ks95hr uto 17.4.2018 21:38
Mary Sue kaže...

S obzirom na to koliko stoje, ne bi bila velika šteta da ih se ne može kupiti u Zagrebu. Ljepota je kupovanja odjeće, obuće i slično u traženju proizvoda koji su istodobno lijepi, kvalitetni i jeftini, a ne ružni, nekvalitetni i skupi. Čini se da je tvoja filozofija drukčija.

Budući da ti za razliku od mene očito nemaš pametnijeg posla od traženja proizvoda koji su istodobno lijepi, kvalitetni i jeftini volio bih čuti tvoj prijedlog.

ks95hr uto 17.4.2018 21:44
non pasara kaže...

Ferivi sport, Vlaška 129. Imaš i Adidas shop u Areni, samo ne znam jel tamo imaju.

Ne vidim taj model na njihovom webu. Dućani u Zagrebu uglavnom imaju samo crne koje već imam i bijele koje mi se ne sviđaju.

Anđeo bez falinge pet 20.7.2018 13:34

To malo gume, lošega ljepila, ne vrijede više od 250 kn da ih ubiješ.

Cijela ta ekipa a naročito Ferivi kupuju loše kopije i prodaju ih tu naivcima po dva/tri puta većoj vrijednosti.

 

Ferivi se godinama "opskrbljivao" sportskom oblekom na Arizoni pa su jedno vrijeme bili zbog toga i zatvoreni.

Anđeo bez falinge sub 21.7.2018 19:23
Paolo Maldini kaže...

Opet dosta manje nego sam ih platio 

 nije meni žao paltiti kvalitet ali tvornice poSrbiji štancaju tako dobre kopije da ih samo iskusno oko može razlikovati.

Istina je da kupe nekvalitetniju gumu, tkaninu, kožu ali nagledao sam se tako dobrih kopija da je to suludo.

 

"to nadgledanje" mi je razvilo oko i za trenirke, tenisice i ostalu sportsku opremu koja se u našim trgovina prodaje po nenormalno visokim cijenama u odnosu na kvalitet..

 

Reći ćeš, da,.... i u Austriji je ta tenisica na sniženju 50% i košta 100 eura, no tamo ti se ne može dogoditi da kupiš u trgovini bofl jer bi ih inspekcija zatvorila na 30 godina, oduzeli bi vlasniku svu imovinu i debelo bi odgulio u zatvoru.

 

Trebaš se paziti nepouzdanih inozemnih on line shopova koji isto često u ponudi imaju "povoljno" kineske i srpske kopije.

 

veseli007 pon 15.10.2018 23:39

Pozdrav! 

 

Htio bim kupiti Adidas titan bounce ako je moguce u HR a ako ne, onda vani. Samo da budu original da ne platim 200€ pa dobijem kopiju iz kine! Ako mi netko moze preporuciti neki ducan ili web, np! Neki provijereni online shop u EU da ne placam carinu, bilo bi super!  Gledao sam u Nossu u Tkalcicevoj tj, njhov web, ali nemaju one sta bi si ja kupio! Znam za Noss da je original,  kako sam cuo! Nisam i ZG, tako ako moze koja pomoc! Ako je ducan u ZG doso bim, np, samo da je provijereno! Sada ce uskoro crni petek to mi je prilika za otic u ZG, jer ce biti bolji izbor i bolji popusti! Zar ne ? 

 

Ispricavam se sta sam u krivoj temi, nisam naso onu pravu, slobodno me uputite ako nije bed! 

 

 

Stavio sam sliku tih tenisica!  Thx! ✌️

ks95hr uto 29.1.2019 15:59

Za tebe i ostale ubuduce, nemojte biti ludi pa kupovati ovakve modele koji se prodaju samo po nekim lijevim zemljama. Isto tako nemojte kupovati Sketchers, osim ako si bas ne mozete priustiti tenisice za vise od 300 kn, a hocete Ultraboost ili Air Max. Znaci ni slucajno davati vise od 300 kn za Sketchers. Takoder Adidas, Nike i sve te marke u Deichmanu, Sport Visionu i slicnim ducanima su sumnjivi modeli sumnjive kvalitete.

 

Najbolje je kupovati provjerene modele u provjerenim ducanima: Adidas Stan Smith, Adidas Superstar, Adidas Gazelle, Adidas Samba, Adidas Ultraboost, Adidas NMD, Adidas EQT, ..., Nike Air Force 1, Nike Air Max 1, 90, 93, 95, 97, 2017, jos hrpa Nike Airova ali ne sumnjivih iz Sport Visiona, Vapormax (???), ogavni Nike Cortez ako se nekome sviđa, ..., Air Jordan 1, 3, 4, 5, 6, 11, ..., Puma Suede, Puma Basket, Puma Clyde, hrpa retro Reeboka koje ne znam jer su mi ruzni, Converse All Star, Vans Old Skool, Vans Authentic, Vans SK8 HI, New Balance 574, ... A sad tko hoce kupiti neko smece jer medu ovih nabrojanih 40-50 modela nije nasao nista po svom ukusu nek kupi.

 

 

veseli007 uto 29.1.2019 20:23

Ma da, thx!

Nemam bas veliko povjerenje u online ducane pogotovo ne one van hr!

Ili ti dodju druge boje ili br.veci/manji, itd!
Nije uvijek tako i nije svima tako, ali eto meni se to dogodilo!

Nista da skratim, kupljene Nike Air Vapormax u Runninggate-u za 1050kn, znam da ce sada neki reci ovo/ono, skupo, itd, ali meni nebitno. Barem znam da su provijereni ducan sa originalnom robom, za sada!

Za 200-300kn razlike no thx!

Ne kupujem tenisice svaki drugi mjesec da bim osijetio tih 30-40€ razlike!

Moj trud, moj novac, moj odabir! ✌️

Glavas_ZG uto 29.1.2019 22:27
veseli007 kaže...
Ma da, thx!

Nemam bas veliko povjerenje u online ducane pogotovo ne one van hr!

Ili ti dodju druge boje ili br.veci/manji, itd!
Nije uvijek tako i nije svima tako, ali eto meni se to dogodilo!

Nista da skratim, kupljene Nike Air Vapormax u Runninggate-u za 1050kn, znam da ce sada neki reci ovo/ono, skupo, itd, ali meni nebitno. Barem znam da su provijereni ducan sa originalnom robom, za sada!

Za 200-300kn razlike no thx!

Ne kupujem tenisice svaki drugi mjesec da bim osijetio tih 30-40€ razlike!

Moj trud, moj novac, moj odabir! ✌️

 Ja kupujem isključivo u shoosteru, airmaksice (troje u zadnjih godinu) a od adidasa sprintblade (nisu bas dobre).

veseli007 ned 28.4.2019 12:15

Ekipa pozz!

Hocu kupiti Nike air vapormax flyknit 3 kod nas, ali nema one boje koja se meni svidja ! :(

Gledam na Nike.com/HR tamo ima ali se brinem dali cu dobiti original ili dobru kopiju, dali je to bas sluzbena stranica Nike ili!? I odakle dolazi roba, jer ako iz USA onda placam carinu!? 🤔

Dali ima netko iskustva da zeli podijeliti?
Da ne dobijem macka u vreci za 200€ 🥴

 

https://www.nike.com/hr/

veseli007 pon 22.7.2019 13:13

Da se javim, brat i ja smo kupili na Nike.com/hr tenisice dosle su za 3 dana sve 5, iz skladista iz Nizuzemske! Kupili smi ih prije 2 i po mj. Predomislio sam se i uzeo pegasus turbo 35 plave, da ne bodu u oci!

Brat si je uzeo lijepse iste samo Mo Farah edition malo su skuplje od obicnih, ali su zato puno lijepse, uzivo jos i lijepse! Ta crvena boja sa zlatnim i crnim u kombinaciji sa bijelom, pun pogodak! Barem meni! 💪💪

Tenisice su lagane udobne, mekane, za sada najudobnije koje sam imao! 👊 Preporuka! Sry za slike ako budu krivo okrenute! 🤗



Ghost777 pet 11.10.2019 13:41

Pitanjce ako netko ima iskustva s velicinom Adidas to Puma, zadnje Zx Flux, Tubular Runner, Shadow i NMD R1 sve su mi 42 2/3. U Pumi bi se to prevelo u velicinu 43 (konkretno PUMA RS-X)? 

Louis Pluto pet 11.10.2019 14:20

jel' tko zna gdje bih mogao kupiti šangajke (visoki model kao na slici), tko ih proizvodi i proizvode li se još uopće?

inače legendarne tenisice koje sam nosio u mladosti a volio bih opet...

sbcreation sub 18.1.2020 15:32

Ljudi koji je ovo vrag?

Išao kupiti tenisice. Obišao deichmann, hervis i sl. trgovine u supernovu.

Nemam nikakvih problema sa tenisicama marke nike, adidas i sl... koje koštaju po 700,800kn.

No to izgleda sve loše napravljeno za poluditi. Točno možeš vidjeti da ima po rubovima ljepila koje je u proizvodnji iscurilo, loša kvaliteta gume i sl.

Sve djeluju kao da mogu trajati max mjesec dva. Kao kineska kopija ni više ni manje.

Na kraju odustao od kupnje brendiranih tenisica i kupio 3 para po 200tinjak kn koje su mi djelovale ok napravljene.

Nek svake traju par mjeseci i ja sretan.

Još uvijek imam neke stare nike tenisice koje su popucale od starosti (5 godina) i nosim ih kad radim u garaži i sl. I drže se bogami jako dobro.

No ovo što vidim danas je koma. Kakva je to kontrola kvalitete? Jel to uopce netko provjerava šta se sve prodaje po trgovačkim centrima pod kvalitetnu/brendiranu robu?!

 

 

gocc01 sub 18.1.2020 16:15

Mene su ove pokvarile. Nemam nažalost sliku svojih jer je prošlo par godina ali sam imao te iste samo kaj sam stavio plave žnirance. Nažalost, za oko 800kn kvaliteta je loša što je malo neobično s obzirom da su to skate tenisice poznate marke. Imao sam i zimski model, DVS  Westridge, podstavljene i visoke te su također puknule na pregibu iznad prstiju a bile su još skuplje, oko 1100kn sa dostavom. Sranje je kaj mi nakon njih niti jedne više nisu ono wow kakve šuze.. 

 

DVS Comanche i zimske Westridge. Za sezonu i pol su dobre.