Smooth Operator uto 27.9.2011 19:24

Pozdrav ekipa, želio bih vam skrenuti pozornost na aplikaciju na koju sam nedavno naletio, vidim da ima par ljudi da ih na forumu koristi, ali je većina neupućena u XBMC.

 

XBMC (X-box Media Center), je open source aplikacija koja omogućuje (uz određene add-one) strimanje muzike, videa, ili pak slike i aplikacije s poznatih servisa.

 

Ovdje će biti opisano samo streamanje videa preko Icefilms dodatka, gdje na vašem računalu se omogućio repozitorij od preko 80,000 serija i filmova. Streamanje je lako i u roku minute možete pronaći zadani film/seriju/sezonu/epizodu i započeti s gledanjem filmova, bez preuzimanja!

 

Htio bih naglasiti da su sve aplikacije free i nikakvih crackova nema, ali nisam sam siguran kakve su zakonske regulative oko ovog (streamanje filmova).

 

Tutorial, XBMC + icefilms + link za subtitlove:

Download xbmc, Linux, Mac i Win7/XP supported:

http://xbmc.org/download/

 

Next->Next->Finish

 

Skini ovaj zip file i otvori XBMC i idi: Settings > Addons > Install from zip, i pronađi skinuti zip i dodaj ga.

Instaliraj dodani add-on: Settings > Addons > Get Add-ons

 

GOTOVO!

 

Vratite se na početnu stranicu idi na Video >Video Addoni >IceFilms > Odaberite serije ili filmove i na kraju samo izaberite izvor i u roku minute vam film počinje!

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Ukoliko želite subtitlove, morate instalirati XBMC subtitles, već ga imate dodana, samo ga instalirajte. U postavkama XBMCa, podesite da gleda titlovi.com i podnatpisi.net.

 

Više o titlovima (čitati drugi dio): http://www.mukte.org/index.php?topic=25077.0

 

Sad ako želite instalirati i USB daljinski ili slično, to je na vama. prporučeno je imati flat-rate i min. 2Mbits, dok na 4 radi ko urica.

 

Par screenshotova! UŽIVAJTE!!!!

Smooth Operator uto 27.9.2011 19:58
Alesandro kaže...

Imam Xbmc na htpc-u i nisam zvao za ovo . Svaka cast

Posebno su mi su drage serije koje se tek snimaju, tipa How I met your mother ili Big Bang Theory, kroz 2 dana se svi prikažu u aktualnoj sezoni u HD rezoluciji. Da ne spominjem Housa, Top Gear, X-files, svi Star Trekovi i ostale kultne serije! Svi nastavci i sezone!

 

Sve na dohvat ruke, nikad ih ne skineš i nikad si ne zauzimaš HDD. A pokreneš za minut.

zitzko pon 9.4.2012 10:45

Bok! Imam samo jedno pitanje u vezi XBMC-a ver. 11, odnosno preciznije u vezi njegovog Grooveshark XBMC plugina: Zašto mi ne prikazuje ništa preko tog plugina i zašto me traži Gs account, da ne traži možda premium account? Ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan.

Hvala unaprijed!

gtrifun sri 18.4.2012 13:33

Instalirao i sve radi.

Zanima me jedna stvar,posjedujem program mezzmo i normalno si streamam putem wireless-a sve sa kompa,sto stavim u njegov library,na panasonic g30.

Da li mogu i ovo gledati putem wireless-a u doticnom programu ili samo na kompu to radi ili moram imati neki player??

LP