PC igre

Euro Truck Simulator 2

Igzy20 čet 6.6.2019 21:07

Jedna od najdražih i najljepših ruta mi je u Skandinaviji, Stavargen - Bergen, a nema mi većeg gušta nego kad na toj relaciji vozim specijalni teret. 

 

Nego, dok čekamo novosti za Balkan malo se uzeo godišnji od prijevoza tereta, ali od Volva se ne odvajam. Testiram Iron Knighta malo. :D

Slaven23 čet 6.6.2019 23:46
Igzy20 kaže...

Jedna od najdražih i najljepših ruta mi je u Skandinaviji, Stavargen - Bergen, a nema mi većeg gušta nego kad na toj relaciji vozim specijalni teret. 

 

Nego, dok čekamo novosti za Balkan malo se uzeo godišnji od prijevoza tereta, ali od Volva se ne odvajam. Testiram Iron Knighta malo. :D

 Slažem se. I meni je ta ista ruta najlepša. Čak sam stavio kao glavni grad/glavnu garažu, grad/garaža Bergen. Ovi iz SCS Software nisu normalni, pored onako moćne Hrvatske, oni otišli na rasturenu Rumuniju, Bugarsku i još goru Tursku... Po mojim procenama, kada budu radili Grčku, uradiće i celu bivšu Jugoslaviju, i možda Albaniju. Kao što vidite oni su sada preskočili Belorusiju, Ukrajinu i malu Moldaviju... Mnogo bolje im je da idu redom, ili u jednom update urade sve to... Da bi ova simulacija opravdala ime treba da urade još: Island, Irsku, Severnu Irsku, Španiju, Portugal, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu/Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Srbiju, Grčku, Rumuniju, Bugarsku, Moldaviju, Ukrajinu, Tursku i još pola Rusije, jer u Evropu ulazi pola Rusije. 

 

Dobar ti je taj kamion Igzy20... Je li to neki mod ili ?.

 

Šta mislite, posle DLC-a Road to black sea, koje države će biti sledeće ?.

Igzy20 pet 7.6.2019 16:14

Kamion je iz Forza Horizon 4, nabavio sam je neki dan, pa uz dostavu tereta malo i trke vozim. :D

 

Što se tiče slijedećeg DLC-a mislim da bi mogao biti Španjolska i Portugal. Bilo je neslužbenih govora o tome, ali vidjet ćemo uskoro. Po mom mišljenju vrlo vjerojatno ostatak Balkana (među time i Hrvatska) dolazi u DLC-u iza slijedećeg.

krokodil uto 18.6.2019 10:33
vrinho kaže...

Ljudovi, na Steam sam uploadao (svoj prvi) mod koji sam sklepao danas. Radi se o modu za glasovnu navigaciju na hrvatskom s iGO-a pa ako želite slušati Natašin ''seksi'' glas isprobajte

 

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1773149338

 

Link za non Steamere.

 

https://sharemods.com/qy6bnlvud1va/iGO_maps_voice_-_CRO.scs.html

 

 

a nije ti baš nešto,previše je generički 

 

ja sam isto probao raditi mod za Hr,ali slično sam dobia takav zvuk pa sam odustao...treba naći neku bolju verziju org navi 

vrinho uto 18.6.2019 11:05

Radio sam po komandama na engleskom, samo prevođeno iz iGO komandi HR pa morao spajati riječi s zasebnim programom. Bolje od ovog mislim da ni ne mogu jer su komande ograničene. Drugo da imaš opciju da možeš staviti više rečenica za jednu radnju pa si igra izabire, ovako baš i ne ali svejedno kad je i u iGO izbor riječi ograničen a i u Google maps. Kopat ću i dalje da poboljšam koliko mogu.

 

Evo Google maps verzije

 

https://sharemods.com/nzro2pzau9jg/Google_maps_navigation_voice_-_CRO.scs.html

 

 

Edit: vjerojatno bi si i moglo ubaciti više komandi za jednu radnju (kao što je ovaj dolje na videu napravio i očito mu funkcionira) ali za to bi trebalo nekog komada s lijepim glasom angažirati i snimati različite verzije jer ove navigacije su ograničene po pitanju toga. Za većinu radnji imaš samo jedan izbor, zato i zvuče generički.

 

 

https://youtu.be/ax-6sP_PVpU?t=257

Prte uto 25.6.2019 14:25

Dečki, treba li kome pomalo neispravan logitch driving force mjenjač? Ja sam si naručio novi pa bih ovaj poklonio nekome kome baš treba.

E sad, zašto je pomalo neispravan... Znači kad sam ga kupio (polovni volan) nakon par dana je poceo izbacivati iz 5. i 6. brzine, a katkad ne bi ni ubacio u brzinu. Tad sam ga rastavio i malo pročačkao po njemu i radio je besprijekorno zadnje dvije godine. E sad, ista stvar se počela opet dešavati ali nije tako drastično kao taj prvi put ali dovoljno da me je natjeralo da kupim novi. Evo zadnja dva dana opet radi normalno bez greške ali kako sam vec narucio novi nema potrebe da imam dva mjenjača.

Ne znam što bi mogao biti uzrok tome. Možda je samo oslabio kontakt ili nešto drugo.... Uglavnom, meni stiže novi, a vi ako vam treba i mislite da bi ga mogli popraviti da bude kao nov poklonit ću vam ga

 

 

RIJEŠENO!!! Mjenjač ide kolegi macgyver53

midzan21 čet 4.7.2019 00:09

Uletavam kao padobranac, no nakon duže vremena se vraćam u ETS2 vode.

napokon sam (nakon dužeg oklijevanja heh) uzeo Italy i Beyond Baltic Sea DLC, ako da imam cijelu mapu sa svim do sad izašlim Map DLC-ovima. 

Koji su još recimo must have DLC za kupiti jer nisam ništa bio uzimao od kraja 2017. godine kad sam preuzeo par tuning DLC-ova (Cabin Accessoris, Wheel Tuning Pack, Window Flags) te od prije imam High Power Cargo DLC i otale Map DLC-ove.

 

P.S.: Ako netko treba Vive La France DLC javite se, jer sam ne gledaući da ga već imam uzeo ponovno te sad imam viška key (G2A sam kupovao zadnja 2 DLC kao i za sve ostale Map DLC) pa kome treba ili zn nekog da treba DLC neka se javi preko poruka.

playjob ned 7.7.2019 19:04
Tornjo kaže...

MOzete mi rec pravila sva uzeo bih to kako to ide sta za tu igru

 Krv mi je šikljala iz očiju dok sam čitao tvoj komentar, vjeruj mi da interpunkcijski znakovi nisu bezveze u upotrebi.

macgyver 53 čet 11.7.2019 19:12
Prte kaže...

 

RIJEŠENO!!! Mjenjač ide kolegi macgyver53

 Ovim putem se zahvaljujem još jednom kolegi, mjenjač je stigao prije tjedan dana. Pošto koristim Logitech DFGT volan moram shifter prebaciti na USB pa dok čekam dijelove s ebaya evo video postupka možda će nekoga zanimati.

 

Lp!

 

VIDEO