Razni mrežni problemi

Koji je id i pass za 192.168.1.1

mario.L_hr sub 14.7.2012 14:49
bobo12 kaže...

Evo ja imam sličan problem, ali neradi to sa user i 0000

Pokušam upisati korisničko ime i password koji sam dobio ali svejedno nemogu ???

Bio bih zahvalan ako bi netko mogao pomoći.

Pa napiši neke detalje kao naziv davatelja usluge, tip modema. T-Com je prešao na foru da je password napisan na samom uređaju (s donje strane). Ponekad je zgodno pogledati knjižicu s uputama koje si dobio od davatelja usluge.

dadonv1 čet 26.7.2012 02:25

 

Može li mi netko reći o čemu se radi: kad pokušam otvoriti stranicu sa postavkama modema otvori mi se stranica sa prijedlozima comodo vatrozida, (taj imam instaliran) deinstalirao sam comodo ali opet isto. Prije je bilo sve u redu.
đelo ned 26.8.2012 18:39

ako mi može netko reć gdje se balazi taj kao password i user jer ja sam probo sve i nije mi jasno pa možda mi čak i nedostaje taj neki papir na kojem to piše a model adsl-a mi je gigaset SX 763WLAN dsl    PA BI BIO STVARNO ZAHVALAN AKO MI NEKO MOŽE ODGOVORIT.

đelo ned 26.8.2012 19:12

a neznam sad nisam siguran  daj mi neki primjer jel to dugačak broj neki ili baš nekužim ono šta nisu mogli sve to na papir stavit???

 

 

 

 

dokumentarci će pričekat malo {#}                 i di mi piše taj id koji meni treba??

Enkidu ned 26.8.2012 20:22

Da su stavili na papir onda bi ga mnogi izgubili pa zvali korisničku službu : "Ej, di mi je papir ?", ovako je puno logičnije.

Dakle preokreni router (ona crna ili siva kutija sa antenom koju su ti dali) i na donjoj strani bi trebala biti naljepnica na koj piše username (neka jednostavna lako zapamtljiva riječ kao Administrator ili User) i password (pod PW ili passwod ili access code ili tako nešto). Probaj upisat pa ako ne radi zovi korisničku službu svog operatera, oni znaju takve stvari.

 

P.S.

Trebao si dobiti i nekakav manual uz router...

 

 

royalhero ned 26.8.2012 20:26
Enkidu kaže...

na donjoj strani bi trebala biti naljepnica na koj piše username (neka jednostavna lako zapamtljiva riječ kao Administrator ili User) i password (pod PW ili passwod ili access code ili tako nešto).

Eh... Na mom ruteru, pri resetu, uopće ne rade te lozinke koje pišu na naljepnici. Nego neke vr10vr10pa, neki bog nemam pojma. I to sam jedva našao po nekim forumima, ima svakakvih rutera, ali ovaj mi je D-LINK...