Periferija

Logitech Z506 problem sa slušalicama

Grisha sri 10.4.2019 18:03

Imam zvučnike Logitech Z506 koji rade besprijekorno barem za moje potrebe, ali javlja se problem kada želim zvuk pustiti na slušalice (na zvučnicima postoji 3,5mm utor za slušalice). No, kada priključim slušalice, radi samo lijeva slušalica. Radi se o Sennheiser CX 1.00. Slušalice su ispravne.

 

Imao sam takav problem i prije, ali sam ga riješio tako da sam konfiguraciju zvučnika prebacivao na Stereo kada sam uključivao slušalice. Sada više niti to ne pomaže.

Ajar sri 10.4.2019 18:29

imao sam sličan, da ne velim još blesaviji problem: uvijek bi jedan kanal nestao pri umetanju tog 3,5mm konektora u računalo ili u zvučnik (genius) no vratila bi se oba nakon nekoliko ponovnih pokušaja + lagano izvlačenje (valjda pol milimetra) nakon umetanja (). a riješio sam stvar na još gluplji način: između priključnice na računalu/zvučniku dodao sam metar produžnog kabela za 3,5mm jack. i odjednom, gle čuda!, sve radi svaki put k'o po putru. glupo ali blesavo ali riješilo je stvar. 

nebulosa uto 1.10.2019 15:47

Meni su ti zvucnici crkli u roku sat vremna kad sam ih kupio, guglao sam problem i vidio da se mnogi zale na isto, imaju jako lose napajanje koje crkava u vecini slucajeva, toliko lose da i ebay i slicne stranice prodaju specificno napajanje samo za taj model zvucnika

Kome rade dobro, taj je u onih malo posto koji imaju srece, svim ostalim savjet izbjegnite to smece od zvucnika