Sport

MMA (Mixed Martial Arts)

m77 čet 6.6.2019 23:01

Nakon dosta vremena, ovaj vikend je nešto za što sam jako jako nabrijan...naravno radi se o povratku Fergusona...nadam se njegovoj pobjedi, zatim nečemu zbog čega će Poirier morati odustati od meča sa Khabibom, pa da iz petog pokušaja imamo ovaj dream fight.

toxic ned 9.6.2019 07:13

Ferguson je jednostavno premocan... steta udarca izvan zvona ali nekako si mislim da je Cowboy namjerno puhao, jednostavno je bio demoliran.

Kakav high kick Valentine- kako je puklo, fenomenalna zenska.

A sta rec za Cejuda ??? WOW, najavio i pohod na 145...

Spike1983 ned 9.6.2019 07:48

Ferguson je bas zivotinja, sto mu je napravio od face đizzz 

steta za ono ispuhivanje, i sam veli da je znao da to nesmije radit al jbg, tak ti valjda dođe na trenutak i zeznes stvar... ili je to namjerno napravio da ga ovaj ne demolira do kraja.

gledam kraj kad su se dogovarali sto ce, ferguson ko da se tek treba borit, sav ljut i razocaran radi razvoja situacije, a kauboj totalno razvaljene face i smije se lik pa jebote 

 

e da i onaj šut nakon zvona je bio jbg u žaru borbe, brijem da je Fergusonu najvise žao zbog toga

m77 ned 9.6.2019 13:43

Ferg već drugu borbu zaredom toliko uništi čovjeka s druge strane da ovaj nije u stanju ući u treću rundu, ili im kut zabrani ili doktor...a najjače od svega što je izgledao kao da se tek zagrijava za ono pravo...

Sad nek Poirier bude čovjek i ustupi mjesto pravom #1 contenderu.

m77 ned 9.6.2019 23:29

Zanimljivo je pogledati slike Tonyjevih protivnika prije i poslije borbe...siročeki izgledaju kao da su se susreli s antijunakom slasher filmova.

Hexfire ned 23.6.2019 22:07
toxic kaže...

Kako je Korean Zombie dobar ....

 Yep. Jedan od onih boraca koji nikad nisu u dosadnoj borbi.

 

Tko zna kako bi danas izgledao ranking divizije da nije morao 2 godine zapostaviti UFC zbog odrađivanja vojnog roka.

ursusc355 sub 29.6.2019 21:12
m77 kaže...

Večeras hw poslastica, Ngannou/Dos Santos...osim toga, borba koja me najviše zanima je ufc debi Lungiambule.

 Dali još netko osim mene misli da će Formiga pobjediti ? uplatio neke novce na njega čak... tečaj 2.55

Hexfire sub 6.7.2019 15:53

Zanimljiv matchup. Ne zaboravimo da je Jorge odradio 3 runde s Maiom i izgubio split decision u trenucima kad je Maia submitao ljude lijevo i desno bez pardona. Tak da ne znam baš po čemu može biti velik underdog. Definitivno ima i iskusto i skill set za dobit Askrena. Još sad motiviran nakon podulje pauze, mogao bi napokon i do title shota krajem godine.

m77 ned 7.7.2019 01:08

Masvidal je inteligentan borac, ali nevjerujem da se može braniti od Askrenovog chain wrestlinga 15 minuta...a Ben je pokazao i da ima bradusinu kad je izdržao Lawlerovu kanonadu...nadam se Askrenovoj pobjedi i nastavku hypea jer je lik urnebesno zabavan, a trash talk mu je dašak svježeg zraka u ufc-u...

Spike1983 ned 7.7.2019 05:35

Isus kaj mu je napravio, ajmeeeee
Najbrzi KO u UFC-u

I bas mi je drago, taj Askren mi je brutalno iritantan lik, sad je dobio pošteno po njoji pa nek i dalje bude bahat :)

Hexfire ned 7.7.2019 18:25

Baš mi drago što je Askren uspavan. Lawleru je malo falilo, ali ovo sad je još slađe. Masvidal mora dobit title shot, nema druge. Jones nije briljirao, ali provukao se za dlaku. Što bi bilo kad bi bilo... 5 runda je bila na knap, ovisno kako ju je tko vidio.

 

Sve u svemu, jako zabavan event od samog početka. 

Promster ned 4.8.2019 00:12

Razočaran sam Robbiem, on kao da je došao malo čvršće sparirati, mislim da nema više želje u njemu. Ali svaka čast Colbyju izdominirao je Lawlera, bacao ga kako je htio, uputio preko 500 udaraca, jebeni cardio. On i Usman su slični borci, samo kaj Colby ima bolji standup, no Usman je puno veći, bit će zanimljivo... 

Hexfire pon 5.8.2019 22:36

Jedva čekam. Je da je Stipe naš, ali jako je teško navijati protiv DC-a. Nisam siguran može li ga dobiti. Bit će nešto oprezniji jer je sigurno mislio da mu u standupu ne može ništa, ali DC je sad na vrhuncu karijere i definitivno je favorit.

A i ne znam koliko je bilo pametno da Stipe prosjedi godinu dana bez razloga. Vidjet ćemo uskoro.

Promster sri 7.8.2019 13:58
Hexfire kaže...
Jedva čekam. Je da je Stipe naš, ali jako je teško navijati protiv DC-a. Nisam siguran može li ga dobiti. Bit će nešto oprezniji jer je sigurno mislio da mu u standupu ne može ništa, ali DC je sad na vrhuncu karijere i definitivno je favorit.

A i ne znam koliko je bilo pametno da Stipe prosjedi godinu dana bez razloga. Vidjet ćemo uskoro.

Slažem se apsolutno.

 

Kod prve borbe nisam bio siguran može li Miočić dobiti Cormiera, sad još više sumnjam. Ali ne samo zbog ishoda prvog meča, nego zbog priče koja se provlači kroz medije i fanove, a to je; "DC je dobio na lutriji, posrećilo mu se, lucky punch...". Ako se ne varam nekaj slično je izjavio i Stipe, e sad ako on stvarno smatra da se to slučajno dogodilo, onda mislim da će opet izgubiti, čak možda otići u penziju. Ima 36 godina, poubijao je cijelu HW diviziju, jedino tko ga čeka je Ngannou koji je svakim danom sve teža borba. No, ako već netko mora dva puta natamburati Miočića, drago (tj. najmanje mrsko) mi je da je to DC.

XXX sub 10.8.2019 12:05

Stipe mora pametno, sa distance koristiti direkte, low kickove i konstantno pritiskati. Može dobiti na bodove sigurno ako sačuva hladnu glavu. DC je zvijer, ima najbolje hrvanje u kategoriji, čvrstu bradu a boks mu je jako dobar.