-
CROshalashaska: A slušaj radiš ga na svoju odgovornost...ali nije ništa od velike opasnosti. Imaš točna uputstva i trebaš ih se držati i to je to. Ko po pravcu i ne možeš pogriješiti. Samo ih dobro pročitaš i ne žuriš.
28.8 7:20
-
goran___1992: a...cekaj....ja napravim softmod...i dobijem taj homebrew chanel na wii...i to je to jell..???
29.8 0:01
-
CROshalashaska: Ne, ma imaš sve u uputstvima dosta je opširno pa mi se ne da sada ode objašnjavati. Uglavnom trebati češ skinuti par fajlova na SD karticu i tako...pogledaj postupak.
29.8 5:49
-
goran___1992: Evo ja sam stavio homebrew chanel na wii...i neki usb loader...i sta sada dalje...???
5.9 22:17
-
deadZed: Skines WBFS Manager na PC, ustekas HDD u PC, formatiras ga u WBFS format, i Managerom napravis backup svojih igara na HDD.Sad HDD ustekas u Wii (USB), pokrenes USB LOADER i uzivas...
5.9 23:04
-
goran___1992: a dali je moguce igrati igre preko sd kartice...ako je ikako moguce
6.9 0:47
-
goran___1992: a jojj...pa ove neke iso igre koje moram skiadati imaju po nekoliko gigabajta
6.9 1:03
-
CROshalashaska: Mozes igrati ali samo one sa virtual console ili wiiware!!!
6.9 7:40
-
goran___1992: A kako dayo napravim taj wiware i virtual console...
6.9 15:27
-
CROshalashaska: To isto skidaš s interneta u posebnom formatu i onda stavljaš u određen folder na SD kartici. Imaš u uputstvima za hack na wii-u kako se to radi.
8.9 7:35
-
nailer: kupi ih onda.
18.9 17:37
-
tonihrvat: Tražim pomoć. Odgovorite mi preko PM na ova pitanja zato što su o piratskim sadržajima: Imam jedan HDD od 500 gb koji mi je spojen na wii ina njemu su 200 igrica. Dobio sam ga od strica sa svim igricama i sada bi ja htio dodati još neke igrice, pa molim da mi netko korak po korak objasni kako staviti ISO igricu na HDD i igrati ju na Wiiu. Potražio sam na internetu, ali mi stalno objašnjava kako softmodati, kako staviti homebrow channel, ali ja to sve imam.
5.11 21:06
-
tonihrvat: Ok nitko ne zna. Onda mi objasnite kako staviti ISO datoteku na HDD. Ja sam priključio HDD na komp i piše mi RAW format i pita me da li ga želim formatirati kada ga želim otvoriti. Kada stisnem da onda mi prekine na nekom dijelu. Jel zna netko kako otvoriti taj RAW bez formatiranja?
6.11 9:40
-
baxax: Košta 1500kn a to je ona razlika od 100kn izmedu xboxa i wii- a
19.11 19:46
-
tonihrvat: Evo jedan mali oglas.Svi vi koji imate Wii, priključite se molim vas ovom forumu:
http://www.arenawii.com/forum/Ekipa je stvarno odlična i ima jako zanimljivih stvari.
1.12 22:46
-
Code Scorpio: Imam par pitanja o konzoli Nintendo Wii:
1.Kako prebaciti igre sa PC-a na Wii?
2.Koja je najbolja ratna igra za Wii?
26.8 21:15
-
Code Scorpio: Koja je cijena toga i di se može kupit?
26.8 21:15
-
bancic123: cijena je 1245 kuna u sophoslabu:
http://www.sophoslab.hr/konzole/97/wii-nintendo-sports-resort-black-igraca-konzola/9168/ po meni je to odlicna cijena za tu konzolu
26.8 22:05
-
Code Scorpio: koja je cijena toga i di se može kupit???
28.8 10:20
-
Code Scorpio: jel mi može itko reć kako prebaciti igre sa pc-a na wii???????????hitno odg.
28.8 10:27
-
21.9 12:48
-
Kapac91: Pozdrav Kupio sam Nitendo Wii, dobio sam dva ona njegova kontrolera, ali mene zanima dali ja na njega mogu priključiti kontrolere od Nitendo Gamecube-a, i dali ti kontroleri funkcioniraju i na igricama od Wii-a??
4.10 11:22
-
viking.software: možeš priključiti, ali mali broj igara podržava te kontrolere. odnosno, igre od GC-a da, ali od wii ne. postoji dodatni gc-like kontroler koji se kopča u wiimote, ali, opet je pitanje koliko ga igara podržava. uostalom, ne košta te ništa da probaš igru po igru.
14.10 22:28
-
bancic123: imam par pitanja jer mi sutra dolazi wii tako da vas molim da mi odgovorite jos danas: 1. dali se na wiiju samo spojim preko wifi-a i odmah mogu surfat webom ili se to dodatno placa?2. dali ga je jednostavno softmodati da cita igre s usb-a ili treba nesto posebo?3. dali me mogu banati ako imam softmodanu konzolu i piratke igram online?4. isplati li se uopce kupiti wii? jer ja bi igrao i neke igre poput cod-a i neke ozbiljnije? evo to je to od mene molim vas da mi odgovorite cim prije :D
30.10 20:08
-
TheRunner: 1. Da2. Da3. Ja mislim da ne, barem mene još nisu bannali.4. Hmm za "ozbiljnije" igre ti ne bi preporučio baš wii. On je po meni izričito namjenjen zabavi.
30.10 20:19