steve90 čet 4.7.2019 15:31

Mislim da ne možeš dobiti ništa drugo osim GNJURCA ukoliko ideš kupiti pametni sat za manje od 200 kn. U tom cjenovnom rangu se isplati jedino uzeti Xiaomi mi band. Ukoliko te zanima nešto više možeš se raspitati u Xiaomi mi band temi. Sljedeće što bih ti mogao preporučiti je Amazfit pace (imam jednog) i on se da naći za nekih 100 dolara ako se uzima izvana. 

steve90 čet 4.7.2019 15:55

Mi band nisam nikada imao tako da ti ne mogu dati nikakve preporuke, zato sam ti linkao temu pa možeš pitati ljude koji su koristili/ koriste mi band duže vrijeme. Jedino što znam je, Mi band 4 je izašao nedavno pa je to vjerojatno malo veće cijene.

fer-de-lance čet 4.7.2019 17:37

Premda, sve ovisi za kakve potrebe ti treba.

Ja imam jeftini smartband s aliexpressa i potpuno sam zadovoljan njime, osim kaj se ne vidi na suncu.

Ali i na xiaomiju je tak.

Ne znam, treba čovjek prvo napisat kaj mu je najbitnije od funkcija.

 

 

EZY-E pet 5.7.2019 13:57

Preporuka za Pebble, ne proizvodi se više i nem podrške ali ih još ima, zaslon koji je uvijek uključen i baterija koja traje cca 5-6 dana.

Ja imam Pebble Steel kojeg sam kupio rabljenog prije nekih 2 godine i još radi, malo je problem što se display nekad zna zblesirati al se to da rješiti samo se meni ne da.

Lijepi Dzoni sub 28.12.2019 20:26

Ovaj "pametni sat" DZ09 imam i sada.....daleko da je to pametni sat, osim sto ima sinhronizaciju telefonskih brojeva preko mobilnog....i skoro ništa više! Nema interneta(ne možete se konektovati na net!), nema fejsbuk, iako ima ikonica fejsbuka na satu, nema Whatsapp(ima ikonica beskorisna, nema Skajp(isto ima ikona)....jedino sto ima je digitron, alarm i to pričanje preko sata(naravno, potrebno je povezati se preko Bluetooth-a.Isto pokazuje da mjeri kvalitet vašeg sna(ma kad bi se šalili), kao i broj koraka(kad uključite ovu opciju radi samo štoperica, pa vi stajali pola sata ili se kretali ono odbrojava li odbrojava.....ona cijena od 8.5 dolara preko e-bay-a je baš tolika koliko i treba da bude, i to je preskupo.....ako zaista želite pametni sat onda treba uzeti nešto ozbiljnije, ja sam lično kupio 2 godine star Samsung Gear S3 Frontier, i to je već mašina !  

https://i.imgur.com/vynNdLP.jpg

gorkix uto 14.4.2020 17:21

Susjed mi ima Zeblaze NEO

i sad on je vidio da na nekima sličnim satovima postoji mogućnost promjene da umjesto prikazuje vrijeme brojevima ,da bude kao kazaljke i sl.

na njegovom satu nema to za izabrati,pa pitam da li se to može dodatno instalirati (i kako) i da li to vrijedi za sve android ,pa tako i za njegov sat