Televizori

Smart tv, problemcic

Dudu pet 24.5.2019 23:41

Pozdrav, kod kolege na tv-u, pokusavam bilo koju app instalirati, ali kad se prijavim na google play, tocnije acc da mogu skinuti app moras se prijaviti, kad se prijavim i kad idem install bilo koje app na tv-u pise da se instalira na mobitel. Ne znam gdje sta kako, na par tv-a sam normalno sve napravio kad sam neku app install, al na ovom sad nz sta se desava.. zna li netko nesto?

 

hvala

Dudu ned 26.5.2019 14:31
error_666 kaže...
LG i Google play nemaju ama baš nikakve poveznice jer LG nema android .
Ako je LG smart TV , imaš LG content store i tu tražiš i instaliras aplikacije.

 Kakav sam ja debil, majko mila... u pravu si, ja sam totalno zaboravio.. je*ao sam se dobrih 2h da shvatim zasto to tako, odustao i dok sam procitao sta si napisao odem kod sebe na tv i vidim da sam isto tako i ja uradio, bez gplaya, samo u pretrazivac ukucao sta trebam i instalirao. Eh, konja 

 

Hvala druze, sredjeno sve 

 

 

Ugl. pravite se da ovo niste citali 

joka1 uto 13.10.2020 17:16

Kupio sam Android TV Hitachi 109 cm,43HK6100 i imam problem kako da instaliram aplikaciju Kodi. Otišao sam u izbornik aplikacija i u app store aplikaciji upisao Kodi da ga preuzme ali ništa se ne događa samo vrti kao da traži ali ništa.Poslije odem na google i stranicu Kodi i da skinem aplikaciju Kodi sa njihove stranice za android tv ali ništa opet.Neznam što učiniti.Možda bi trebao skinuti google play prvo pa onda preuzeti Kodi aplikaciju.Čovječe budi pametan. Pomoć!

 

Drugi problem mi je kako da dovedem internet do TV u drugu sobu udaljen oko 15 m.Do TV priječe dva zida.Da li postoji kabel da spojim modem  do TV  kroz tavan,ili možda da spojim spliter na tavanu i produžim do tv,spojim na drugi modem i na tv.U ovom slučaju nije isti Modem koji posjedujem.Ako ne bi išao ovaj modem od vipa,koji ne koristim više,neznam što da uradim.Sada koristim Tcom žičanu vezu sa modemom ZTE do računala.Hvala!

joka1 čet 22.10.2020 18:27

Da,u pravu si,jer to nije Android Tv. Ali ima svoj App store i možeš tražiti aplikacije.Probao sam Kodi ali nisam uspio.Ima instalirano pedesetak kojekakvih aplikacija,a mogu se i brisati.Pa mi nije jasno.Ima internet,wifi,bluetoot,nema sto nema.Slabo ima na internetu podataka o tim televizorima,koji je Os i koje aplikacije možeš instalirati.Jedino kupiti neku jeftinu android kutiju i spojiti na tv,da riješim taj problem.Bio sam u žurbi i kupio taj tv i ne razmišljajući o tome.Da sam znao nebi ga ni kupio.A sad što je tu je.

bunker čet 22.10.2020 20:52


Ako baš hoćeš kodi, onda ga možeš sa moba reproducirati na TV, ili kupi android box.

Dobro pregledaj te aplikacije koje ti nudi TV, možda imaš HBO go kaj je isto ok i imaš ga za 40 kn mjesečno...a možda ima i nekaj slično kodiju ali pod drugim imenom, jer kodi tako i tako sam za sebe bez adona nevredi nikaj pa možda TV ima apk u koju pucaš adone, repozitorije i sl....

joka1 ned 25.10.2020 10:36

Hvala na savjetu, a već' netom prije  naručio android box(neki jeftin 4k,samo za tv).Budem provjerio aplikacije.ali nisam primjetio da ima hbo.Netflix,prime video,youtube su mu na daljincu,a primjetio sam da ima puno kojekavih aplikacija za arapske zemlje i za mene nepotrebnih.