Mobilni OS-ovi i softver za mobitele

Ultimativna tema za iPhone aplikacije

jurica_m sri 23.10.2013 18:28
Mitch kaže...
jurica_m kaže...

Imam iPhone 4S i na iOS 7 sam. Neki dan sam instalirao Googleovu aplikaciju Gmail i sad nakon par dana korištenja sam primijetio da mi obavjesni zvukovi ne rade, dakle mail mi i dalje dolazi, ali kada stigne mail, zvuka nema, a isto tako se ne prikazuje na lock screenu. Ćitajući malo komentare preko Googlea, došao sam do zaključka kako dosta ljudi ima s tim problema. Onda je vjerojatno do aplikacije, a ne do sustava. Ne znam je li itko ima instaliranu Gmail aplikaciju, ali mi je puno bolja za mail od stock mail aplikacije, jedino me to brine s tim obavjestima ili zvukovima. Nadam se da će ubrzo srediti.

Ista stvar i kod mene, dobijem notification balončić, ali ne i opis notifikacije/zvuk.

 

Preporučam da ako ti je hitno, isprobaš Mailbox.

Mitch, puno ti hvala kaj si javio. Da, balončić dođe, ali ne i zvuk. No, strpjet ću se. Misliš li da će popraviti to? Gmail je ipak Gmail.

 

Inače, hvala na tvojem kompletu aplikacija, neke sam upravo instalirao.

 

I da, apsolutna preporuka aplikacije 360 Panorama . Čisto savršenstvo za raditi panorame.

Mitch sub 26.10.2013 10:41
jurica_m kaže...
Jel vam zeli instalirati Google Maps. Recimo, u App Storeu upisem u trazilicu i ne pronalazi mi, a kad prek telefona u Safari utipkam Gmaps, odvede me do App Storea, trazi i nista ne pronadje.

GMaps je US only.

 

 

Prebaci si store na američki, odeš u Settings -> iTunes & App Store -> Apple ID > Country/Region stavi US i promijeni podatke na neku americku adresu i broj telefona...

ivoleko sub 12.4.2014 16:43

Da malo osvježimo temu :).

 

Evo još jedan app od mog tima, riječ je o aplikaciji Happy World.

App objedinjava sva happy videa inspirirana pjesmom Pharrella Williamsa te pruža interaktivnu mapu s označenim lokacijama gdje su videa snimljena.

 

Možda vam pjesma Happy već izlazi na uši, ali vjerujem da će vam biti zanimljivo vidjeti kakva su sve egzotična mjesta snimila video, cak i sama Antartika :D

 

Btw, app je dostupan i na Androidu :)

ramzocro-HCR uto 22.4.2014 22:09

Ovak, treba mi za jednog slijepog prijatelja aplikacija za njegov iPad/iPhone koja može skenirat dokument putem kamere i isti prebaciti u text domument kako bi mu mobitel tj tablet mogao pročitati dokument, da li postoji takva aplikacija? Hvala unaprijed na odgovorima.

Pikka čet 15.12.2016 09:32

Novi sam user iOSa pa sam se nadao da će ovdje biti nešto zanimljivo i korisno, a kad ono ćorak.

 

Zadnji post je bio prije godinu i pol, a zadnji pravi post prije 3 godine.

 

Prijedlog da se ili makne sa stickya ili nešto napravi s njim. Pola linkova na appove više ni ne radi pa ne znam ni koliko su stari postovi korisni.

Zin8 sub 2.9.2017 20:40

Trebam aplikaciju za fotografiranje u kojoj bi mogao prethodno poslikanu fotografiju, ajmo reć stavit na ekran s nekim opacitiyem, odnosno da bude jedva vidljiva pa da preko tog "kalupa" mogu slikat drugu fotografiju...teško mi je objasnit, al evo na primjeru.

Fotografiram punu čašu vode ispred neke pozadine, ispraznim čašu i onda pomoću te aplikacije fotkam novu fotku ali tako da su i čaša i pozadina slikane iz istog kuta (da se poklapaju s ovim prethodno slikanim) i na istim pozicijama itd itd.

Nisam se do sad susreo s nečim takvim, a bilo bi mi od koristi, pa ako postoji nešto takvo molim preporuku..

Zin8 sri 20.9.2017 13:13
Supertramp kaže...

mali offtopic:

 

od kad sam sinoć skinuo novi update, stalno mi je na zaključanom prikazana Glazba

 

kak to maknuti?

 Dosta offtopic, od vece pomoci bi ti bilo postati u temu za ios11 ili u posebnoj baš za tvoj uređaj..koji iphone imas?