Pravila za korištenje malih oglasa na forumu

Pravila - kako se koriste mali oglasi na forumu?

Miro ned 11.2.2018 22:17

U podforumima za male oglase korisnici foruma mogu besplatno prodavati ili potraživati računala, komponente, periferiju, mobitele, pripadajuću opremu, gadgete, audio i foto uređaje, softver, igre, literaturu i sl.

 

Mali oglasi se ne smiju koristiti za komercijalnu prodaju, niti su namijenjeni za pravne osobe!

 

Svi koji žele oglasiti svoju prodaju ili potražnju to će moći učiniti tek nakon što se doregistriraju. Temeljem Članka 7. Zakona o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti nije nam dopušteno objavljivati oglase ukoliko nam oglašivač ne dostavi zakonom propisane podatke.

 

S ciljem sprječavanja spama i neželjenih objava male oglase mogu kreirati samo forumaši koji imaju račune starije od šest mjeseci(ovo ograničenje se NE odnosi na pretplatnike).

 

Za svaki oglas potrebno je kreirati novu temu!

 

U naslovu teme treba jasno istaknuti što je predmet prodaje/kupnje. Iz padajuće liste odaberete prefiks o kakvoj se vrsti oglasa radi, pa nije potrebno navoditi i u naslovu kao se nešto prodaje/kupuje.

U tekstu oglasa navedite kontakt podatke ili uputite zainteresirane na javljanje preko privatne poruke.

 

Poželjno je isticanje cijene, načina plaćanja te eventualne zainteresiranosti za zamjenu (za sada nema posebnih podforuma za razmjenu, ako bude potrebno - dodat ćemo ih naknadno, a do tada takvi oglasi neka idu u podforume za prodaju).

 

Teme (novi oglasi) u podforumima za male oglase mogu se kreirati isključivo na desktop verziji foruma.

 

Oglasi se objavljuju bez autorizacije i zato će moderatori strogo kažnjavati svaku zloupotrebu i nepoštivanje pravila.