PC igre

SCUM (Gamepires & Croteam)

Abomb uto 2.4.2019 08:34

ceka se dobar patch koji ce uvesti neke kvalitetne dodatke i funkcionalnosti.

 

Osobno ne igram jer je tip igre gdje treba uložiti vremena, a u ovoj fazi je podložna wipe-u servera, tak da se ne isplati.

 

 

Pinkyz uto 2.4.2019 12:19
Wh1T3L10n kaže...

Ako vam se igra s zabavnom ekipom dodjite na SCUM Server Hrvatska...

Konstantno ima aktivno oko 4-5-6 ekipa od po 4-5 playera u svakom od timova... S tim da se stalno stvaraju nove ekipe i klanovi...

Svi s nestrpljenjem čekamo update u kojem ce ubaciti ogradjivanje sa onim velikim drvenim ogradama... A da ne pricam o AI misijama i dr...

 

Na serveru se sada ustalio broj od cca 30+ playera svako vece...

Malo pojacan loot, auta ima i vise nego dovoljno. Ustimano vrijeme da je dan pocinje u 20h i traje do cca 23:30 (u tom vremenu se dogadjaju najveci fajtovi).

 moze ip ili nesto? Ili se server doslovno moze nac pod "SCUM Server Hrvatska" unutar igre?

bAKeth pet 16.8.2019 15:17

Najbolje ti je ovdje pratit nove vijesti, developer diary koji se updatea skoro svaki dan.

 

Što se tiče mape, piše da su u izradi još četiri POI-a od kojih će dva biti najveća područja na mapi (vjerojatno prvi veliki grad + još nešto...). Za proširenje mape ne znam, pretpostavljam da nije još u planu jer je mapa i sad ogromna.

 

Ne znam koji si zadnji patch provjeravao, ali ovdje možeš vidjet sve vijesti i patch notes. Ili pogledati na Youtubeu kod Raykita ili Eroktica.

bivsi branitelj sri 29.7.2020 10:39

pozz ekipa,

igra netko još scum? mene neagovorila ekipa pa uzeo na popustu zbog zadnjeg patch-a...

igra mi je zabavna, vidjet ćemo dokle, ali ima par problema pa bi volio čuti mišljenje odn. rješenje...imam neku optiku ali kad naciljam izgubim sredinu (ciljnik) križić i teško pogađam glavu...

sredim par puppetsa ali svejedno čujem riku, sound bug ili je ostatak horde blizu?

nemogu radit bazzu, nisam izabrao dobar skill, može li se to mijenjati ili trebam započeti opet?

 

živili i hvala na čitanju

gnomisa sri 12.8.2020 13:40

30g. igračkog iskustva..probao sve živo i sve survivere igrao, od prvog dana DayZ (još od ARMA moda), Deadside, SCUM......baš ništa nije tako detaljno i dobro napravljeno kao SCUM. Ovaj update od neki dan je fenomenalan. Ni jedna igra nema tu razinu detalja sada, tako dobro napravljena oružja (malfunctione, fizika, zvukovi). Vratio sam se SCUMU i sad je bolji nego ikada. Naravno da ima stvari koje su mi bezveze kao npr. oni debilni roboti. Trebali su malo više mašte uvest. Možda umjesto njih staviti neke botove ali inteligentne ili tak nešto. Nije savršena igra ali do sada najkompletnija a nije još gotova.

gnomisa ned 22.8.2021 16:22

Dosta reviewa je spominjalo buggy PVP. Krenuo opet igrati igru i sve je istina. Nakon 2h naiđeš na nekog i onda ti warpne ispred face (a bio ti na 50m) i ubije te s boka a ti ga ne vidiš iako gledaš tamo. Užas od PvP. Dal je to neki desync ili je MP kod igre u k ali to je užas.

PzKpfw ned 7.11.2021 11:10

@Gremlin144

 

Croteam je svjetska klasa, te imaju jako dobar proizvod i spiku. Slobodno zadrži svoje pare za sebe.

Preživjeti će oni i bez tebe.

 

Nemoj si umišljati, ...koga libošto nema tzv. hrvatskog jezika. 

Jezik biznisa i tehnologije je engleski. Da smo veće tržite, bio i naš jezik. Tj. dovoljno je da bude jedan jezik za Balkan.

 

Previše usko i ognjištarski gledaš na svjetske stvari, reši se toga mentaliteta.

Gremlin144 ned 7.11.2021 16:45

To sve govori o njima samo. Preživjet će oni bez mojih novaca sigurno, jer je to samo kap u moru. Ali kad god ću vidjet da je publisher croteam ili gamepires neću kupit pa da je ne znam što. Serious Sam 4 neću kupiti sigurno, ne podržavam hrvatske developere koji nisu spremni investirati u hrvatsko sučelje.

sexytoiletpaper sri 10.11.2021 14:12
Gremlin144 kaže...
To sve govori o njima samo. Preživjet će oni bez mojih novaca sigurno, jer je to samo kap u moru. Ali kad god ću vidjet da je publisher croteam ili gamepires neću kupit pa da je ne znam što. Serious Sam 4 neću kupiti sigurno, ne podržavam hrvatske developere koji nisu spremni investirati u hrvatsko sučelje.

 U pravu si, rijecima velike Jadranke Kosor - How Yes No. Engleski je tezak.