Omniscient sri 28.8.2019 20:45

istina, kupio sam s3 prije godinu i jos uvjek mi je sat predobar, samo mi je zao sto u hr nema samsung pay  da mogu koristiti MST koji omogucava placanje na citacima kartica preko sata, zato razmisljam preci na galaxy watch koji ima samo NFC koji ce kod nas biti mozda 2025

Lijepi Dzoni uto 17.12.2019 00:44

Pozdrav, kupio sam prije neki dan polovan Samsung Gear s3 Frontier, pa me zanima moze li se visinomjer koristiti samo uparen sa mobilnim(mobilni je One Plus X), ako je i na mobilnom i na satu ukljucena lokacija? Nisam uspio isprobati negdje na planini, posto sam imao nekog posla pa zato ovdje to pitam.....?

LIX ned 7.3.2021 19:46

Ok, trebam pomoć od dežurnih manijaka koji su natjerali samsung pay da radi na gear s3 frontier. znači, riješio sam downgrade da promijenim csc, stavio sam veliku britaniju dobio samsung pay u galaxy wearable, napravio sam curve card i kad me tražio korak da upišem adresu, na tom koraku prdne i kaže da je kartica currently unsupported. E SAD - opet sam išao na mijenjanje csc koda pa stavljao njemačku ali onda ulazak u samsung pay u aplikaciji galaxy wearables više nije radio. onda sam išao staviti USA, ali nakon reboota samsung pay u galaxy wearable uopće više ne postoji. znači jedina opcija da uopće mogu probati konfigurirati samsung pay je da mi je na velikoj britaniji, a u njoj mi ne priznaje karticu. Pokušao sam staviti i UK adresu, londonsku adresu i PO box ali nije rekao da mi je adresa pogrešna nego da ovaj tip kartice trenutno not supported. 

 

Ima li CSC kod od neke druge države za koju ste vi natjerali da vam radi paljenje samsung paya i dodavanje neke kartice? Curve, Revolut, Visa, Master...?

 

frustracija je na visini jer nakon odrađivanja svega vezanog za downgrade i promjenu csc-a i dalje ne radi.