gogych ned 24.2.2019 11:39

Ja sam prije par mjeseci kontaktirao dotičnog gospodina u vezi nekog mobitela no ne pristaje na slanje pouzećem "zbog previše ljudi koji ne podižu pakete". No čudi me da je toliko vremena prošlo i da je još uvijek aktivan  sa istim korisničkim imenom da nitko nije prijavio,možda nitko nije nasjeo...

dtdtdt ned 24.2.2019 12:05

Ako ne kupujem u trgovini nego preko njuškala u obzir dolaze samo dvije situacije: naći se osobno sa prodavateljem, pogledati stvar i kupiti ako je sve ok ili druga eventualna opcija je dostava uz plaćanje pouzećem, kad stigne paket otovorim i pregledam, ako je sve ok preuzmem i platim, ako ne- odbijem preuzet i paket se vraća pošiljatelju. Druge opcije nisu uopće vrijedne spomena.

x360gamer sri 29.5.2019 02:27

Novi korisnik, puno mobitela u ponudi i ispod cijene svaki od njih.
Također nema broja.
Ne znam zašto uopće pitaš kad je vidljivo da je prevara iz aviona, a mogu se kladiti i kakav će mail doći ako mu se javiš - c/p poruka u kojoj će tražiti polog i biti bahat, da ako ne želiš prihvatiti njegove uvijete da niti ne pišeš više.
Prijaviti ga treba i završena priča.

Tincha sri 29.5.2019 08:35

Ekipa, iz osobnog iskustva savjetujem izbjegavati mobitele značajno ispod cijene, oglase koji uključuju bilo kakve kombinacije oko primopredaje, avansne uplate, zamjene i sl., a uvjerljivo najbolja metoda je kupnja uživo, plaćanje na licu mjesta nakon isprobavanja/pregledavanja uređaja. 

Kratko sam se bavio popravljanjem/preprodajom mobitela i mogu iz prve ruke reći da bi danas dao više novaca za mobitel koji mi je blizu i mogu ga pogledati prije kupnje nego da odaberem jeftiniju opciju koja stiže poštom i sl. Naravno, čast izuzecima.

I još jedna napomena, opet iz iskustva, čovjek koji uz telefon ima i kutiju i svu opremu, možda i papire, uvijek mi se pokazao kao bolja opcija od tulipana koji je izgubio punjač, strgao slušalice, pojeo kutiju i sl. i to ne zbog te opreme, jer to sve se kupi za par dolara, nego to daje dobru sliku ophođenja prema telefonu

 

Sve skupa zvuči banalno, ali mnogima dobro dođe ovakav podsjetnik.