Prodaja - Ostalo

[Prodaja] LG OLED55B7V(140cm) ultra HD 4K smart t

dovla79 sri 25.12.2019 21:19

Prodajem navedeni tv,kupljen 05.06.2018.sa 5 godina jamstva(2 godine standardne,plus 3 dodatne godine jamstva,koje Vam šaljem na Vaš E-mail).Tv je u vrhunskom stanju,besprijekorno radi.
29.10.2019. je u ovlaštenom LG servisu Supra Mea zamijenjen panel,razlog su bile žućkaste flekice,vidljive tek na testnim uzorcima na panelu,(lošiji panel) u normalnom korištenju se nije ništa vidjelo, te je sad uređaj poput novog,pošto je panel jedna od glavnih komponenata na oled tv-ima.Novi panel je testiran sa testnim uzorcima,i odlične je kvalitete i uniformnosti.Prodaja uređaja je isključivo zbog kupnje oled uređaja novije generacije(LG C9).
Za ozbiljne kupce koji imaju jako dobru priliku dobiti praktično novi,vrhunski uređaj,pod garancijom na sve kvarove,te cijena uređaja ne mora biti koja je navedena.Ozbiljni kupci mogu vidjeti, isprobati i pregledati uređaj u mojem domu.
Plaćanje možete izvršiti novčanim prijenosom preko Vaše banke na moj IBAN,ili možete platiti u gotovini u mojem domu poslije provjere uređaja.
Kad bude vidljiva uplata na mojem računu,možete uređaj preuzeti odmah ako ste na zagrebačkom području ,sa originalnom kutijom,stalkom,ili Vam uređaj šaljem kurirskom službom na Vašu adresu.
Zamjene i nadoplate nisu opcija.Molim Vas da prvo nazovete radi konkretnijih informacija.U nastavku su linkovi sa recenzijama i specifikacijama uređaja.

https://preporucamo.com/lg-oled55b7v-recenzija/2017/10/22/

https://www.lg.com/hr/televizori/lg-OLED55B7V

https://www.displayspecifications.com/en/model/846fad7

Anđeo bez falinge pet 27.12.2019 08:36

fotke "uniformnosti" piksela , slike televizora, je inače besmisleno stavljati, fotkao ti s fotićem od 10 t kn ili s mobitelom..

treba otići kući i pogledati.

 

no, iako čovjek nije naveo cijenu, običaj je cijenu staviti jer danas tih modela televizora ima po dosta povoljnoj cijeni.