PC igre

Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

gljiva77 uto 1.1.2019 10:54

jel imal ko ovakvu situaciju

komp mi je spojen na net prek kabla, uđem u igru i bude awaiting connection, prođe onih 20 attempts i izbaci

iščupam kabel i pređe na wireless i onda normalno sve dela

nakon par dana vratim na kabel i opšet dela norlamno sve

sve dela, samo informativno pitam :)

Azmo pon 25.2.2019 09:12

Uvijek sam htio igrat ovu igru. Počinjao nekoliko puta. Nikad se nisam zadržao više od mjesec dana. I baš mi je žao jel mi se stvarno svidjela. Valjda nisam našao pravu ekipu. A i MMO jbg. Vrijeme je problem.

Virty uto 5.3.2019 16:00

Ekipa,

 

Nisam igrao dugo vremena, a uhvatila me želja.

Imam samo original igru bez ijedne ekspanzije.

Vidim da ima kupiti povoljno quad DLC (4 ekspanzije).

Molim savjet gdje kupiti ekspanzije te ima li smila uzeti pretplatu?

Pretpostavljam da ako kupim samo ekspanzije bez pretplate, i dalje imam razna ograničenja u igri (f2p)?

 

sstrmi uto 5.3.2019 16:02

Uzmi prvo mjesec dana vipa da ti se sve otključa i probaj igrati.Sa VIP-om imaš sadržaja do Morie,a dotle ćeš viditi hoće ti se sviditi igrati.

Tj,imaš i više od lvl 50 s vipom,puno više ali to su već regije iznad 95+ ak me sjećanje dobro služi

Virty uto 5.3.2019 17:33

U ekspanzijama nema novih rasa za igrati/kreirati? Sa vip pretplatom se otkljucaju dodatni slotovi za nove likove? Imam dva stara lika koja bih sacuvao. Mozda imam stagod itema u bankama....

Virty uto 5.3.2019 21:41
sstrmi kaže...

Ima high elf koji je došao s mordorom,kupiš mordor dobiješ i njega

ili ga otklučaš za LP

S vipom imaš 7 ili 9 slotova,iskreno se ne sjećam više

Super, više nego dovoljno.

Još ću malo proguglat šta i kako.

Hvala.

marchozg čet 20.6.2019 16:07

Ima već tjedan ili  dva od izlaska updatea "Vales of Anduin" koji je uz novu regiju, questove, updejtani virtue sistem i uskoro novi 6 man instance donio i dugo očekivani 64bit klijent. Večina igraća je zasad zadovoljna. Ja ću se ipak zasad zadržati na starom 32 bitnom, jer ja sam u onoj manjini kojoj novi klijent ne funkcionira baš najbolje. Kakva su vaša iskustva?

Brajki pon 16.9.2019 12:00
sstrmi kaže...

Šta nitko nema za prodati / dati račun? pa nemoguće da nitko odavde nije prestao igrati. Znači kažem,ako treba frend ce i kupiti pa makar zaradite nešto

 Ja baš i ne igram, dođem tu i tamo, ali vrlo teško da bih prodao svoj lotro acc. bar ne za neku sitnu lovu.

U pitanju je acc sa doživotnim VIP statusom i sa 13 likova u koje sam uložio dosta uspomena.

 

Uglavnom sin mi se dosta zaigrao za lotro i trenutno zaigra na svom ftp acc, ali kad malo stasa njemu ću dati da igra na mom accountu.

Cadhruthe pet 29.5.2020 10:57

SSG je danas najavio da produžuje besplatno questovanje to 31. kolovoza, (https://www.lotro.com/en/friendsforever) iako je su zbog stanja sa COVID-om to omogućili još krajem ožujka. Mislim da je ovo idealno vrijeme za nove igrače da istraže Međuzemlje i nadam se ne trče do 130og lvl-a. End game je kao i uvijek, grind, a ja sam odustao od hvatanja nakon Osgiliatha. Laurelin - server na kojem igram, a koji nije najpopularniji EU server vikendom u peaku ima do 900 igrača. Na Bullroareru je sad u stanju testiranja novi sistem PvP-a u kojem nema creepova. To bi trebao biti novi server na kojem igrači biraju stranu i bore se u open worldu. Save zone bi trebale biti Bree i Gondamon, a max lvl 50. Logično je da će isto kao i legendarni serveri biti otvoren samo VIP igračima. Ne veselim se pretjerano toj novini, baš me zanima kako će, ako će, balansirati klase. Prije mjesec dana je stigao update 26.0 sa novom regijom "Wells of Langflood"  koja nas vodi sve bliže Gundabadu koji će biti sljedeća ekspanzija. 

sstrmi čet 5.1.2023 22:44
Virty kaže...

Uh, skoro da sam i zaboravio kako je to bilo u počecima :)

 Ja sam krenuo sa F2P 2011

Nego ako je netko igra sa mnom možda, igrao sam na Gilrainu pod nickom Denii ( champion ) pa nakon toga na evernightu. Uglavnom ako je netko igrao sa mnom i mojom ekipom neka se javi sada na ovom echoes of angmar serveru pa da igramo skupa opet ili ako netko zeli ispocetka početi tu,a traži kin neka se javi. Igramo nas 4 što smo igrali 2011 na gilrainu pa nam treba jos da nas ima barem za 6 man zasada dok kroz ovu godinu ne dođe server na lvl 50 i rift

 

Možete se javiti na - Eleanor , Pozdo , Nico i Neckcracker