam suprotno iskustvo. Od kad koristim bonbon i ovaj najveći paket interneta wifi ne palim ni doma, youtube gledam i slušam non stop plus standardne aplikacije facebook, whats app i skype i uvijek mi paket izdrži do kraja i još mi se prenese. Ne koristim 4g već samo 3g pa je možda do toga.

 

EDIT:

i kako kaže "petric1" da ovisi o uređaju, to sam i ja razmatrao kao razlog. Zadnja dva moba su mi Blackberry na njihovom OS-u i stvarno mi je potrošnja mala. Kad sam to malo pratio poslušao bi na youtube-u pjesmu i ne skine mi ništa. No kako nisam to dugo pratio pa sam mislio da možda naknadno se skine. Inače koristim neku Blackberry aplikaciju za youtube i recimo pustim playlistu i ja zaključam mobitel, pjesme se normalno vrte pa možda i zato mi ne troši puno.