O_O_O sri 14.11.2018 14:38

Pozdrav ljudi!

 

Zovem se Pero Peric i ovo mi je 15sti lazni profil. Nekad sam znastvenik, nekad psiholog, nekad menadjer ovisno o profilu. Vise se ne sjecam tko sam zapravo. Inace radim u skladistu u Konzumu i strastveno citam i komentiram na indexu.

Tonxy Xy sri 14.11.2018 16:08
O_O_O kaže...

Pozdrav ljudi!

 

Zovem se Pero Peric i ovo mi je 15sti lazni profil. Nekad sam znastvenik, nekad psiholog, nekad menadjer ovisno o profilu. Vise se ne sjecam tko sam zapravo. Inace radim u skladistu u Konzumu i strastveno citam i komentiram na indexu.

 

Hahahahahahahahaha! 

Filox sri 27.3.2019 11:27

Evo da se i službeno predstavim, kad već raspravljamo danima.

 

Pozdrav ljudi, ja sam Filox, iz Splita, 36 godina, serviser osobnih računala i ekonomist po struci. Nadam se dobrim i konstruktivnim raspravama s vama. Hobi mi je audiofilija i gluposti. Želja mi je uvalit se u 4x4 off-road, ali treba para za Nissan Patrola... 

 

Skupljam salvete i volim sve što vole mladi.

Ajar čet 28.3.2019 09:57

(iz prateće dokumentacije)

 

kad biste mi znali imeprezime, mogli biste me izguglati na nešto više od dvije stranice (1920 x 1200, font mid size, full screen). čak me i wikipedija uvrstila u opis. rođen sam istoga datuma kad i michelangelo (renesansna ninja kornjača) a i godina je tu negdje. po zanimanju sam nezainteresiran i nezanimljiv a zvanja imam nekoliko (zajedno s pripadajućim školama/fakasima; u onome koje mi je najmrskije dogurah do mr. sc. po starom, a dr. po novom). jedan border collie (a tako se zove jer se pokenja uvijek na granici asfalta i trave, neovisno o veličini travnate površine) i ja činimo nerazdruživ par-nepar-bim-bam-bus. hobi mi je spavanje ali nemam duplića za razmjenu. duhan uživam oralno. ne gravitiram alkoholu ili trozi. kao ortodoksno-stoički idealist, vjerujem da će svi ljudi (pa i sestre) jednom (nažalost) biti braća, što ukazuje na opći incest. tu prestaju sva moja vjerovanja i ufanja. (pre)sretno razveden poput rvacke obale, već skoro 3 decenije. najveći otok mi je trbušni. radim doma pa sam osuđen na samomobbing i zabranu sindikalnog organiziranja. nadimak za forum odabrao sam zbog pseudonima. smrt me neće dobiti živoga. 

Shockwave čet 28.3.2019 16:44
O_O_O kaže...

Pozdrav ljudi!

 

Zovem se Pero Peric i ovo mi je 15sti lazni profil. Nekad sam znastvenik, nekad psiholog, nekad menadjer ovisno o profilu. Vise se ne sjecam tko sam zapravo. Inace radim u skladistu u Konzumu i strastveno citam i komentiram na indexu.

 Opis prosjecnog rvata na internetu. Najjace mi je ovo s titulama, svi su direktori svemira, visoka primanja, posjeduju vise nekretnina na moru (s bazenom), a u stvarnosti rade kao zamjenik pomocnog portira u brodogradilstu.

 

Brajac04 ned 9.6.2019 21:51

Pozdrav svima, ime mi je Matej, imam 15. Trenutno polazim 1. razred TŠS, zanimanje strojarski računalni tehničar. Volim "gaming", a volim i dobro papati . Eto, zanima me programiranje, planiram se aktivirati u tom pogledu, kao i 3D Dizajn, odnosno animacije. Također sam upoznat sa nešto Web Dizajna, rođo moj ima taj predmet pa od njega prepišem nešta, pa da probam, hehe. Pozdrav svima!

Thonchek27 pet 11.12.2020 17:27

Pozdrav svima. Zovem se Antonio, imam 27 godina, bavim se digitalnim marketingom i imam svoju marketinšku agenciju zadnjih 3 godine. Bavim se svime i svačime, od vožnje motora, sviranja gitare, pa sve do podučavanja SEO optimizacije i sl. 

bartul_9 čet 7.1.2021 00:51

Lijep pozdrav ekipa.

 

Luka 28 godina iz okolice Splita. 

 

Cijeli život volim tehnologiju i praktički sam odrastao uz istu, kao što je vjerujem i većina vas koji ste ode. Od tehnologije mi je nekako najdraže bilo računalo, a uz njega i gaming. Imao sam dosta konzola, od raznih Nintenda sa pjace, Nintenda 64, Play Stationa i tako. Uglavnom volim igre, filmove i više manje sve vezano uz tehnologiju.

 

Član sam nekih drugih gaming foruma već duže vrijeme, al eto, kako sam prije koji mjesec ušao u programerske vode, došao sam i do ovog foruma. Bacio sam se na učenje HTML, CSSa i javaScritpa. Uglavnom jako mi se sviđa programiranje jer sam našao nešto gdje mogu upregnit mozak da radi nešto interesantno i zanimljivo.

 

Pozdrav i vidimo se u daljnim raspravama.

NinoLino123 čet 7.1.2021 18:53

Pozdrav svima, ja se zovem Nino, i ovdje sam se trenutno primarno pridruzio radi postavljanja stvari u oglas, posto se rijesavam svojih informatickih ljubimaca, a ovdje je sve puno informaticara.

 

Inace sam bio citatelj Buga daaavno davno dok sam bio negdje u srednjoj mozda, to je bilo oko 2002. Vremenom se to nekako izgubilo jer sam profesionalno otisao u drugom smjeru, pa sam ga prestao citati.... Ali ga se sjetim svaki put kad netko kaze "igrica", jer se uvijek sjetim kolumne Olega Masturka, Smrt Igricama, jer to nisu "igrice", nego su "igre"! Pa je bas lijepo i nostalgicno biti na ovom forumu.

 

A ja sam, uslijed ovih potresa, u planovima preseljenja, pa cu pokusati prodati sve sto imam od informatike, cim mi forum da dopustenje pokrenuti novu temu u oglasima.

Sinclair 128k uto 2.2.2021 00:02

Sve počelo daaaavno sa GORENJE PAKA 2000 u Kroacija osiguranju i u SDK prije par godina. I eto, ostala mi bulova algebra do dana današnjeg. Kako sam odnedavno se upenzionirao nakon godina skramanja razno raznih kako kažu ovi mladi >scalable project development, eto (mrzim kucati jer više stvarno slabo vidim a neću nosim naočale) i ja se pod stare dane, uz pivicu ponovno uključio u ove moderne thenologije foruma da tu i tamo napišem nešto.

 

nick_nick uto 3.8.2021 09:30

Pozdrav , 

 

razlog registracije primarno pitanja o biciklizmu , drugi interesi satovi , nadam se buduće radno polje  HTML , CSS , JS , React i ubrzo Node.js . Vjerojatna buduća pitanja i rasprave , upgrade trenutnog radnog hardware-a. 

 

LP