razermario pet 15.2.2019 10:44
Dex.pwn kaže...
Ko im je kriv

 Nitko, jadni su svakako. Ja sam osobno igro jako dugo i bacio pun k . novaca... Al to sta rade sa igrom nema veze sa pameti, jedva cekam da doslovno ugase servere, bez oibzira na bacene pare. 

arnes_king sri 27.2.2019 11:49
razermario kaže...
Dex.pwn kaže...
Ko im je kriv

 Nitko, jadni su svakako. Ja sam osobno igro jako dugo i bacio pun k . novaca... Al to sta rade sa igrom nema veze sa pameti, jedva cekam da doslovno ugase servere, bez oibzira na bacene pare. 

 Nisam u toku, sta se to desava gdje su to zeznuli? Pa zar nije to nesto dobro ako ti daju mogucnost da i battle pass zaradis igrajuci bez placanja...

NEVERPOL uto 2.4.2019 19:30

Pozdrav, zanima me ima li netko fortnite account sa skinovima iz prijašnjih battle passova a da ga ne koristi. Ne mislim kupovati, mislio sam na poklon. Znam da ispadam pakaš, ali ne mislim dati novce na igru. Molim samo privatnu poruku ako se netko odluči dati account.

rapa čet 14.5.2020 13:05

U sobi imam komp i ps4 i na oba uređaja imam instaliran fortnite zbog dva klinca. Problem je u tome kad jedan igra drugi ne može u igrati u isto vrijeme, odnosno izbaci ga nakon cca minutu. Napravio sam dva accounta na dva različita maila no i dalje je jednog bacalo van igre. Nakon toga sam ps4 spojio na mobilne podatke preko hotspota a komp ostavio na bakrenoj žici od iskona. No i dalje baca van jednoga. Ima li tko ideju zašto ne mogu oba klinca igrati u isto vrijeme?

cvaja997 čet 14.5.2020 18:43

Probajte reinstall igre na PS4, nebi bilo loše niti otvorit novi, 3. account. Po mogućnosti sa mobitela tj. mobilnih podataka. Ne znam kakve gluposti su Epic games dodali, ali možda pomogne. Fortnite je OK igra, ne razumijem hate ljudi.

NinaXX pon 14.9.2020 16:04

Pozzz svima! 
trebam pomoć u vezi fortnitea.

Ova igrala sam na početku na deckovom Psu kod njega. Nedavno sam došla kod sestre i priključili smo tu fortnite par dana je radilo sve ok, normalno no međutim, nakon nekoliko dana počeo je užasno stekati i u gornjem lijevo kutu pokaže se ikona wifia i žuti i crveni uskličnik sto bi značilo da nema interneta. Nakon par dana skinula san ga na laptop i isto to se događalo, spojim ga na ethernet, svi u kući se odspoje s wifia i oper ista stvar, igrica Full laga i onako građevine sve budu kao blurane ne mogu ništa raditi. Zvala sam svog operatera on je provjerio internet brzina je ok kao i ping. Sad me zanima zbog čega je ro tako? Ne vjerujem da je u pitanju laptop i njegova svojstva ako pokazuje problem s internetom?! Molim za pomoć i hvala unaprijed! 😊

Eric Prydz pon 26.10.2020 10:29
razermario kaže...

Dali je jos tko imao slican problem ? 

 

Pokusao sam danas linkati acc od sonya na pc. Pa nejde, A ne sijecam se da sam ikada prije linko... 

 

Ovo nisam ni ja znao kada sam prodavao acc. dok nisam malo istražio;

 

Jedan Epic Acc ---》 jedan linkan PSN acc.

 

Ako linkaš PSN acc., to je jedan jedini PSN acc koji može biti povezan s Epic Accom. Ako iz nekog razloga unlinkaš PSN acc s određenim Epic Accom, više na njega ne možeš ponovo linkati ni taj ni bilo koji drugi PSN acc iako je taj bio već linkan.

 

Vjerojatno pokušavaju spriječiti fraud.

Super64 uto 7.12.2021 10:25

Ne znam dali su upoznati ljubitelji Fortnitea da se novi Battlefield 2042 pojavio koji bi mogao biti zanimljiv Fortnite igracima. Nije f2p nazalost, al se moze najjeftinije probat preko EA playa. Ima bugova tonu, ali je pravi super hero shooter ko Fortnite predpostavljam, sa dodatkom tenkica, helica, avioncica i lijepih atraktivnih skinova.