Sport

Real Madrid C.F.

mariclius ned 21.7.2019 21:14

Pa kolega, jedno je šta mi mislimo, a drugo i ono najbitnije je šta Zidane želi. 

Ako si pratio Real onda znaš da Cebalosa baš Zizu i nešto ne "voli" baš. 

Ne znam koji je razlog i meni je baš žao, ali tako je nažalost. 

Zidanu je Pogba br.1, a pitanje je da li će ga Manu na kraju prodati. 

Bejl, Vaskez, Diaz... 

Jedan po jedan nadam se da će otići. 

Po nekim info James bi mogao u Atletico za 50 mil. Kako god ja vjerujem da će nam doći jedan dobar veznjak. 

 

BeLLicus pon 22.7.2019 14:42

Ja se toplo nadam kao navijač Barcelone da će se Real uspjeti posložiti, da liga bude napeta, El Clasiko na vrhunskom nivou, Bale vam sigurno ide što je odlično, trebao je otići još prošle godine, svakako bi se i Benzeme trebalo riješiti taj lik nije na nivou već nekoliko sezona, žao mi je Juniora Vinicusa njegova se pozicija kosi sa Hazardovom a sumnjam da će Hazard izlazit iz igre, Vinicus je pokazao kakav je igrač protiv Barcelona u El Klasiku, tek mu je 19 godina ali on po meni zaslužuje igrati od prve minute ali kraj Hazarda nema šanse naravno, problem kod Reala ostaje špica i desno gdje je Bale igrao, Jović je čista špica ali on je još neiskusan no opet bolje nego Benzema, desno može Asensio odigrati ali opet nije to to, danas je ostalo jako malo vrhunskih igrača na desnoj strani, a još manje koji se mogu kupiti, Griezman je idealan za tu poziciju no on je došao u Barcu, i još mi na pamet padaju jedino Dybala i Salah. Zidane igra u 99% slučajeva 4 3 3 i sumnjam da će Neymar dolaziti jer taj isključivo igra lijevo a tu je sad Hazard. Barcelona opet treba vrhunskog igrača na lijevoj strani, za mene Dembele to nije. Uglavnom bit će zanimljivo do kraja prijelaznog roka, ali Real mora kupiti još jednog igrača koji igra naprijed Hazard nije dovoljan, Asensio odigra jednu dobru pa 5 loše, Benzema nije vrijedan spomena, a bojim se da Jović još nije taj kalibar bit će tek za koju godinu... 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kH6NLuX6cmY

TheDarkSide pon 22.7.2019 17:36

Jedno je neosporivo, era cr7 ce bit dugo dugo pamcena, iako meni osobno ronaldo i raul su "bolji", sta se tice omjera golova, nastupa i svega tesko da ce ikad itko skinut cr7..sad boze moj moze se desit da tako netko naleti, al sanse nisu bas velike, takvi kao on se rađaju jednom u tko zna koliko, on nije ni imao talent kao recimo messi koji je prakticki rođen s tim i sa malo treninga se uvijek "odrzava", ronaldo je primjer stroja koji non stop trenira, i on se takvim zalaganjem ja mislim izgradio u ono sta je bio. tranzicija nakon ronalda je da cemo morat igrat vise timski, da ce vise igraca morat konstantno zabijat, dok je bilo ronalda, vecinom je on rijesavao sve, al adekvatna zamjena za njega ne postoji, postoji jedino u ajmo rec obliku 3 spice da zabijaju skupa kao on, onda bi se dalo nadomjesti koliko toliko ga. On je nasa vjerovatno najbolja kupnja ikad i pitam se po danasnjim standardima cijene i inflacije koliko bi danas transfer cra iznosio? 500 milja? vise?

mariclius uto 23.7.2019 20:30

Mislim da se ide sljedeće sezone na Mbappea, a pogotovo ako ovaj ne produži ugovor, a navodno mu se nudi gotovo 50 mil po sezoni. 

Ako je vjerovati info SMS iz Lazia je blizu Manchestera za 75 mil + 15 bonusi i to otvara vrata za Pogbu da dođe u Real. 

Cebalos je izgleda već dogovoren za posudbu u Arsenal. 

Mariano Diaz bi mogao u Italiju za nekih 20-ak mil. Real želi nešto više. 

Nadam se Bejl i Vaskez da će otići. Daj Bože!

 

Hexfire uto 23.7.2019 21:17

Ne vjerujem ni ja da je Mbappe realnost ove sezone koliko god svi to htjeli.

S Pogbom bih riskirao za 100m jer taj igrač ima ono nešto. Čak i da ne uspije ni u Realu ne vjerujem da bismo puno izgubili.

Diaz brat bratu i nije dobio baš pravu priliku, niti je ova sezona bila neka sreća da se ijedan mladi igrač razvija. Ako ponovno ode, teško da će se opet vratiti u Real, ali za njega bi to bilo najbolje. Slažem se da je 20m jako malo, bez obzira na sve.

Del_Boy97 uto 23.7.2019 22:44
Hexfire kaže...
Ne vjerujem ni ja da je Mbappe realnost ove sezone koliko god svi to htjeli.

S Pogbom bih riskirao za 100m jer taj igrač ima ono nešto. Čak i da ne uspije ni u Realu ne vjerujem da bismo puno izgubili.

Diaz brat bratu i nije dobio baš pravu priliku, niti je ova sezona bila neka sreća da se ijedan mladi igrač razvija. Ako ponovno ode, teško da će se opet vratiti u Real, ali za njega bi to bilo najbolje. Slažem se da je 20m jako malo, bez obzira na sve.

 nije on ni tako mlad, 25 godina mu je

mariclius uto 23.7.2019 23:13

Večeras Real - Arsenal u 01:05.
Sk 1.
Marca nagađa ovaj sastav:

Courtois Carvajal, Ramos, Varane, Mendy , Kroos, Modric, Kubo , Vini, Jovic, Hazard.

Nadam se da ću ostati budan pa da pogledam barem 1 pol.

mariclius sri 24.7.2019 16:29

Pogledao 1 pol i ugasio. Teško je bilo za gledati. Odbrana plivala na sve strane. 

Nikako shvatiti kako Vaskez ima mjesta u prvih 11 pored Vinija, Rodriga i Japanca. 

Onaj Mendy odličan. Benzema "ubojit" kao i uvijek. 

 

luckyluke sri 24.7.2019 18:08

Real mora hitno po jednog pravog RW kapitalca. Bio to Salah, Mbappe ili netko treći. Asensio je out. Bale i Vasquez ne mogu bit ti nositelji. Rodyrgo, Vini i Kubo su premladi da uskoče u tako velike cipele; svaka čast međutim na talentu. Benzema u špici postao teška panjina poput Girouda. Nadam se da će ga tokom sezone Jović izgurat iz prve postave. Također ni u obrani ne cvjetaju ruže, tek treba vidit za kakve je kapacitete Militao. Ne bi htio reprizu prošle sezone, ali ako se ne povuku neki drastični potezi mogli bi opet gledat jedno te isto.

Hexfire sri 24.7.2019 18:17

Uf, katastrofa za Asensia. Em dug oporavak em tip ozljede nakon koje je upitan i nastavak karijere na vrhunskom nivou. Nadam se najboljem.

 

Odgledao highlightse, opet toplo hladno. Doduše, ostali smo s igračem manje nakon 10 minuta pa ajd, nek im bude. Nije mi jasno zašto Bale igra ako odlazi. Tip igrača koji se ozlijedi sjedeći u autobusu... baš da je sila da igra, nije.

luckyluke pet 26.7.2019 22:39

Prema zadnjim informacijama Marce; Bale odlazi u Kinu, James Rodriguez ostaje. Jako mi drago zbog Jamesa. Lik je doktor za Vazqueza, Benzemu i takve koji imaju garantirano mjesto u postavi, a stalno ga se tjeralo iz kluba.

Hexfire sub 27.7.2019 10:04

Koliko vidim iz sažetaka golmani su bili najbolji dio momčadi, a primili 7 komada.

 

Moram priznati da me dosta iznenadio ovaj zaokret u transfer politici ATM-a i baš me zanimalo kako će napadački izgledati ove godine. Je da su ovo samo pripreme, ali na papiru sa sad na razini nas i Barce. 

 

Što se nas tiče, o kontraproduktivnosti ovako jakih tekmi u pripremnom razdoblju se već raspravljalo pa nema smisla. Pogotovo protiv ATM-a koji je uvijek nabrijan 150% na nas. Poraz ružno izgleda, ali momčad i dalje nije kompletna, Zidane se sigurno i dalje traži, očekivati neke konkretnije rezultate već ove sezone je dosta optimistično. Dosta je tu posla pred ekipom i ne treba raditi prevelike drame iz ovakvih stvari.

Cordas pon 29.7.2019 12:41

Po meni, sezona je već sad promašena i treba se okrenuti onoj novoj. Ništa nije išlo po planu na pripremama, nisu dovedena adekvatna pojačanja (osim Hazarda, koji je još prije priprema došao), nisu se prodali igrači koji su se trebali prodati i za koje se klub jasno izjasnio da ih ne želi (Bale, James) i pripremne utakmice su odrađene katastrofalno. 

 

Od pojačanja će, svi osim Edena, većinu vremena provesti na klupi, a Zidane djeluje skroz izgubljeno sa potezima na utakmicama, a i izjavama poslije utakmica. 

 

Uglavnom, dugo nisam bio ovako pesimističan uoči nove sezone. Nadam se da nisam u pravu.

Kant pon 29.7.2019 13:40

Propo Real...

 

Napadaca i dalje nemaju, Jovic je promasaj (gdje su njega izvukli, pobogu?), Hazard je odlican igrac, ali to nije klasa Ronalda, Mesija ili Petkovića iz Dinama, Na ostalim pozicijama se nisu pojacali, ostala ista ekipa,vec zasicena, a godinu dana starija, s time da i oprije real nije imao bas momcad u cvijetu mladosti...

 

Zidane je mozda ok trrener, ali nije takva klasa da iz govana zamijesi pitu...

Hexfire pon 29.7.2019 17:00

Jovića nisam gledao, ali malo je prerano zvati ga promašajem. Ne može tako mlad igrač preko noći postat pravo pojačanje. Nitko nije klasa Ronalda... očekivati da će Hazard uspjeti njega zamjeniti je suludo.

 

Slažem se da prelazni rok zasad nije nešto bajan. Najavljivala se čuda, ali i dalje je to tanko. Ozljedom Asensia stvara se dodatan problem u napadu. Vezna linije je barem u ovom trenutku slabija nego lani, ali vjerujem da se tu ipak radi na nekom pojačanju. Iako me ni najmanje ne bi čudilo da je Neymar trenutno jedino što zanima Pereza.

 

Što se Zidana tiče, nema se tu zasad što puno reći. I dalje smatram da on nije dovoljno dobar i iskusan da bi napravio nešto od ove skupine igrača, a baš da su ove pripreme pokazale išta više, nisu.

 

Za dvadesetak dana već kreće La Liga, a i dalje je tu hrpa nepoznanica. 

Kant pon 29.7.2019 17:34

Ne mora Srbin biti los, ali to nije klasa za Real... a i nije da je bas jeftin... Ono sto hocu reci, napad nisu ojacali, a potrsili lijepu lovu i maltene ostali na Benzemi, koji vec par zadnjih godina je u padu forme, sve je stariji i tesko je za ocekivati da se sada poceti prozivljavati drugu mladost...

 

Ne znam, lijepa lova potrosena, a mislim da je Real jos slabiji nego lani, a znamo kakva je to bila sezona... 

Hexfire pon 29.7.2019 18:06

Dal se za 60m eura moglo kupiti u ovom trenutku boljeg napadača, vjerojatno je. Dal se moglo kupiti tako mladog, a s takvom statistikom, to je već upitno. Živimo u vremenu kad daš 60m za igrača da uopće vidiš može li ti biti od koristi. 

 

Za Benzemu se zna da ga Zidane čuva ko oko u glavi, pa ništa čudno da se nije dovela zamjena za njega.

 

Prerano je još za konkretnije zaključke jer prijelazni rok traje, ali slažem se da s trenutnom ekipom nismo spremni za puno bolju sezonu od prošle. Na papiru to izgleda bolje, ali i dalje je to jako tanko. 

Kant pon 29.7.2019 18:42

Kada je ošo Ronaldo, trebalo odmah prodati i Modrića, Benzemu, Marcela, Ramosa i napraviti generalku potpunu...

 

Posto se nije tada, trebalo bi sada...

 

Ova sezona je ionako gotova...

 

Ali da, tesko je sada, bas i nema nekih igracina na trzistu, a i kada se pojavi neko dobro i jako ime, ima sada i drugih klubova s hrpom love tako da nije nikoga lagano dovesti...

 

 

 

 

Hexfire pon 29.7.2019 20:33

Ima i u tome nešto, ali trebalo bi imati stvarno velika muda riješiti se aktualnog osvajaća zlatne lopte i kapetana momčadi. Plus što je jako upitno bi li se za pare koje bi za njih dobili moglo kupiti adekvatne zamjene. A i dodatna "opasnost" je što zbog ove eksplozije cijena na tržištu manji klubovi sad još lakše mogu do dobrih igrača i biti još kompetitivniji. Brat bratu, prije par godina da je Real prodao sve starije od 28 i doveo nešto novih igrača opet bi bio u top 3, a danas bome nisam siguran. 

 

Ali velim, rok još traje, nije pravo vrijeme za analize. Ako ekipa ostane ovakva kakva je danas onda se bome treba zapitati što su radili zadnjih 6 mjeseci. Bilo je dovoljno vremena kvalitetnije pripremiti prijelazni rok. Jbt, jedine promjene u veznom redu zasad su nam odlasci Lorrentea i Ceballosa. Već vidim kako ovog drugog vraćamo s posudbe na zimu...

toma20 pon 29.7.2019 23:43

iduce ljeto odlaze Navas,Marcelo,Modric,Vasquez,Nacho i nadam se Benzenma,sa njima naravno Zidane

jer ova sezona ce biti ocajna kao i prosla zavrsavamo kao 3. i ispadanje u cetvrtfinalu lige prvaka...tesko da ce ista biti i od kupa

nadam se da iduce sezone slijedi pravi remont

BeLLicus uto 30.7.2019 18:26

Gledam bas sad utakmicu protiv totenhama. Ubija totenham reala, sad su poveli. Real bi mogao imati jednu od najgorih sezona u povijesti ako stvari ostanu ovakve do kraja prijelaznog roka.