frulex sri 7.8.2019 09:44
frulex kaže...
Meni je jedini problem što sve uredno dolaze osim Vibera koje dolaze samo u 5-10% slučajeva. Na MB3 mi je i Viber uredno dolazio. 

Eto, na kraju pomogla kompletna deinstalacija i wipe podataka Mi Fit aplikacije, nakon ponovne čiste instalacije i Viber normalno dolazi...

MEDO11 uto 13.8.2019 14:38

Ako ti je mob na engleskom će ti i kineska narukvica biti na engleskom, ako je na bilo kojem drugom jeziku se prebaci na kineski. Tako da uzmi globalnu verziju ako zelis imat mob na hr jeziku a narukvicu na engleskom ili drugom jeziku...

nex987 uto 13.8.2019 20:46
MEDO11 kaže...

Ako ti je mob na engleskom će ti i kineska narukvica biti na engleskom, ako je na bilo kojem drugom jeziku se prebaci na kineski. Tako da uzmi globalnu verziju ako zelis imat mob na hr jeziku a narukvicu na engleskom ili drugom jeziku...

 Slažem se, tako je bar bilo s trojkom, iako sam ja koristio "Notify & Fitness" aplikaciju da promjenim jezik u eng

ivan72478 sub 17.8.2019 09:46

Ovi idioti sa hong kong goldwaya su mi uredno digli novac sa racuna za dvije narukvice, a za obe mi je order closed i cekam refund jer navodno postoji neki security problem.

Ali bitno da su digli novac.

I uz to ne odgovaraju na mail

pprrppaa sri 21.8.2019 00:18

Pozdrav,

imam mi band 3, i jedini problem je taj što kada trčim, notifikacije koje dobijem o tempu svakih kilometar su premale za čitanje ( godine su me načele .... )

 

Opcija mi je kupiti Huawei watch gt active ili možda mi band 4 ako ima veći font ili barem da je dosta vidljivije ....

 

Draži mi je mi band 4 zbog cijene  razzlika cca. 1000 kuna ...

 

Može savijet?

Jack Black uto 27.8.2019 00:09

Kakav je Mi band 4? Mislim ga uzet za par dana. Mjeri li kalorije samo hodanjem ili i kad si u teretani i mjeri li i kalorije koje ti potrosi sam organizam disanjem i radom organa ili ne? Kakav je za plivanje u moru?

Stoja uto 27.8.2019 08:54
Jack Black kaže...

Kakav je Mi band 4? Mislim ga uzet za par dana. Mjeri li kalorije samo hodanjem ili i kad si u teretani i mjeri li i kalorije koje ti potrosi sam organizam disanjem i radom organa ili ne? Kakav je za plivanje u moru?

 Evo ja ga kupio pred nekih tjedan dana skoro, izrazito sam zadovoljan. 

 

1. Za kalorije mislim da mjeri samo kada pokreneš workout - možeš odabrati želejnu aktivnost, tipa trčanje, hodanje, teretana i slično.

2. U smislu kako prati aktivnosti plivanja ili misliš na vodootpornost? Ja sam se cijeli vikend kupao u moru, skakao sa riva i slično, nisam uopće o bandu razmišljao. Poslije navečer se tuširao sa bandom tako da se ispere sa slatkom vodom. U moru (i pod vodom/znojem/sl) općenito ekran nekad zna sam od sebe se aktivirati ili napraviti neku gestu (tipa napravi jedan scroll) ali ništa strašno.

 

Baterija za sada ok, kad sam ga kupio bila je na 45% i nakon 5 dana bila 12%, stim da mi heart rate senzore 24 sata radi (period od 30min) 2 treninga odradio, mjeri otkucaje tokom noći, i brightness je na 4/5 (stim da je namješteno kada sa zalaskom sunca da smanji brightness tako da je po noći slabiji). Al okvirno mogao bi ovakvim tempom 10-ak dana bez beda izdžati.

 

Notifikacije dolaze uredno, uporabljivo sa pročitati poruke, jedino je problem nedostatka đščć znakova, dali netko zna da li se na mi band može instalirati unicode znakovi?

 

I da, ekran je iznimno vidljiv, na direkt suncu sa 4/5 brightness se može pročitati (sa sunčanim naočala dođe tek do problema)

Također hrpa skinova na netu, a možete uz malo nauke i sami naučiti kako napraviti vlastiti skin.

nex987 sri 28.8.2019 18:03
Peruneph kaže...
Jel se može na mi band 4 postaviti jezik na hrvatski? Na mobitelu mi je mi fit app na hrvatskom ali mi band ostao ne engleskom. Imam global verziju.

 za sad ne, a i za ubuduće isto vjerovatno ne, osim ako netko ne prevede firmware

Jack Black sri 28.8.2019 20:29

Kupio danas MB4 , super zadovoljan za sad. Jedini problem mi je sto mogu procitati whatsapp poruku i vidim od koga je no kad mi dode sms dobijem samo obavijest, a ne mogu procitati samu poruku. Zna netko kako to popraviti ili je to jednostavno tako?

gnomisa sri 28.8.2019 21:31
Nemo nemo kaže...

Mi band 4 u  u Mi trgovini u Arena centru za 329 kuna!

 To je kao super cijena? Na Alliju CN verzija 170 kn s poštarinom a 200 kn global verzija s poštarinom. S tim da CN ima i engleski jezik i sve kaj treba je upariti ju s telefonom na kojem MORA biti jezik podešen na engleski.

Meli92 čet 29.8.2019 10:29

Gledam da si naručim mi band 4 iz Kine, dolje u recenzijama sam nasla i da je netko iz Hr naručio i da mu je doslo relativno brzo i da je sve ok, a sa kuponom za nove članove ispadne 22,80$ tj 150kn.. uzela bi kinesku verziju, ali onda bas MORA biti mob na engl ili ako ga ostavim na hr, mogu li ja samo u aplikaciji napraviti da je narukvica na eng?

ibirkic čet 29.8.2019 11:31

Ja sam uzeo prekjučer mi band 4, sa goldway trgovine na aliexpressu. Imao sam 1s, 2 i 3 i jedinu zamjerku imam na čitljivost na danjem svjetlu. Tako da će mi četvorka biti odlična, a ne škodi i malo veći ekran i jača rezolucija. Ovo mi je baš jedan od proizvoda koji za malo para daje dosta.