sh92 sub 10.6.2017 21:46

Nisam do sad vidio temu pa da vam kažem što mi se desilo zimus.

Sjedimo u dnevnom nas par i svako svoje radi, mrtva tišina, no što se dešava.

Prazna čaša koja je bila na stolu, ni na hladnom ni na toplom, odjednom explodira uz jak prasak u 1000 komadića, više se nije moglo prepoznat da je to bila čaša, totalno se staklo izdeformiralo. 

Malo sam guglao i našao svakakvih odgovora, neko kaže magija dok neko kaže fizika i kemija. 

 

 

skorvy sub 10.6.2017 22:04
Marko :D kaže...
skorvy kaže...

Meni ovo izgleda kao obris čovjeka. 

Izgleda i meni, ali to se vidi i na prvoj slici. Ja tu ne vidim ništa čudno.

 Na prvoj se krenuo formirati dok je okinuo drugu sliku 0.O

matrix777 sub 10.6.2017 22:07
sh92 kaže...

Nisam do sad vidio temu pa da vam kažem što mi se desilo zimus.

Sjedimo u dnevnom nas par i svako svoje radi, mrtva tišina, no što se dešava.

Prazna čaša koja je bila na stolu, ni na hladnom ni na toplom, odjednom explodira uz jak prasak u 1000 komadića, više se nije moglo prepoznat da je to bila čaša, totalno se staklo izdeformiralo. 

Malo sam guglao i našao svakakvih odgovora, neko kaže magija dok neko kaže fizika i kemija. 

 

 

 Plakao si kad si se probudio?

sh92 sub 10.6.2017 22:22
matrix777 kaže...

 Plakao si kad si se probudio?

 

Šta to treba značit ?

Indirektno kažeš da lažem ?

Ne vidim šta ja imam od toga da lažem, kažem ono što mi se desilo, nikad prije ni kasnije u životu, ali tad se desilo i nisam tome pridavao na važnosti, kad sam vidio temu "paranormalno" palo mi napamet i rekoh da napišem iskustvo.

 

TonyM ned 11.6.2017 08:57
LogicusMPS kaže...

TonyM - probaj postati slike u višoj rezoluciji, na neki image service. Da se bolje vidi, mislim da vidim na što ciljaš, ali nisan siguran.

 Evo postavicu slike na linkovima

 

http://imgur.com/V9C0vx1

 

http://imgur.com/mYURt8W

 

http://imgur.com/MKtI93J

 

No zanimljivo je da malo tko vidi to što vidim ja ubiti na toj slici crnoga psa.Na jednoj sam slici i nacrtao po tim obrisima.Slažem se i sa skorvy da se u podnožju vidi i covijek nekakav.

Meni je zanimljivo da mnogi na slici nevide ništa sporno dok neki i vide kao ja ali to je manjina.Neki ni ne primjete da ta Vrba lici kao pas.

 

Tražeci po netu našao sam na ovaj podatak  Vikipedija

 

"Crni pas ( Black dog) je ime za navodnog duha Ovaj pas se navodno pojavljuje pored puteva i onome ko ga vidi donosi nesreću. Opisuje se da je veći od običnog psa, te da ima crvene oči."

Marko :D ned 11.6.2017 09:33

Ma kakav pas, to je vrba tako izrasla, ništa čudno. Osim toga, ja teško mogu uočiti tog psa ako nije baš iscrtan. A i nema crvene oči tako da to sigurno nije taj crni pas.

Ono što je više scary je ova dolje sjena koja izgleda ko čovjek...

 

EDIT: To može bit 1000 stvari. 

  

pete04 pet 7.7.2017 11:00
GeneralZod36 kaže...

 Pokusvam pronaci neko racionalno objasnjenje no za sada ga ne nalazim.

magla ?
Prije par ljeta sam na ulici u Zagrebu na visina krova autiju vidio male oblacke magle u valjda 5 ujutro.
Vlazna je, vlaga aktivira alarm, vlaga uzrokuje kratki spoj negdje i svjetla se ugase, na snimci izgleda bijelo.
Zvuk .. macka ili neka druga zivotnja ?
Penje se negdje i aktivira alarm, popisa se po necem - uzorkuje kratki spoj - ugase se svjetla, jauce, bijelo oko tebe na kameri - guglaj images sa "security camera blurry at night" - sve su pune te zamaglice/odbljeska od drugih svjetla, mozda kad joj macka ude u frame i ona joj je nekakav izvor svjetla pa dok je jaukala i prolazila pokraj tebe imas na videu to bijelo oko tebe.

Shumy sri 12.7.2017 08:25
sh92 kaže...

Nisam do sad vidio temu pa da vam kažem što mi se desilo zimus.

Sjedimo u dnevnom nas par i svako svoje radi, mrtva tišina, no što se dešava.

Prazna čaša koja je bila na stolu, ni na hladnom ni na toplom, odjednom explodira uz jak prasak u 1000 komadića, više se nije moglo prepoznat da je to bila čaša, totalno se staklo izdeformiralo. 

Malo sam guglao i našao svakakvih odgovora, neko kaže magija dok neko kaže fizika i kemija. 

 

 

Za tu pojavu sam čitao prije neke dvije godine na forumima (i domaćim i stranim).

Jednom mom prijatelju se to također dogodilo (po njegovoj priči),no on je uspio preuveličati priču da je čaša usput i sama "skočila" na pod . Naravno,njegov brat mi je ispričao realniju stranu priče,a to je da je čaša pukla sama od sebe dok je bila prazna,a navodno je uzrok tome što je taj moj pametni prijatelj nekoliko sati prije toga sipao vruć čaj u tu istu čašu.

 

Sad ne znam jeli to točan uzrok,no čitao sam da može biti. Navodno zbog promjene temperature,ne znam točno...

MatkoManijak ned 30.7.2017 18:47

Da vam kazem jedno iskustvo koje sam imao prije par mjeseci, jedne vruce ljetne veceri oko ponoci cuju se koraci, kao da netko skace, ustao sam, obukao cipele i uzeo palicu i izasao van i pogledao u dvoriste i oko kuce ali nigdje nikog i tako je bilo mirno sve do sljedece veceri isto je bilo negdje oko ponoci opet se cuju koraci ali kao da netko cekicem udara i opet uzmem palicu i izadem van, sva svjetla na ulici su bila ugasena, svuda mrak jer je nestalo struje u ulici, pogledam oko dvorista i kad ono BUM!!!!!, netko razbije prozor kod susjeda i vidim nesto kako trci preko mog dvorista i imalo je cudne ruke kao cekice i pokusao je preskociti ogradu a ja bacim palicu na njega sa 10 metara a on se saplete i ostane visjeti na ogradi i struja u tom casu dosla kad ono vidim neki covjek s maskom, baci on ciglu na mene, ali promasi, ja uzmem palicu u dobro ga prebijem, i policija poslije dosla i ispostavilo se da je krao cigle od susjeda i pronasli su kod njega 20 cigli i 2 vrece cementa

MatkoManijak ned 30.7.2017 18:49

Da vam kazem jedno iskustvo koje sam imao prije par godina, jedne vruce ljetne veceri oko ponoci cuju se koraci, kao da netko skace, ustao sam, obukao cipele i uzeo palicu i izasao van i pogledao u dvoriste i oko kuce ali nigdje nikog i tako je bilo mirno sve do sljedece veceri isto je bilo negdje oko ponoci opet se cuju koraci ali kao da netko cekicem udara i opet uzmem palicu i izadem van, sva svjetla na ulici su bila ugasena, svuda mrak jer je nestalo struje u ulici, pogledam oko dvorista i kad ono BUM!!!!!, netko razbije prozor kod susjeda i vidim nesto kako trci preko mog dvorista i imalo je cudne ruke kao cekice i pokusao je preskociti ogradu a ja bacim palicu na njega sa 10 metara a on se saplete i ostane visjeti na ogradi i struja u tom casu dosla kad ono vidim neki covjek s maskom, baci on ciglu na mene, ali promasi, ja uzmem palicu u dobro ga prebijem, i policija poslije dosla i ispostavilo se da je krao cigle od susjeda i pronadu kod njega 20 cigli, 2 vrece cementa i 10 lopata ali jos se dan danas nezna zasto je to krao

Igzy20 ned 30.7.2017 19:35

Jedino što je paranormalno ovdje je tvoje nekorištenje bilo kakvih interpunkcijskih znakova. Pet puta sam morao pročitati da bi skužio što si htio napisat.

Milka30 ned 30.7.2017 20:38

Iako je odavno poznato da zivotinje imaju "taj osjecaj",mene je uvjek fascinirao i koliko god "guglao" nisam nasao konkretan odgovor o tome!

 

  Jedan poznanik je prije 7 godina odlucio ubiti malu cistokrvnu kujicu iz legla,samo zato sto je rođena predgrizom i opcenito je bila manja od standarda.

Bilo mi je zao te kujice i zamolio sam ga da mi ju proda,samo da ju ne ubije!"Ispod cijene" je meni prodana i moja obitelj dobila je novoga "defektnoga" clana obitelji Kuky!

  U to vrijeme imao sam jako puno zdravstvenih problema sa  sinom,između svega i sa njegovi ucestalim febrilnim kovulzijama.....kvaka je u tome sto dijete naglo,bez upozorenja dobije visoku temperaturu i tada,da mozak ne "prokuha",on se "iskljuci" da bi se ocuvao,sto ima za posljedicu,jako ruzno grcenje,prestanak disanja....ma katastrofa!Ukratko-svaki taj napadaj moze imati stetne posljedice po mozak djeteta,ako se ne reagira na vrijeme,a to je ištrcavanje klizme u anus djeteta...ma zaista opasna i stresna situacija!

Svaki taj napadaj se moze sprijeciti,ako se dijete ljeci obicnim snizavanjem temperature,no kao sto sam napomenuo,jebena stvar jer temperatura naraste u roku od 5 minuta naglo-znaci,nikako!

 

  Kuky je pokazivala veliku privrzenost mome sinu i jako se zastitnicki odnosila prema njemu....

Jednu vecer je doslovno razvalila box i zavijala/cvilila cijelu noc(sto nikada prije nije radila),izasao sam u dvoriste i nju zatekao kako grebe po fasadi ispod sinovoga prozora.Potjerao sam je u box i provjerio sina-nista mu nije bilo!Izlazeci iz sinove sobe,on je dozivio febrilnu konvulziju,brzo sam reagirao,jer sam vec tada bio dobro razbuđen!

Proslo je 2-3 mjeseca,opet je Kuky razvalila box (pri tome je otkinula dva zuba) i isto se tako ponasala.Tada sam vec predpostavljao sta ce biti i odmah napunio kadu hladnom vodom,time sprijecio febrilnu konvulziju!

 

  7 godina je od tada proslo,mi vise ne koristimo te klizme,imamo Kuky koja nas svaki puta upozori!Doduse,znakova konvulzije vec 4 godine nema(obicno to tako bude) i ne bih ovo niti pisao,da se nije nesto desilo prije par dana;

 

  Bili smo na rođendanu kod prijatelja u susjednome selu.Rođendan je "prekinula" Kuky koja je sjedila ispred ulaznih vrata i opet pustala one cudne zvukove.Imala je gadnu posjekotinu na trbuhu,te je lagano krvarila (preskocila je ogradu i posjekla se na zicu).Iako sin 4 godine nije imao konvulzije i sa strane struke je sluzbeno izljecen,brzo smo se pokupili sa rođendana i otisli kuci,pripremajuci se za konvulziju!

  Do konvulzije neje doslo,niti je bilo ikakvih naznaka-tako da smo se malo salili sa Kuky,kako joj "detektor" vise ne radi :)

 

  Sutradan smo saznali da je mali koji je imao rođendan imao gadan napad astme,te je zavrsio u bolnici!

 

  Bitno je napomenuti da je zracna udaljenost od nase kuce do mjesta di se slavio rođendan 5-6 km,te da Kuky nikada nije bila u tome selu!

 

Ako moja "defektna" Kuky nije paranormala,onda ne znam sta je!

 

Shumy pon 31.7.2017 00:35

Ovo s "osjećajima životinja" sam imao prilike vidjeti,pa čak i doživjeti. Vjerujem da životinje osjećaju čovjekovu tugu i sl.

 

 

Sjećam se samo kada sam prije godinu dana doživio kolaps u firmi,dobio otkaz radi čiste pizdarije. 2 dana sam bio kao zombi,jednostavno me je toliko pogodilo da sam se otuđio od društva s kojim sam izlazio gotovo svaki dan unazad godinu dvije.

Otišao sam na tavan se smiriti i zapaliti cigaretu kao čovjek. Gore na tavanu imao sam mačiće,oko 4-5 mjeseci su bili stari. Često sam dolazio igrati se s njima,no bilo je jedan mali mačak što se teško dao uloviti. Sjeo sam i zapalio,a taj mačak je došao do mene i skočio mi u krilo. Dok sam onako sav van sebe gledao u pod,mačak je stavio šapicu na moju desnu ruku i pogledao me onako baš kao da je htio reći: "Ne brini!". Od tada sam uvjeren da životinje imaju taj osjećaj i tu povezanost s čovjekom.

 

Ista stvar bila je i sa mojim psom par godina ranije. Sjedio sam kraj svog psa,sav zabrinut oko nekih stvari koje su me mučile u vezi škole. Odjednom je pas ustao i naslonio se na mene,a nakon dvije-tri minute otišao par metara dalje i našao neku staru lopticu koju mi je donio da se igram s njime...

MatkoManijak pon 31.7.2017 12:40

Ovo se dogodilo prije par godina, bilo je ljeto, dan poslije najveće oluje tog ljeta, ugledao sam kako voda curi sa tavana i sjetim se da nisam zatvorio prozor, a sve je bilo mokro i razbacano i krenuo sam čistiti i tako ja završim oko ponoći i prozor se zalupi a vrata zatvore, vjerojatno zbog propuha i tako sljedećeg dana opet se čuje lupanje prozora, odem i zatvorim ga i onda sam na podu ugledao neke papire, vjerojatno ih je vjetar razbacao, bili su stari 20-30 godina, vjerojatno od prošlog vlasnika kuće, našao sam još stvari u ormaru, neka odijela i kapute i neku kutiju sa dosta papira, bile su to slike nekog čovjeka i neke žene, u kutiji je bio i neki dnevnik tog čovjeka, počeo sam ga čitati i pisalo je da je svaki dan tukao ženu, ali nije nikome mogla reći jer je bila zaključana u kući, nitko je nije mogao čuti jer nisu imali susjede u blizini, i tako jednog dana on dođe s posla krvav (bio je mesar), vidi nekog čovjeka u kući sa njegovom ženom kako pričaju i on uzme nož i ubije oboje, onda je otkrio da je to bio njezin brat, otišao je na policiju i predao se, kad je policija došla nisu pronašli tijela, sve je bilo puno krvi ali nije bilo tijela.... I tako ja nakon par dana odlučim preseliti se kad čujem korake, pogledam van i ugledao sam neku staru kuću blizu moje, bila je prekrivena drvećem ali oluja je slomila grane pa se kuća vidjela i odlučim istražiti je, bila je stara i raspadala se, to je vjerojatno bila štala za životinje, vidio sam kosti i lubanje i na zidu je nešto pisalo ali nisam mogao pročitati i ugledam kutiju, a u njoj je bilo nešto zamotano u papir, bio je to krvavi nož, u tom trenutku kad sam ga uzeo vrata su se srušila i vjetar je zapuhao, čuo sam vrisak i lupanje na tavanu, pobjegao sam u svoju kuću i čuo sam korake na svom tavanu, otišao sam pogledati ali ničega nije bilo, ali prozor je bio otvoren, kroz prozor sam mogao vidjeti tavan te kuće i vidio sam nešto kao vješalo i otišao sam pogledati, ali vješala više nije bilo i nešto me zgrabilo za nogu, uplašio sam se i potrčao i propao kroz pod i tada sam vidio da je to bila mačka, koja je vjerojatno bila gladna, to objašnjava vrisak i korake, vrata koja su se srušila bila su trula pa ih je vjetar otkinuo, prozor na mom tavanu bio je slomljen pa se stalno otvarao, a dnevnik je zapravo bila neka izmišljena priča, ali još dan danas neznam zašto su tamo bila vješala i krvavi nož....

maxy0 sri 28.3.2018 06:14

Jel vam se dogodi kad da jedan dan nešto radite, pogledate puno epizoda neke serije, igrate neku igricu cijeli dan ili opcenito ste jako zaokupljeni s nečim i onda kada odete spavat cijelu noć razmišljate o tome, kao da vam um ude u neki "loop", samo i jednino razmišljate o tome, ne možete u potpunosti zaspati, i nekako kao da ste jednim dijelom svjesni da uopce ne spavate.. to mi se zna cesto dogoditi, sinoc npr.

Zvonio mi je alarm i otvorio sam oci i ugasio ga bez ikakvih poteskoca u budenju, kao da sam samo lezao sa zatvorenim ocima i kao da sam bio u snu na 20%

Minneyar sri 28.3.2018 09:38
maxy0 kaže...

Jel vam se dogodi kad da jedan dan nešto radite, pogledate puno epizoda neke serije, igrate neku igricu cijeli dan ili opcenito ste jako zaokupljeni s nečim i onda kada odete spavat cijelu noć razmišljate o tome, kao da vam um ude u neki "loop", samo i jednino razmišljate o tome, ne možete u potpunosti zaspati, i nekako kao da ste jednim dijelom svjesni da uopce ne spavate.. to mi se zna cesto dogoditi, sinoc npr.

Zvonio mi je alarm i otvorio sam oci i ugasio ga bez ikakvih poteskoca u budenju, kao da sam samo lezao sa zatvorenim ocima i kao da sam bio u snu na 20%

 Dogada se, al prilicno sam siguran da tu nije nista paranormalno nego jednostavno nacin funkcioniranja mozga... Meni se to zna dogoditi uglavnom ili kad sam pijan ili kad sam bolestan/ temperatura/ groznica...

Shumy uto 4.9.2018 10:55
maxy0 kaže...

Jel vam se dogodi kad da jedan dan nešto radite, pogledate puno epizoda neke serije, igrate neku igricu cijeli dan ili opcenito ste jako zaokupljeni s nečim i onda kada odete spavat cijelu noć razmišljate o tome, kao da vam um ude u neki "loop", samo i jednino razmišljate o tome, ne možete u potpunosti zaspati, i nekako kao da ste jednim dijelom svjesni da uopce ne spavate.. to mi se zna cesto dogoditi, sinoc npr.

Zvonio mi je alarm i otvorio sam oci i ugasio ga bez ikakvih poteskoca u budenju, kao da sam samo lezao sa zatvorenim ocima i kao da sam bio u snu na 20%

 Meni se to znalo događati,al smatram da nije ništa tu paranormalno već do psihe. Ja sam,eto negdje prije bio na jednoj fešti,od pet popodne do tri ujutro. Galama,muzika do ibera,ljudi na stolovima plešu,kaos i tako to... 
Dođem kući,pred očima mi toliko jasna slika kao da sam još uvijek tamo,u glavi čujem jednu te istu muziku. Poludio,nisam spavao cijelu noć i jutro,nikako da izbacim to iz glave. Još bi sve bilo nekako podnošljivije da mi prethodni tjedan nije bio toliko stresan. Smirio se tek poslije podne i zaspao ko beba nakon što sam pogledao film na TV-u. 

Vjerujem da to sve potiče od psihe,umora,stresa,itd. Isto kao što neki imaju npr. halucinacije od ne spavanja...

idurrudi čet 8.11.2018 13:25

Sve što ču vam pisati je samo istina. Trenutačno živim in se nalazim pod gorom z imenom Triglav.

 

Moj avatar je skica mene osobno - takav se šetam sa duhovima po petoj dimenziji zaznavanja i to više od pola stolječa.

 

Kad sam bio dijete, shvatio sam da mogu šetati za vrijeme sna.

Jednog dana, na izlazu i lebdeći od moje duše izvan tijela, na mene je došla blistava kugla od oko pola metra i spojila se s mojom dušom.
Bila je to vrsta reinkarnacije strane energije. Zajedno s uljezom bili smo u trenutku u tijelu.

 

Analiza samog sebe je trajala i još traje više od pola stolječa.

 

Ako nekog zanima posmrtno život brez fizičkog telesa neka pročita pisanje u nadaljevanju.

idurrudi čet 8.11.2018 19:12

Ljudsko tijelo je samo ljuska ili utočište ljudske energije ili duše.
Svi ljudi hodaju u snovima iz ove ljuske, ali ova šetnja je povezana s prebacivanjem mozga u stanje pete dimenzije, ali gotovo nitko to ne zna.
Prvi je strah da će se ovo skretanje dogoditi jednosmjerno i da će umrijeti.
Peta dimenzija putovanja u različita razdoblja je moguća samo kratko vrijeme kada imate tijelo za siguran povratak.
Imate tu sposobnost samo ako ste reinkarnacija neke energije i vi ste svjesni toga.
 
Prvo, trebate znati ili razlikovati obične snove od prijelaza na petu dimenziju.
Kada ste u petoj dimenziji, želja za putovanjem nije pametna jer se u toj dimenziji sva razdoblja isprepliću i isprepliću.
Putovanje u vremenskim razdobljima samo je fantazija za vrijeme fizičkog života.

 

KONTAKT: Za vječni život ili za vječni gubitak duše dogodio se u tisućiti sekundi.
 
Peta dimenzija razlikuje se od života u fizičkom tijelu. U petoj dimenziji, ljudi ne prepoznaju ljude, kao što su obitelj ili prijatelji. Svaka maglica duše ili njezino vidljivo kretanje energije je napadač za vas.
 
 
Sposobnost ostvarivanja djelovanja kroz svijest je moguća jedino ako ste u fizičkom tijelu i možete aktivirati i usmjeravati energiju za određenu misiju, područje i vrijeme kada ste izvan vašeg tijela.
 
Čak i ako se nalazite u magli negdje daleko, uvijek ste blizu vašeg tijela, radeći u beskonačnom prostoru, a udaljenost nije prepreka.
 
U petoj dimenziji, ne ovisi o miljama i vremenski ograničeno, djelujete poput hobotnice, s lovcima, ali sve to je samo dok je vaše tijelo u opasnosti. Podizanje ili izlazak iz tijela je poput izlaza zraka kada zaronite u vodu.
 
 
Ponekad se događa da neka duša napadne tijelo u kojem je stabilna duša, jer ne može odmah pobjeći, događa se da se tijelo doslovce zapali i opekline. Rezultat je da su oboje ostali u petoj dimenziji, fizičko tijelo je beskorisno.
 
Reinkarnacija se može pojaviti samo ekstravativno u paranormalnom obliku. Dostupna je samo duša koja može hodati s duhovima, a svi drugi dobro spavaju i sanjaju, ne znaju kako analizirati svoje snove.
Ispravna analiza snova okreće se prekidačem mozga koji do sada nije bio iskorišten.

 

Astralna putovanja obično su jednosmjerna.
Osobno putujem natrag i natrag i vratim se u moje tijelo. Iz radoznalosti posjećujem razdoblja, obično nisam na misiji ili misiji.
 
(Moram reći da vremenska razdoblja postoje samo u životu, ali nema vremena u 5. dimenziji).
 
Često se događa da spojim telefon (mobitel), a ja ga koristim na neki način, iznenađuje me da je datum na telefonu uvijek nekoliko mjeseci unatrag.
 
Pokušavam snimiti svoje tijelo video kamerom ili punim formatom.
 
Moj paranormalni oblik trenutačno ne dopušta vezu s mojim fizičkim tijelom, da je za kratko vrijeme svatko, pa čak i da komunicira.
Kombinacija oba tijela u jednu cjelinu je jednako brzo kao bljesak ili kao
kliknite na fotoaparat.
1.Stralna projekcija je nejasna analiza koja je hipotetičnija.
2. Kad netko gotovo umre, vidi prolazan tunel (svjetlucav tunel je vrsta astralne percepcije, kada duša osobe djelomično izlazi iz fizičkog tijela.
3. Smrt i prolaz je prijelaz na arhivsku nišu. Nije poput tunela u svjetlosti, već svjetlosnog otvora promjera 60 centimetara.
Nećete ići na to svjetlo, ali ona će vas vrištati kao bljesak.

 

 

Vidljivi svjetleći krugovi koji se kreću pri velikim brzinama na noćnom nebu su sakupljači obogaćenih ljudskih duša ili ih nazivam arhivskim nišama.
 
Oni se aktiviraju samo kada se vraćaju u prošlost određenog razdoblja, ali nikada u sadašnjosti ili u sadašnje vrijeme zbog evolucijske promjene ljudskih tijela.
 
Prije aktivacije, oni su osvijetljeni i vidljivi, ali samo kratko vrijeme, a ovo je vrijeme uklanjanja energetske jezgre za reinkarnaciju.
 
Njihovo postojanje traje prije pojave ljudskog tijela.
S obzirom na sve veći broj populacija, njihov se broj povećao.

 

(ako ne razuijete neke rječi ,ču uz pisanje u nadaljevanju sve obrazložiti

Arhivska niša znači - sakupljač duša umrlih ljudi )

 

idurrudi čet 8.11.2018 19:25

Arhiv: Arhivsko vrijeme: Arhivska niša
 
Nakon smrti čovjeka, njegova je svijest uklonjena iz tijela. Svaka energija svijesti svake ćelije ostaje na svom mjestu i kao cjelina nestaje iz mrtvog tijela. Oni i dalje oblikuju vizualnu sliku onoga koji je imao tu svijest u sebi kao svoju energiju duše.
 
Od sada, svijest pojedinca je još uvijek živa, ali bez fizičkog tijela čovjek je bez tijela.
U ovoj fazi duša se ne razlikuje od fizičkog i paranormalnog života.
Kao duh vidite svijet bez boje; Možete vidjeti samo oblike materije i oblika fizičkih osoba samo u crno-bijelim različitim nijansama.
 
Kad netko umre, nalazi se u arhivskoj niši, gdje nema ništa u teškom obliku, možeš reći da se krećete na antimateri ili peti dimenzije.
 
Povijest nas slijedi na istoj udaljenosti kao vlakovi vlakova koji vuku lokomotiv budućnosti. Udaljenost između godina rođenja i smrti je uvijek ista.
 
primjer:
Čovjek, rođen 1950. godine, živi oko 60 godina i umire. Tijelo ostaje u 2010 i duša ostaje u arhivskoj niši. Duša čeka vagona svog rođenja.
Vagon njenog ponovnog rođenja iz 1950-ih i mogućnost novog života dovest će njezinu dušu pokraj lokomotive koja vodi u budućnost.

idurrudi sub 10.11.2018 12:06

Znam da ljudi nisu još spremni za bliski susret sa istinom:
Ali znam da ja nisam iz ove dimenzije!

Poruka čovječanstvu: stvar je vrlo važno!

Imam odgovor na sva vaša pitanja!

Približavamo se razdoblju prepoznavanja našeg posmrtnog života.

Život nije samo gubitak vremena u fizičkom tijelu, već je smrt produžetak savesti u petoj dimenziji..

Nemojte zaboraviti ,da se vaš život nastavlja s početkom konstantnog vremena.

Uz pravilnu logiku razmišljanja, živim još jedan život u drugom fizičkom tijelu.

Ja živim zauvijek - koristim fizička tijela Zemlje -

Dopuštam fizičkom tijelu da me upozna, makar sam za to tijelo parazit.


Moj izvor je peta dimenzija - Okrugla svjetlost brzih manevara na noćnom nebu je moja prijevozna sredstva - Moja je misija posredovanje između života i smrti -

Sve što vam pišem je 100% stvaran.

- Koristim dječje tijelo - njegova inteligencija je jednostavna.
- Kad napuštam stari fizičko tijelo, tijelo ostaje sa svojom urođenom dušom i njegova je inteligencija na razini djeteta.
Čovjek posle mene ostaje dementan.

Neki znanstvenici su sa svojimi odkriči vrlo blizu istine !


https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_abductionabductees37.htm