PC igre

American Truck Simulator

Igzy20 sri 12.6.2019 12:20

Ah taj SCS, samo mi troši novce. Uzeo odmah nakon releasanja Washington i novi Forest Machinery DLC. Bundle koji su napravili je odličan jer sam oba DLC-a dobio za cijenu manju od cijene samog Washingtona. :D I više nego zadovoljan.

 

Sad samo treba uhvatit vremena nakon posla da se krene istraživat. :D

MoF0 pet 14.6.2019 13:47
Prte kaže...

Kakvi su dojmovi?

Ja planiram danas posli posla kupit sve sto se kupit moze i ne mrdam s kompa do ponediljka 

 Prekučer me igra (kao i svaki put nakon patcha ili dlc-a) vratila u jedinu garažu koju imam (Tuscon, Arizona), ali sam uspio odmah ugrabiti neki posao od Tuscona do negdje u Oregonu... a Washington je odmah tu negdje :).

Koliko vidim po Redditu ekipa je oduševljena pa mislim da ću se neko vrijeme zadržati u tim krajevima.

Prte čet 7.11.2019 13:06

Danas izlazi DLC Utah. Kupujete li odmah ili cete ipak sacekati malo?

Ja nisam 100% siguran da cu kupiti odmah danas jer ATS nisam davno igrao, a nisam ni prošli DLC nešto previše odvozio. Mislim, vjerojatno cu kupiti odmah danas ali nisam siguran ocu li ga odmah i igrati 

Igzy20 čet 7.11.2019 17:03

Kupujem odmah čim izađe, ali neko vrijeme neću moći igrati jer mi je komp trenutno izvan funkcije.

Odlučio sam svaki DLC (osim paint jobova i tuning packova) kupiti čim izađe da ih podržim u daljnjem radu.

Fele08 uto 13.9.2022 08:14

Pozdrav ljudi, imam pitanje. Igram igru godinama bez problema na high i nekim ultra postavkama tamo u graphic settings. Jutros palim igru inace treba minuta dvije dok udje, medjutim jutros je trebalo preko 20 minuta da pokrene igru i kada sam napokon usao imam sta vidjeti... sve mi postavke na low u graphic settings...

Zasto se to desilo ?

Prte sri 14.9.2022 12:58

Ne znam stari. Meni se to znalo desiti tu i tamo nakon što nisam igrao dugo, vratim postavke onako kako su mi bile i nastavim dalje.
Ne znam zašto se to desi ali za par minuta se sve sredi.
Gora stvar mi je kad mi se kontrole resetiraju, e tad mi dođe da ugasim i obrišem igru 

Chayy sub 8.10.2022 23:22

Prije koji tjedan bio ATS na popustu na Steamu, pa za nekih 50 eur uzeo igru + sve map dlc-ove osim Montane (jer nije bila na popustu), i jos neke non-paint job dlc-e.

 

Dugo mi je trebalo da se odlucim za ATS al dosta su ga prosirili u medjuvremenu i mogu reci da je fantastican. Treba se naviknuti na "nos" americkih kamiona, ali to je definitivno čar voznje takvih mrcina. Za razliku od ETS 2 gdje imam 120+ modova, ovdje sam na samo 9 za sada. Igra ide glatko, bez puno stucanja (u ETS 2 svako malo stutter, pogotovo kod auto save-a).

 

Za sad jos otkrivam mapu i destinacije, ali ovo sto sam za sad vidio mi se sviđa. Imam i Promodsovu British Columbiu, u pocetku mi nije bilo jasno kako za moju 53 stopnu prikolicu nema raspolozivih tereta. Poslije skuzim da je regulativa takva da treba pomaknuti zadnje osovine prikolice sa kraja prema sredini. Fantasticna mapa puna detalja (cak ima i skate park jedno mjesto), ali za sada jos malo premala, u odnosu na sto Promods nudi u ETS-u.

 

 

Od malih nogu su me fascinirali big rigovi, a nema veceg klasika od "reliable Pete-a" sa duplom sajbom. Pa evo par slikica mog prvog kamiona: