x18x05x sub 13.7.2019 13:08

Realno nam treba napadač, možda malo previše novaca su dali za njega.

Čovjek koji u 257 utakmica za A.M zabije 131 gol i ima 46 asista ne može biti loše pojačanje. Svi znamo kako A.M igra, na 1-0 onda je njegova statistika odlična. Držmo fige da odmah uspije jer nema dvije tri sezone za prilagodbu.

kexzoR sub 13.7.2019 13:20

Davanje 120mil eura za takvog igraca je ludost. Malcom nije nista losiji igrac od njega,ali jbg, nije dobio priliku. Mi bez ovogodisnjih pojacanja (Griezmanna i De Jonga) imamo ekipu koja moze bez problema pokoriti Europu, ali nas uprava i trener sabotiraju. Ako nam vec treba napadac, ja bih kupio Maura Icardija, vjerujem da bi Inter prihvatio ponudu od 50mil eura.

Mitch sub 13.7.2019 21:55

Lacazette po meni vise pase i jeftiniji je...ali hebiga.

 

Dosta je 120 mil za nekonstantnog igraca od 29 god...

 

Mislim da je s Felixom ATL napravio ok posao

CoLLo ned 14.7.2019 22:50

Stvarno ludost, razumijem potrebu "dizati" cijenu sa ciljem da izvuku više eto novca od Barce, ali ići do te granice da propadne transfer (koji je zaista bio vrlo moguć) zbog tolike neke averzivnosti i bezobraznosti prema Barci je stvarno suludo. I to nije Celta samo u pitanju, već gotovo svi klubovi.

The_K ned 14.7.2019 22:58
CoLLo kaže...

Stvarno ludost, razumijem potrebu "dizati" cijenu sa ciljem da izvuku više eto novca od Barce, ali ići do te granice da propadne transfer (koji je zaista bio vrlo moguć) zbog tolike neke averzivnosti i bezobraznosti prema Barci je stvarno suludo. I to nije Celta samo u pitanju, već gotovo svi klubovi.

 Zato jer svi znaju da nam je uprava u kurcu i da je velika sansa da bi preplatili igraca

Del_Boy97 uto 16.7.2019 11:22
Korny1603987 kaže...

što nećete "hrvatski" dres barcelone ? Nike je stvarno truba za originalnost.

 hoću, samo čekam kvalitetan fejk i ide de jong na njega.

 

razmislit cu izmedju drugog i treceg kad dodje treci

el.šef uto 16.7.2019 15:47
playjob kaže...
Coutinho je iz opisa na Instagramu obrisao ,,FC Barcelona player."
Ne mora to ništa značiti, a opet s druge strane...

Vjerovatno odlazi. 

Ne znam sta bi mislio o tome, ako on ide to moze samo znaciti da Neymar dolazi.

 

     ...Ter Stegen...

Semedo...Pique...Umtiti...Alba

Arthur...De Jong...Coutinho

Messi...Griezmann...Dembele

 

     ...Ter Stegen...

Semedo...Pique...Umtiti...Alba

Arthur...De Jong...Roberto/Vidal

Messi...Griezmann...Neymar

 

Tu moze biti jos dosta kombinacija ali ta dva sastava se najvise vrte po internetu i defitinitivno je po meni onaj prvi pun potencijala.

Samo sto Valverde ne bi koristio Semeda nego Roberta, De Jong grijac klupe Busqets unutra, Umtiti-Lenglet rotacija, Coutinho krilo a Dembele grije klupu.

Tako da sve to lijepo izgleda i zvuci ali kad pocne sezona tek cemo se onda vratit u realnost i tek onda shvatit da je zapravo svejedno tko ce doc a tko otic. 

 

Neymar bi se vrlo lako mogao vratiti, vidjet cemo bit ce zanimljivo pratiti sljedece dane. 

 

Mitch uto 16.7.2019 20:56

Treba prodat i Roberta i Coutinha jer dok su oni tu Valverde nece znat poslozit.

 

Inace Coutinho nigdje nije ni pisao "FC Barcelona player" niti imao to u opisu. No kako stvari stoje, on i Dembele idu putem Pariza

el.šef uto 16.7.2019 21:23
Mitch kaže...

Treba prodat i Roberta i Coutinha jer dok su oni tu Valverde nece znat poslozit.

 

Inace Coutinho nigdje nije ni pisao "FC Barcelona player" niti imao to u opisu. No kako stvari stoje, on i Dembele idu putem Pariza

Vise puta je izjavljeno da Dembele nece nigdje i da grade buducnost oko njega, iako moze bit i klasicna navlakusa,  bila bi neka logika da oko takvog igraca gradis buducnost u klubu..Dembele ce otic samo ako ovima iz uprave nije ostalo ni gram mozga. 

I to je previse, Dembele + Coutinho za Neymara koji moze bit ozljeden pola sezone, nisu toliko glupi.

Coutinho + novci i eventualno neki stariji igrac ali sve preko toga je PREVISE.

Del_Boy97 sri 17.7.2019 01:23
playjob kaže...

Jel taj dres s DHGate-a ima Nike logo ili ne?

 ima, samo ne smiju stavit na oglas zbog copyrighta

 

nekim klubovima izbjegavaju napisat ime u oglasu pa stave imena najpoznatijih igrača

Korny1603987 sri 17.7.2019 07:47

barcelona ni na nebu ni na zemlji.

 

Ne znaju što žele. Istina je da ako kupuješ zvijezde onda moraš mijenjati taktiku i formacije da svi igraju na svojim pozicijama.

Oni žele superstarove koji će igrati u barceloninom formatu i to ne ide. Ako žele imati "barecelonin nogomet" onda moraju igrati sa kosturom momčadi iz Barcelone B.

 

Do kada će se kupovati dobri igrači i onda prodavati za jednu petinu uloženog ??? Rakitić je preživio samo zato što je dovoljno dobar da od napadačkog playmakera postane trkačka radilica obrana-napad.

Meni je sramota što su napustili tekovine Barcine filozofije da igraju igru marketinga kao i Real, ali je još sramotnije što oni kupe jer su i protivnici kupili, a ne sa ciljem.

Koji je K trebao igrati Coutinho? On je trebao biti kao Sanchez ? pritisak u fazi obrane i onda trka naprijed prema golu? Tko je tamo skaut ?

 

Del_Boy97 sri 17.7.2019 18:47
kexzoR kaže...

wtf atletico madrid kupio trippiera za samo 20 mil eura. Nisam ga pratio u PL. Znam da je na SP i u LP odigrao vrhunski.

 25* ali je lik truba blago rečeno

playjob čet 18.7.2019 15:12

Na mobitelu sam pa nemam opciju uređivanja prethodnog komentara kako bih mogao nešto još nadodati.

U tekućem prijelaznom roku Juventus se za 140 milijuna eura pojačao četvoricom igrača, dok je Barca potrošila 220 milijuna eura za trojicu igrača. Valja nadodati kako je Juventus doveo čak trojicu igrača besplatno: Ramseyja, Rabiota i Buffona.
Sličnu praksu su imali i prošlog ljeta kada su doveli nekolicinu igrača besplatno ili za omanju svotu novaca u odnosu na kvalitetu istih.
Barca na tom području doživljava ,,pušing," daju se velike svote novaca na igrače umjesto da se dobar dio novaca ulaže u La Masiju i tamo, kolokvijalno rečeno, ,,proizvode," igrači.