SimeKZ pet 24.1.2020 22:35

Poceo sam zanemarivat konja sa druge strane. Odnosno, prestao sam bit rob protivnikove taktike. Drop back bio ili ne... igram pas igru i jebe mi se. Nemam namjeru nabijat glavom kroz zid jer sam ubijen u mozak protivnikovom taktikom. Posto sam si pitanje. Zasto ja nebi njega jebo u mozak? Tak sam uso u ovu WL.

Jos jedna stvar je... zavrsnica. Posto igram nogomet vodim se i logikom kod zavrsnice. Ulazim 1v1 i gadam finess u suprotni cosak. Ovdje to ne prolazi toliko. Power shot u prvi kut i to je gol. Zamijenio sam strane Silvi i Mbappeu i poceo udarat R2 ( kod mene su R2 i R1 zamijenjeni ) plus ubacaj na drugu stativu. Mislim da sam u ovih 4-0 zabio 3-4 gola tako. Ako ne napravim to, bacim fake shot u sprintu i zbog agilnosti prolaze kraj svojih cuvara. Full šus gađam prvu stativu i 4/5 je to gol. 

 

Gdje prestaje logika, pocinje FIFA. 

SimeKZ pet 24.1.2020 22:54

Nije mi jasno kako svaku utakmicu mozes imati postotak od 95% tocnosti udaraca i da ti ne uspijes zabit niti 15%. Od kuda pucas, sa kime pucas, kako pucas? Ne kuzim jednostavno. Jel imas ti s kime zabit gol :D :D 

 

I onda dodu ovakve tekme i zabijes 8 komada ko iz picke :D 

acmilan2 pet 24.1.2020 23:00
cicek kaže...

Evo i druge. Stvarno mi nije jasno, kako? Delay je ocit, ali sutevi ulaze. Koji đavo?

U napadu mu bili R9 mbappe i neymar, usao kasnije stoichkov i danglish

 Jel dobar taj stoickhov? jel ga probao tko ili igrao protiv njega?

cicek pet 24.1.2020 23:10

Evo jos jedne, ja fakat ne znam koji vrag se događa. Inace imam preciznost pucanja ispod 40 posto(Son je spica). Ja ne znam koji je ovo đavo. Ono sto sam prije govorio da jednostavno mora ulazit sad to sve ulazi.

Lag/delay sta to vec je osjecam i to dosta. Obicno je bilo nakon 22h sve ok za igrat. Sad je nekako sve cudno, ali reakcije igraca su takve kakve nisam vidio. Prije kad bi takav lagav gameplay bio ne bi mogao udariti loptu po golu. Sad pucaju normalno samo se znaju pogubit.

 

Imao sam ono ST stoichkof, mislim da je baby. 3*WF ne treba ti to za te novce. Bolji je IF Martial.

Skilledžija pet 24.1.2020 23:55

Ne sviđa mi se ova fora od EA što dijeli igrače na vrijedne i manje vrijedne, a svi smo dali iste novce za njihov poluproizvod.

Mislim na ovaj zadatak za igranje u 4. diviziji.

 

Vidim da su krenuli i sa promocijom kineske Nove godine pa me baš živo zanima da li će sutra biti kakav paket kao što su inače znali dati za taj dan.

Mislim da su davali ultimate pack ili nešto slično je bilo uvijek?

cicek sub 25.1.2020 00:18

Ima netko tcom(onaj bijeli ruter koji stoji uspeavno neki kineski logo) i da je voljan testirat konekciju povezanu s portovima za fifu. Objasnim mu sto mora napravit. Odigra par tekmi i javi. Meni je nesto ovdje cudno. Sad je i meni konekcija onak kak mora bit. Ali prve tri tekme mi nije bila a igraci su mi se pinasali drugacije. Po mogucnosti da igra na PC-u.

SimeKZ sub 25.1.2020 00:34
Skilledžija kaže...

Ne sviđa mi se ova fora od EA što dijeli igrače na vrijedne i manje vrijedne, a svi smo dali iste novce za njihov poluproizvod.

Mislim na ovaj zadatak za igranje u 4. diviziji.

 

Vidim da su krenuli i sa promocijom kineske Nove godine pa me baš živo zanima da li će sutra biti kakav paket kao što su inače znali dati za taj dan.

Mislim da su davali ultimate pack ili nešto slično je bilo uvijek?

 Ocito im je to nacin da se igraci iz visih divizija ne relegiraj nize. 100% bude tka nekaj u sljedecim swapsima.

SimeKZ sub 25.1.2020 00:54

Toty Mane, Toty Messi, Toty De Ligt, Toty De Jong, Futmas sissoko, HL Varane, futmas mendy. Gledam i ne vjerujem kaj me snaslo. Jos manje vjerujem kako je frajer jebeno loš.

Kidara ocito imala srece u packovima ko nitko. 

 

Messi, De Jong i Sissoko trio je nesto prestrasno kad su u sredini. Likovi bi metak stigli jbt led. Gubio 2-1, poveo 4-2, onda me probusi sa Messiem. Jebem ti kakva kartica. Uzeo sam mu loptu 3x prije nego je zapucal. 

cicek sub 25.1.2020 01:03

Ovak glavni problem je bio sto nas je preko dana zna spojit na US servere. Ne kuzim bas 100% zasto se to desi al mislim da ima veze s brojem hoopova kad tace-a domenu, ako vam ovo ima smisla. Ja sam sad poslozio da preferira spajanje na EU servere. Tokom dana znam imat konekciju u narancastom, al to je stvarbi prikaz veze u tom trenutku, posto su im serveri u banani. Dakle i dalje stoji ona šema da se igra kasnije kad su serveri manje optereceni. 

Ali,

Zalio sam se vise puta na lose pucanje i te pizdarije. Malaksave lopte, prolazenje lopte u for pokraj mojih branica. To je nestalo nakon mone igre po dnsu i ostalim pizdarijama jucer. Danas sam zapoceo wl namjerno nakon pol 9(planira sam 7 al rukomet se rukomet oduzio). Tad kad izadu sbc-i pa je promet najveci. Kao sto sam rekao ako ovo sad ne prode odustajem. I sad i kad ki je bio ocit delay pasevi i sutevi su bili cvrsti. Sravio sam slike da sam zabio po 7 golova. Mislim da cu vise vidat 3 bars konekciju preko dana, ali barem znam na cemu sam. 

 

I sad mozda tu dolazi u obzir ono da ako si bolji i lag nadvaladas. Jer ja sam i kad je bio lag stvarao sanse ali su udarci bili mlohavi. Danas to dozivio nisam, sto se tice udaraca i pasinga, a bio je vise manje udarni termin. Znali su igraci zaplivat u obrani ili pretrcat osvojenu loptu al to se rjesi s sliding challengom.

The_K sub 25.1.2020 01:12

Ja u ovoj fifi nikad nisam imao ispod 4 crtice a brzina neta mi je 60Mbit/s ali redovno dozivljavam lag i delay. Ne trebas tu traziti logiku kad nije do nas vec je do njih i sami su priznali da je do njih tako da ne trebas istrazivati

cicek sub 25.1.2020 01:14
The_K kaže...

Ja u ovoj fifi nikad nisam imao ispod 4 crtice a brzina neta mi je 60Mbit/s ali redovno dozivljavam lag i delay. Ne trebas tu traziti logiku kad nije do nas vec je do njih i sami su priznali da je do njih tako da ne trebas istrazivati

 Pa i ja sam imao do sad. Uvijek 4 crtice zato i velim da je drugacije.

jopis sub 25.1.2020 01:18

Meni je delay toliki danas da to nisu istine. WL, rivalse nisam probao, nemam živaca, gubim 6 tekmi za redom u wl od panjeva sa 1-3 udarca po golu i 3 prelaska centra, dok meni ne radi elementarna stvar a to je dodavanje, koje moji igrači prihvate cca dvije sekunde nakon mog pritiska. Mislim da ću odigrat do 6 winova još par tekmi i amen, bez obzira što sam free cijeli vikend, apsolutno nemam živaca za ovo smeće, pogotovo nakon 2-3 situacije u prve dvije tekme. Gledam i ne vjerujem. Da nisam isključio instant replay u shadowplayu zbog sumnje da mi on radi delay, uppao bi to na jubito i eaov twitter uz cijeli dijapazon tagova i psovki retardima u ea. Znači, lik igra na 40m od mog gola, njegovo krilo utrčava u prostor i dolazi na moj 16erac, ja ga ne pratim jer sam sa cdmom u prilici uzet loptu, lik skrumpa visoki nabac na ovo krilo koje je jebenih minimalno 20 metara u ofsajdu, znači ne metar dva, nego faking 20 metara iza moje kompletne obrane, lopta dođe do njega, on trči sam do gola, stignem ga semedom uđem u tackle, on opet skrumpa povratnu na 16 i zabije gol. Aloooo, 20 jebenih metara iza obrane.....

Situacija 2, ja trčim sa Saneom po boku, ulijeće rashford kroz sredinu jer lik ima neke tenkove u obrani sa 68 pace, ja igram loptu UNAZAD prema rashfordu jer sam ovima utekao bar 10 metara sa Saneom, igra sudi ofsajd, vjerovatno logikom jer je rash iza obrane, a to što sam ja sa saneom još 7-8m ispred njega, očito nema veze.

Situacija 3, scream Pique je takav cirkus od igrača da me duša boli. Ja ga zovem pola pola igrač. Takve tacklove i čitanje igre ima da je to super. A takve duele gubi uredno od 50-60phy igrača, da bi ga ne uvalio u sbc, nego discardao. Kako može tolika mrcina pušit kiflu uredno svaku drugu tekmu od igrača od metar i žilet i pedeset kila. Dakle, ne pretrčavaju me, nego me odremplaju. To mi se sad dogodilo u dvije za redom pa sam lud. Znači lik igra s talijanima, gomez, insigne i ostali kepeci uredno nose ramenom piquea. Pa jebote led i igri retardiranoj.

Ozbiljno razmišljam prodat sve i jednog trejdabl igrača iz kluba, igrat sa untrejdabl, skupit za r9 i ronaldinha i igrat kao nakon jedno mjesec dana od izlaska igre, opušteno i bez živciranja, čim vidim da me krade, neovisno o rezultatu, altf4 i mir, zen mode.

cicek sub 25.1.2020 01:43
The_K kaže...

Ja u ovoj fifi nikad nisam imao ispod 4 crtice a brzina neta mi je 60Mbit/s ali redovno dozivljavam lag i delay. Ne trebas tu traziti logiku kad nije do nas vec je do njih i sami su priznali da je do njih tako da ne trebas istrazivati

 Si na pcu? Imas volje isprobat ovo sto sam ja napravio? Treba mi samo dokaz dal radi ili se neki deseti vrag opet desava.

cicek sub 25.1.2020 02:16

Ljudi su protiv mene poceli gadati nevjerijatan broj stativa. Ono sve sto se meni prije dogadalo sad se dogada svakon mom protivniku. Znaci lik krene u 90 sam na golmana s mbappeom i gada stativu i salah mu promasi prazan gol desnom nogom. Ne znam koji vrag se dogada ali kao da se sve ono sto se prije meni dogadali pocelo dogadati likovima koji igraju protiv mene. Trenutno sam na 8-1. Ovu sam popusio 1:0 jer sam konj. Dodavao sam samo loptr u for od 60 min pa do gola. Ostalo igram i ne vjerujem... ono sve za sto sam prije morao krv pisat sad ulazi u gol. Idem 1na1 ja zabijem. Napadaci mi pretrcavaju obranu, a branici sjeku lopte. I ti se desavalo u svih 9 utakmica. I u ovoj koju sam izgubio. Pa dal je moguce da me skripta toliko gura? 8 utakmica za redom sam ja rjesio utakmicu u prvom poluvremenu.

TheMaverick sub 25.1.2020 09:47

Koje gladne duse su ovi iz EA. U srijedu me napominju da je zadnji dan i da igram za vecu nagradu, ali u DR. To do sada nikad nisam vidio.

 

Da stvar bude jaca, za ono nekoliko tekmi prije nego mi je prekipjelo, dobijem 3500 coinsa, +packove u kojim je uletio Koulibaly i jos neki igraci, te kad se sve zbroji, opet sam dosao na isto, kao kad dodjem do rank 1 koji donosi 50+k.

 

Majstorski od lesinara, nema sta.

movie sub 25.1.2020 09:57
Skilledžija kaže...

Ne sviđa mi se ova fora od EA što dijeli igrače na vrijedne i manje vrijedne, a svi smo dali iste novce za njihov poluproizvod.

Mislim na ovaj zadatak za igranje u 4. diviziji.

 

Vidim da su krenuli i sa promocijom kineske Nove godine pa me baš živo zanima da li će sutra biti kakav paket kao što su inače znali dati za taj dan.

Mislim da su davali ultimate pack ili nešto slično je bilo uvijek?

Da, davali su ali ovisno koliko si sati proveo u igri. Uz određen broj sati dobio si ultimate pack a oni s manje sati dobijali su manje vrijedan pack.

SimeKZ sub 25.1.2020 10:06

Jucer sam zavrsio 9-1. Bilo bi to 10-0 da nisam izgubio konekciju sa ciganima. No dobro.

Svih 10 tekmi sam izmedu 35 i 60min osjetio kak mi igraci usporavaju, postaju tromi. Krene centar, ja drzim sprint na Sonu a frajer krece ko Dizel na minus 25 u sred Sibira. Kad sam nadvladal tih 20-25min slow motiona bez da primim gol, pocela igra opet normalno radit. Ne kuzim to nikako :D

movie sub 25.1.2020 10:07
SimeKZ kaže...

 Ocito im je to nacin da se igraci iz visih divizija ne relegiraj nize. 100% bude tka nekaj u sljedecim swapsima.

I ti misliš da će ekipa zbog jednog packa to pušiti ako ima namjeru slagati neku iconu i slično te trebaju odraditi neke zadatke? Po meni je ovo poprilično nepravedno i bez ikakvog vidljivog smisla. Mislim, općenito u ovoj igri više ništa nema smisla osim prestati igrati. Smo opasan pad igrača može potencirati neke promjene i možda vratiti smisao igri. Jedina nada mi je PS5. Živo me interesira kako će odraditi tranziciju na novu generaciju konzola. Po prvi put imat će hardver koji ih ničim ne ograničava. Jedino ograničenje bit će u njihovim glavama u smislu shvaćanja onoga što oni u stvari žele od ove igre.

The_K sub 25.1.2020 10:15
cicek kaže...
The_K kaže...

Ja u ovoj fifi nikad nisam imao ispod 4 crtice a brzina neta mi je 60Mbit/s ali redovno dozivljavam lag i delay. Ne trebas tu traziti logiku kad nije do nas vec je do njih i sami su priznali da je do njih tako da ne trebas istrazivati

 Si na pcu? Imas volje isprobat ovo sto sam ja napravio? Treba mi samo dokaz dal radi ili se neki deseti vrag opet desava.

 Jesam na pc-u sam ali ja ti nisam na tcomu niti imam bijeli ruter, zaboravio sam koja je marka mom jer nisam u doticaju sa njime bas. A sve vezano za portove ja sam morao zvati tehnicku podrsku da mi to oni naprave tako da sumnjam da ti mogu pomoci.

SimeKZ sub 25.1.2020 10:19

Nece zbog jednog packa, ali zbog icon swapsa sigurno budu. Po meni bi bilo puno bolje da sloze objectivse prema kolicini rivals pointsa. Skupi 3000 za ovo, 5000 za ovo. Onda imas razlog igrat visu diviziju i to je to.

 

Pogledajte ove cigane usljive, majku im jebem posred usta gadna. Lakse je bilo skinut SBC, resetirat sve i jos ljudima vratit igrace koje su iskoristili u SBCu... Nego ostaviti SBC da bude. Kako si jebeno brzi.

Pogledajte kako su frajeru odgovorili u roku minute na njegov upit gdje su nu fifa pointsi nestali na EA help. Onda im je zavuko kurcinu. 

The_K sub 25.1.2020 10:42
SimeKZ kaže...

Nece zbog jednog packa, ali zbog icon swapsa sigurno budu. Po meni bi bilo puno bolje da sloze objectivse prema kolicini rivals pointsa. Skupi 3000 za ovo, 5000 za ovo. Onda imas razlog igrat visu diviziju i to je to.

 

Pogledajte ove cigane usljive, majku im jebem posred usta gadna. Lakse je bilo skinut SBC, resetirat sve i jos ljudima vratit igrace koje su iskoristili u SBCu... Nego ostaviti SBC da bude. Kako si jebeno brzi.

Pogledajte kako su frajeru odgovorili u roku minute na njegov upit gdje su nu fifa pointsi nestali na EA help. Onda im je zavuko kurcinu. 

 Aha zato sam imao 11 igraca. Ja sam prvo pomislio da su mi dali pack za dzabe i onda su ga otvorili bez mene 

Skilledžija sub 25.1.2020 11:39

Ovo je dno dna, jadno i prozirno da me proljev ponekad uhvati od njihovih pizdarija.

 

Znači, više je nego očito da skripta utakmice čini "uzbudljivijima" jer zašto bi netko lagano dobio protivnika s 2-3:0 i bez opterećenja uzeo pobjedu kad može biti napetica do kraja utakmice.

Ne, EA misli da je meni ljepše igrati protiv panja dok me je 90 minuta strah hoću li primiti kakav krumpir i eventualno izgubiti na penale i slično.

Sad sam u dvije utakmice imao isti scenarij:

 

1. protivnik nije opasan i sve što je mogao su udarci s preko 20m iz očaja. Ja povedem 2-0 i nedugo nakon toga on iskrumpira korner jer moj golman lagane lopte ne hvata u ruke nego ih boksa u korner. Izvodi korner i zabije glavom s nekim panjem.

Zabije gol iz kornera što je u ovoj FIFI mogućnost nekih 1% da ćeš ga zabiti iz kornera, ali on koji napucava loptu cijelo vrijeme bezveze, on zna kako se izvodi korner i zabija.

 

2. protivnik isti kao i iz prvog slučaja, ja povedem 2-0, on dobije korner, opali, lopta se iz gužve odbije na jedinog njegovog koji je sam k'o duh na 11m i lik pogađa.

 

Ova dva slučaja nisu rijetkost nego pravilo, ovakve i slične krumpire redovito dobijam kad povedem s više golova razlike i to je stvarno već postalo naporno.

Isti kurac kao što su podijelili igrače na one koji igraju 4. diviziju i one druge, manje vrijedne, isto tako u samoj igri, ali suprotno rade.

Onaj koji je bolji bude kažnjen iz nekog, samo njima znanog razloga.

SimeKZ sub 25.1.2020 12:25

Trenutno na 11-1. I dalje me pece taj DC jer bi bilo 12-0 i moj najbolji start ikad. 

 

Dakle momci. Kaj radim drugacije. Stavit cu u crtice. 

 

- Ne zurim, igram pas igru. Zadnju tekmu odigranu - Kante 45, Zola 50, Silva 47, Son 35, Wijnaldum 40, Mbappe 30. Ovo su brojevi dodavanja od moje vezne linije i napada. 

- Poceo sam koristit R1 (R2 kod mene) pas. To vam daje onu cvrstu loptu u noge igracu. Tip - Nemojte to pokusavat iz okreta, nemogucih kuteva i ostalih pizdarija jer ce lopta zavrsit na jupiteru. 

- Derem samo prvu stativu, osim ako situacije ne nalaze drugacije. Primjer - Zavucem se sa Mbappeom unutra i skoro full napunjen udarac u prvi kut, ne brani se uopce. Zamijenio sam Strane Silvi i Mbappeu, tako da kad udu unutra da im je jaca noga na prvoj stativi. 

- Kad dodajem Sonu na ST, tapnem L2 i brzo probam fake shot u stranu. Vecinom kaj se dogodi je da stoper bude odbijen od Sona i u nekoj cudnoj animaciji gdje ja onda slobodno udem u 16m i razvalim u prvi kut. 

- Dodajem se sve dok se ne otvori prostor. Guram sa jedne na drugu stranu pomoc R2 dodavanja sve dok on sa igracem koji nebi trebao taj prostor cuvat leti na mene, brza povratna i imas rupu u sredini. 

 

 

Zadnja tekma kaj sam igral. Gubio sam 2-0. 2-1, 2-2 i odemo u prodzetke. Tu sam izvadio Zolu i ubacio Demebela, izvadio Kante i ubacio Sissoka. Nastavio igrat svoju igru i dobio 3-2. Vise sam se psihicki boril da me ne izbaci iz takta sa Kentom i Traoreom i jebenim sprintanjem po strani. No, od kad imam Robi Carlos + Zanneti bekove, nekak to izgleda cvrsce i lakse dobivam duele. 

 

Od taktike sam napravil to da mi samo stoperi imaju stay back while attacking. Jer ako stavim mixed na svoje CDMove onda cu vise iskoristit njihov Work Rate nego instrukcije koje imaju. Wijnaldum kao H/H bude neka vrsta BtBa, Kante kao M/H je tipicni CDM. No, opet ti lijepo dode prisutnost jos jednom CDMa kao pomoc. Defanzivno imam Depth na 5 ili 6, width na 4. Ofenzivno drzim width na 4 a players in box na 3. 

 

 

Ukratko kak igram ovu WL.

cicek sub 25.1.2020 12:53
The_K kaže...
cicek kaže...
The_K kaže...

Ja u ovoj fifi nikad nisam imao ispod 4 crtice a brzina neta mi je 60Mbit/s ali redovno dozivljavam lag i delay. Ne trebas tu traziti logiku kad nije do nas vec je do njih i sami su priznali da je do njih tako da ne trebas istrazivati

 Si na pcu? Imas volje isprobat ovo sto sam ja napravio? Treba mi samo dokaz dal radi ili se neki deseti vrag opet desava.

 Jesam na pc-u sam ali ja ti nisam na tcomu niti imam bijeli ruter, zaboravio sam koja je marka mom jer nisam u doticaju sa njime bas. A sve vezano za portove ja sam morao zvati tehnicku podrsku da mi to oni naprave tako da sumnjam da ti mogu pomoci.

 I rekli su ti da su otvorili portove? Ako jesu moras jos jednu stvar pogledati kako ti stoji i moras jos u firewallu dodati exception za portove.

 

1. Ides pod ovo (Control Panel\Network and Internet\Network Connections) desni klik na vezu koju koristis i odaberes properties. I tu maknes kvacicu s IPv6 protokola. Ako te spoji preko tog protokola nemas normalno kolanje podataka jer fifa jos uvijer radi samo na IPv4 i ne planiraju jos prelazit na 6. Internet ti nece nista sporije radit ako to iskopcas, zapravo neces ni osjetiti nikvu razliku jer ti 90% prometa ide kroz IPv4 dok ovi koji koriste IPv6 su i dalje 100%kompattibilni s IPv4. Prakticki dok windows ne makne ovu IPv4 opciju druga ti ni ne treba.

 

2. Ovo izgleda komplicirano a ustvari uopce nije. Imas korake po slikama stavljene. Dva puta moras proci proceduru, jednom za UDP portove, jednom za TCP.

 

PC: UDP    443, 3659, 9565, 9570, 9000-9999

       TCP    80, 443, 8080, 3569, 9946, 9988, 10000-20000, 42124

                ---boldani portovi su oni koje koristi FIFA, a ovi ostali su za Origin---

 

Sve u jednoj liniji ddajes i odvajas zarezom. Prakticki mozes ove ovdje kopirati i dodat. Nakon tog samo sljedis korake i dozvolis sve sta te pita.

I to bi ti bilo to.

Obratis paznju ne toliko na delay i lag, nego na pucanje, građenje, presjecanje lopte, i passing. Pa javis. :)