xDISORDERx uto 2.6.2020 10:59

ne razumin o čemu pričaš, navea sam da koristim računalo, nemam ni box niti gledam priko andorida.. šta bi točno treba napisati u windows file explorer ili chrome pretraživač da pristupim lokaciji, jer ako samo prepišem ovu iz kodija, to nije to

Yo Momma ned 6.9.2020 19:09

Pozdrav, maheri za Kodi.

 

Instalirao sam build Phoenix Reborn i ne znam što mi sad treba kako bi stvar postala potpuno funkcionalna.

 

Jedino što mi radi je Green Addon koji je upravo fantastičan, iako mi ni na njemu ne rade televizijski kanali. Ali sve ostalo, bez greške.

 

Izvan Greena ne rade mi ni filmovi ni TV, iako se EPG (onaj na prvom gumbu lijevo u Phoenixu, mislim da piše IPTV) uredno ažurira i prikazuje što je trenutno na kanalu, samo kad kliknem kratko se zavrti ikonica i ništa.

 

Treba li mi Real Debrid, VPN, nešto treće što će učiniti da svi ti silni linkovi magično prorade?

 

Ono što me najviše pali su filmovi sortirani po godinama, recimo otvorim 1984. i šutam se u guzicu od čuda koliko je legendarnih filmova snimljeno u samo toj jednoj godini.

 

Sada isto mogu dobiti pregled filmova, ali ništa se ne pokreće.

 

Unaprijed hvala!

 

E da, gdje se namješta da mi po defaultu downloada titlove na engleskom? Dobijem ih na svemu od slovenskog do makedonskog valjda, samo na engleskom ne.

To nije postavka preferiranog jezika titlova u glavnim postavkama Kodija, provjerih.

 

 

Zivcho pon 7.9.2020 05:33

Mozes instalirati Jedan od Green builda sa url lokacije: http://blackeyerepo.xyz/kodibalkan gdje sve radi ok. Tv kanali koji rade sa PVR klijentum su u 'BlueThunder' build-u, ili skini ovaj moj program ZivchoWizard, i u njemu imas moja tri builda, u kojima radi oko 6000  tv kanala. Link: https://archive.org/download/zivchobuilds/plugin.program.ZivchoWizard.zip Programa instaliras  sa install from zip, i trazis ga na svom download folderu. Uputstvo za instalaciju je na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=qwYpAgkOpMQ&t=21s

 

Titlove podesavas na Setting-Player-Languange. Setting Level podesi na Expert. Tamo gdje pisu jezici (croatian, bosnian, serbian) klikni i dodaj englenski jezik, tako sto klinken na njega. Ove druge mozes izbaciti, isto tako sto klinknes na njih.

Yo Momma pon 7.9.2020 11:03

Puno ti hvala, budem probao!

 

Ako ti nije problem, možes staviti puni put prema lokaciji na Androidu gdje treba staviti one tvoje foldere za PVR portale?

Ne mogu nigdje naći Kodi foldere userdata, addon_data.

 

Odem na standardne sumnjivce pod obb i Data ali nije ondje.

 

 

Yo Momma pon 7.9.2020 12:59

Za filmove se lako snaći, ali jedino na Kodiju ima čudesa kao što su "povijesne" serije i crtani filmovi :) Recimo, ja sam jedino na Greenu našao sve epizode Obitelji Kremenko s hr sinkronizacijom (koja je predobra). Isto tako i valjda svi crtani sinkronizirani filmovi koji su ikad izašli na ovim prostorima.

Zivcho pon 7.9.2020 19:59

Pro omoguci svom file manageru da vidi skrivene fajlove. (show hiden files)

 

Ovo je put:

 

Android

data

org.xbmc.kodi

files

.kodi (ovo je skriveni folder)

userdata

addon_data

pvr.stalker

 

ona tri fajla iskopirati u folder pvr.stalker. (epg.provider.json, epg.xmltv.xml, setting.xml)

 

Prilikom starta Kodi-ja, pvr.stalker ce malo duze da ucitava kanala, ali samo prvi put.

 

U slucaju da se u startu Kodi-ja pojavi greska u vezi autorizacije, provjeri na my-addons-pvr-clijent-pvr.stalker, u konfiguraciji koji broj stoju u tabu 'active portal'. Ako stoji 1, podesi na 2, i restartuj Kodi.