PC igre

Pro Evolution Soccer 2020

antimadridista sub 19.10.2019 19:06

Mene uopće nije briga u koliko je primjeraka prodana koja igra jer to nije nužno nikakav prikaz kvalitete. Prodavao se i CoD u milijunima primjeraka zbog svog imena čak i kad su izlazile igre koje su samo sramotile to ime.

 

Ja koji volim uživati u "staromodnim" modovima tipa Master League i slično, za mene je PES daleko ispred jer je gameplay jednostavno bolji nego u FIFA-i. Jedino što prokleto suđenje totalno kvari ovu igru. Vjerojatno najgori suci u bilo kojoj nogometnoj igri ikad. Nadam se da će to ispraviti.

Putn1k čet 24.10.2019 21:35
erminn kaže...

Dobro su skroz odradili face u ovom data packu, vidjecemo za gemplej..

 Zeznuli su neka lica, tipa N. Pepe iz Arsenala više nema stvarno lice na player card nego generičko, M. Kean isto. Feels bad.

 

Barem su malo poboljšali gameplay, primjećujem da mi igrači puno manje lete u prazno kad su u pitanju loose balls i finesse dribbling je možda mrvicu bolji.

maniti sri 30.10.2019 10:23
TheMaverick kaže...

Sva čar pesa dokumentirana u 12 min. Inače, ovaj čovjek je i prošle sezone sve lijepo složio i pogodio u sridu.

 

U jednom trenutku većina će se zbuniti, jer neće biti sigurna da li se radi o pesu ili stvarnom nogometu.

 

https://youtu.be/59U0xXSFvvc

 

 

Nažalost, ja ih moram kazniti zbog lijenosti kada je u pitanju online, jer ja sam online igrač. 

 Ja se neću zbunit uopće he he,pes nije niti blizu stvarnom nogometu a nije niti blizu simulacije,i ovaj je lik pogodio u sridu ;)

 

https://www.youtube.com/watch?v=kvX_f1Wi43c

TheMaverick sri 30.10.2019 12:22

Ovo o čemu priča pesep je isključivo online i točno ono zbog čega sam ja prestao igrati myclub. Meni je prekipjelo kada sam s featured Cavaniem otresao vratara i s 5 metara promašio gol. Jbt., pa nisam ja programirao tog tog kurčevog featured Cavania s ocjenom 91. Ako ću to fulat s takvim igračem u idealnim uvijetima, misleći tu na timski duh i rasploloženje koji je onda smisao toliko napucanih kartica.

 

U offline modovima se može napraviti nogometni štimung, ali to je za sladokusce koji imaju volje igrati protiv UI.

maniti sri 30.10.2019 13:41

Slažem se za my club,ne igram osim coop iz istih razloga,bude komično..što se offlinea tiče..zabavnija mi je fifa 19 carrer mode s podešenim slajderima...koju već povremeno igram mjesecima za svoj gušt,igrao sam oboje..i ovo je meni osobno zabavnije..zasad ;)

TheMaverick sri 30.10.2019 20:14
erminn kaže...

Meni je gemplej u myclub poslije zadnjeg data packa skoro identican ko 19-ka, preslikano samo. Danas sam stigao i do 1000 ratinga i crne znacke.

 

Prosle sezone sam odigrao oko 1500 tekmi u myclub i kad se sve zbroji i oduzme, mogu reci da sam uzivao.

 

U novoj sezoni sam ocekivao neke novine i unaprijedjenje samog moda, ali oni kurcem nisu pomakli. Jednostavno da covijek ne povjeruje.

 

Iskreno, igra mi se myclub, ali me ubija u pojam ona monotonija.

 

Picka im materina, mogli su barem ubaciti zanimljiv offline mod, u kojem mozes stelati tezinu.

 

 

erminn čet 31.10.2019 08:26

@TheMaverick, slazem se da postane monotono pogotovo ko nabije hiljade utakmica, ja sam npr odigrao 2000+ tekmi prosle god. pa ove godine vec puno manje igram. Jedina novina koju su uveli je taj matchday kao malo naprednija varijanta turnira koji se igralo samo vikendom, myclub open. Mada ja to ne igram jer blok lista ne radi a i prepuno je lagera, svaku drugu me spaja sa nekim iz egipta.

m77 čet 31.10.2019 08:57

Što se matchmakinga tiče, i to su nešto najavljivali da će popraviti prošli tjedan, no ja praktički od samog početka bivam spajan s Irancima, Iračanima, ako ne s njima onda su tu Marokanci, Alžirci i Tunižani...od Europljana jedino Turci i Grci, a to je užas, većina tih tipova bi valjda vlastitu mater za*ebali samo da dođu do pobjede u faking igrici.

tido35 pet 1.11.2019 21:28

Pozdrav ljud.

 

Danas kupio pes 2020..uvijek igrao crack verziju...dao lovu i da vidim šta je to myclub..

E sad pitanje, sad sam nakon 2 dana skužio konačno myclub i reko idem ispočetka kad ono bam nejdeeee???

Moram nastaviti samo?

m77 sub 2.11.2019 16:27

Ja svoj pes, myclub deinstalirao, nemam volje biti nečija budala i boriti se s skriptiranjem, užasnim button delayem, mjenjanjem kursora koje opet ni qurca ne valja, s igračima koji opet praznoglavo bulje u loptu koja prolazi na 10cm od njih...doslovno je neigrivo posljednja 2-3 dana.

TheMaverick pon 11.11.2019 13:42
Horned Reaer kaže...

pozdrav ljudi, evo odigrao sam demo 2020 na xboxu ! Igra piša po fifi sto se tiće gameplaya! Ono što me zanima da li ima OPTION file sa svim licencama za xbox verziju?

 

Bojim se da ste vi na xboxu donji sto se tice OF.

Night-Spider pon 11.11.2019 15:00
Horned Reaer kaže...

pozdrav ljudi, evo odigrao sam demo 2020 na xboxu ! Igra piša po fifi sto se tiće gameplaya! Ono što me zanima da li ima OPTION file sa svim licencama za xbox verziju?

 Za Xbox verziju nema patcha jer se ne može nikakav mod napraviti!

trube pon 11.11.2019 23:46

Bok ljudi..Kod dodavanja po zraku dakle O tipka..pise u uputama..da moras drzat lijevu gljivicu gore ili dole..za visinu udarca..i lijevo i desno kao za felš loptu..Kako se to napravi..pokusavao sam ali nije islo.U tenutku dodavanja to protisnut ili kad je lopta u zraku

mirowire pon 25.11.2019 13:14

Myclub=govno lagavo

 

Džabe ti skill i svi best igrači kad laga ko blesavo. Sa frendovima igram friendly match to je milina. Online sve puno cheat-era. Coinami je toliko škrt  da uzme  servere. jebo ih p2p. mislim da je ovo zadnji pes što igram