picajzla0707 uto 15.10.2019 11:54

...Porazgovarali smo s autorima aplikacije kako bismo saznali više o ovom ambicioznom projektu...

 

a ime i prezime osobe s kojom ste porazgovarali

pa dajte poštujte barem osnove novinarstva kad već imate nekakav autorski tekst 

Ajar uto 15.10.2019 13:32

uskoro, nadam se, dodatne opcije (s ocjenjivanjem, jasno): biramo najsporiju babu-trkačicu na zebri, moj nadraži uhljeb u zg-holdingu, koncentracije zobija s mobitelima (uz spajanje na kameru telefona + gps) na gradskim prometnicama, najbolji gableci za šalterske službenike do 180 minuta i svakako top-hit: gdje ima najviše ambalaže s povratnom naknadom (dinamički). 

EZY-E uto 15.10.2019 14:12

Autori nekih od aplikacija/startupova danas mi se čine kao da imaju fiks ideju i žele "milom ili silom" da ta ideja uspije, kao da objektivno uopće ne sagledaju istu.

Sve pet ako imaš stvarno neku novu ideju ali ako pored doslovno mora takivh aplikacija ti odlučiš napraviti još jednu (i bez ikakvog kapitala, ajde da si velika firma) onda mi se to baš čini malo naivno.

O_O_O uto 15.10.2019 14:15
Ajar kaže...

uskoro, nadam se, dodatne opcije (s ocjenjivanjem, jasno): biramo najsporiju babu-trkačicu na zebri, moj nadraži uhljeb u zg-holdingu, koncentracije zobija s mobitelima (uz spajanje na kameru telefona + gps) na gradskim prometnicama, najbolji gableci za šalterske službenike do 180 minuta i svakako top-hit: gdje ima najviše ambalaže s povratnom naknadom (dinamički)

 Pa to su relativno gledajuci dobre ideje, komodno si se mogao prijaviti na neki startup inkubator.