Zoidberg pet 18.12.2015 22:51

Geekovi su naporni sa svojim pre*eravanjima o znanosti, znanosti,znanosti i naravno divljenju sebi samima ( jer ih iz nekog razloga drugi lagano ignoriraju :) )

To na stranu usporedivati Munroea sa nekim filozofskim umjetnicima niskog IQa koji ne bi mogli setati oko NASAe je smijesno.  To sto je on u NASAi bio samo godinu dana ne

znaci nista negativno, covjek je pametan ali je NASA odlucila ne obnoviti temp ugovor i on se odlucio baviti onime sto vise uziva i zaraduje vise love tako.  Od dobrovoljnih transakcija slobodnih pojedinaca u kapitalistickom drustu.

Za razliku od umjetnika na drzavnoj sisi koji pisu romane koje cita 500 ljudi i predstave koje gleda 500 ljudi(od toga 450 djeca prisilno dovedena pod krinkom nastave).

 

Nadalje XKCD ima doista mnogo kultnih nastavaka ( moj omiljeni je sa DENVERCODER9 ), tako da opet filozofi izgleda imaju potrebu pljuvati po uspjesnijim, pametnijim i bogatijim od sebe.

another uto 5.1.2016 19:19

Željko o čemu ti to?

Tko je taj? Kakav ultra-uber-kultni geek strpadžija.

To je takvo razbacivanje riječima današnje nekulture. Skoro pa za zatvor koliko je to masovna pojava.

Jer su danas svi naj-najljepši, ujedno i Einsteini, bez ikakve skromnosti. Od onih iz osnovne pa nadalje.

Osim toga tako mizaran udio stripa kod nas. Možda da si pisao o Zagoru ili Alan Fordu to je već prihvatljivije.

 

Ivo Robić ned 10.1.2016 04:27

Dobio sam proljev od citanja ovog teksta. Autor je nezadovoljan jer za sitne novce pise za pogrjesku (bug) i ne moze da namlati novce sa glupim stripom. Djelim njegovu frustraciju jer za sitne novce cistim wc-e i kad uzmem pauzu nekad greskom citam bug i nasekiram se.