Periferija

SPEEDLINK Torid gamepad

MARKOcVp uto 15.4.2014 13:47

Pozdrav,

Zanima me misljenje o ovom gmaepadu, koristio bih ga na pc-u za igranje racing i tps igara posto imam velik tv u dnevnom. Znam da ce mnogi reci da uzmem xbox360 gamepad, ali nazalost, nemogu naci wirless da ima u osijeku, links ima samo wired. Ali ovo ima u zeldi, pa me zanima dali je dobar? Po specifikacijama svakako je, ali me zanima vase misljenje, dali ce ga igre prepoznati? Ako imate neku drugu preporuku, moze, isti cijenovni rank, ali vazno je da je bezicni.

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=4131&pid=31140&paus=1 - kosta 250kn

MARKOcVp uto 15.4.2014 14:12
Ante kaže...

A da ga jednostavno narucis preko weba i pricekas dostavu ispred ulaznih vrata?

http://www.nabava.net/search.php?q=xbox360+gamepad+wireless&cod=&cdo=&primijeni=Primijeni+ove+kriterije

 

Potrazi neki webshop koji salje placanjem na pouzece i naruci. Mozes platiti uplatnicom u fini/posti, internet bankarstvom itd.

Ne vidim zasto si se ogranicio na sam Osijek.

Problem je sto moram platiti dostavu, ne isplati mi se, na kraju me gamepad dode 370kn, sto je previse. A i ne sviđa mi se taj spremnik sa baterijama ili sto je to vec, izgleda bas nazgrapno.

Nego, sto mislis o ovome gore kontroleru?

vrinho uto 15.4.2014 14:26

Speedlink, imam loša iskustva s njima, uglavnom brzo se izglodaju gumice u tipkama, pogotovo ako križ dosta koristiš te jeftinu i krhku plastiku imaju. Ali već dulje vrijeme nisam koristio nijedan njihov gamepad, možda im se kvaliteta popravila,neznam... vidim dvije godine garancije a prije je bilo na njihove proizvode jedna. Osobno bih ti preporučio da ušparaš i uzmeš XBox-ov jer je provjerene kvalitete i 3 godine garancije, alternativa je Logitech F710 koji je PS dizajna a također 3 godine garancije i u istom cjenovnom rangu s XBoxovim.

Nick_Diamond pon 22.9.2014 12:43

Gledam za taj Torid, izgleda slično ko Xbox-ov.. al nije skup (190kn) i wireless je. Žićani Xbox360 gamepad je čak skuplji za nekih 90kn.

 

Prednost bi dal ovom iako nije Microsoft al je bar wireless. Ima neko da je igral s njim ??

keky911 sri 4.11.2015 08:05

Evo ja sam ga kupio jučer mada sam rekao da neću više te marke ali da probamo navodno njemačku proizvodnju, i mogu ti reči da sam zadovoljan barem za sad, gljivice imaju mali deadzone ali dosta su i precizne, jednostavno korištenje, ima hrvatska uputstva ako si neko ko se zna gubiti po uputstvima.

 

Uglavnom gamepad ima i xinput što znači da unaprijed ima već posložene tipke kao na xbox kontroler što je odlično za novije igre jer nemoraš ništa podešavati previše (prepoznaje ga kao xbox 360 gamepad) i dinput za starije igre.

 

To znači npr pCars u opcijama namjestiš na xbox one controler i to je to, uglavnom gamepad je dobar za tu cijenu i ima 2 godine garancije.

 

I da tipke LT i RT su također osjetljive na pritisak.

 

Evo ako si ograničen sa novcima kao npr večina light gamera ja ti ga toplo preporučujem jer do 200 kn barem u našim dućanima nema boljeg, A ako imaš još kojih 150 kn uzmeš Logitech F710 ili malo jeftiniji F310 i deri.

 

 

 

 

nme sub 30.9.2017 11:55

Meni odlican gamepad, bateriju punim 2x mjesecno, a imam ga preko godinu dana i nikada problema. Pretrpio je sate i sate PES-a i NBA2k-a, znao je i poletiti ponekad, ali jos radi odlicno. Sve pohvale !

Sada jedno pitanje. Kupio sam drugi controller neki dan, pa me zanima dali je moguce spojiti oba dva na jedan reciever? Nisam uspio pronaci nista na netu...

RedHill uto 10.10.2017 17:27

Imam neki HAVIT socijalni gamepad, pa bi si kupio sada malo "bolji" gamepad. Ovaj Torid mi se sviđa, pa nezz kakav je. Primam i druge prijedloge, ako ima boljih od Torida. Do nekih 300kn? Ali sto jeftinije to bolje

pqweasdyxc uto 10.10.2017 17:31
RedHill kaže...

Imam neki HAVIT socijalni gamepad, pa bi si kupio sada malo "bolji" gamepad. Ovaj Torid mi se sviđa, pa nezz kakav je. Primam i druge prijedloge, ako ima boljih od Torida. Do nekih 300kn? Ali sto jeftinije to bolje

 Sve ispod Xbox 360 kontrolera je šrot!

Koliko znam na Toridu trigeri ne mogu raditi istovremeno što je ogroman minus

nme sri 17.1.2018 17:29

Ovo sa trigerima nije istina, mogu poslati screenshot ako nekoga zanima.

Naime, imam i x360 kontroler, koristio sam ga cca. 2-3 tjedna (dok se baterije nisu potrosile) i vratio se na Torid jer mi bolje odgovara,

ali mora se priznati da su na x360 malo preciznije gljive i jaca vibracija.

 

 

 

Proffy7 pon 12.2.2018 15:44

LP

Imam navedeni gamepad oso mi je analog nemogu nigdje nac zamjenski kontraktiro sam i ovlasteni servis feniks nemaju ni oni, ima ih dosta na ebayu ali nisam siguran da su odgovarajuce velicini posto je ovo neka mini micro varijanta ako neko zna neka mi posalje link bio bih mu zahvalan.Hvala

el pistlero123 pon 12.2.2018 15:58
Proffy7 kaže...

LP

Imam navedeni gamepad oso mi je analog nemogu nigdje nac zamjenski kontraktiro sam i ovlasteni servis feniks nemaju ni oni, ima ih dosta na ebayu ali nisam siguran da su odgovarajuce velicini posto je ovo neka mini micro varijanta ako neko zna neka mi posalje link bio bih mu zahvalan.Hvala

 baci ga u smece. Meni je 3 mjeseca radio normalno dok mi nije zaglavila prva tipka, srecom imao sam neki jeftini kontrloer zaa ps2 od kojeg su pasali dijelovi na ovaj, pa sam tak za nekih 5 mjeseca sve ove a,b,x,y tipke zamjenio. Te mi je onda otiso analog ko i tebi i reko ides u smece. Tak da ti preporucam da se ne zajebavas s time, jer bu ti se za 2 tjedna neke drugo pokvarilo. Radije hvataj xbox-ov. 

XXX ned 25.11.2018 16:15

Radi savršeno, samo uštekaš i vozi...
Imam ga 4-5 mjeseci i apsolutno sam oduševljen. Bolji mi je nego prethodni X360 original. Punim ga preko brzog usb tablet punjača i napuni se ekspresno za sat vremena, a drži desetak sati u igrama. Cijena je takva bagatela da je neopisivo 😁
jedina recimo mana je da usb adapter mora biti u vidnom polju gamepada, ako ga uštekaš otraga u kućište zna biti kašnjenja u kontrolama i gubi povreneno konekciju.