Igor150 pet 7.7.2017 23:12

Vas dvoica;tko i gdje ide na more?

Jeben sie bitte pazite šta i kako umačete !

Možete slobodno i keks u mlijeko ubadati.

Do godine završavam bazen u dvorištu(moći ćeš samo noge smočit) i ljetovanje kod mene uz ubijanje Švaba u LANu.

 

 

Nekako mi je pomalo i i jeste žao što se ne forsira aktiva na VRMovima već se napucavaju glomazni pasivni 'ladnjaci koji znaju podosta zezati kod same ugradnje ploča/aktive na stražnjem te gornjem dijelu samog case-a zbog nepristupačnosti tko ima debele prste poput mene.

Te vrištanje po ljeti još pored maksimalne aktive u case-u;jer nekako imam osječaj da završe u "mrtvom kutu samoga case-a" pasive(kod mene gigabyteova ud3xa 990 r3 r5 ploča).

 

Btw brojčica "150" u nicku još nije kilaža ali bliži se,ma nije da se falim ali riječi nikad na odmet.AROZZI Enzo stolac podosta služi mojoj bulji tako da...

Da se ulizujem za bank ili ne? da ne bude opet e ja da ne psujem.

Daj ti to meni kad sam strajbo kuniće na Agram i zamjenu ekrana na U Ultri,evo plačem jer nikako da mi ga vrate nazad...nisam ni prestao cmizdriti od početka 6og mjeseca ove godine.

Recite slobono: kaki si ti Ćobanković;šta si uzeo taki moBač sa 3000mAh naspram tolikog ekrana,i još nisi pazio.E ne'š ti jet,khm ovaj dobiti power bank..vuc' ti kablo sa sobom ili zovi dežurnu službu HEPa i spajaj se na trafo.

Ajde nauživajte se na moru dok ću ja se cvariti uz ekran sa isčekivanjem 20te emisije.

Hoću doživljaje prvom prilikom,tko je kakve pogončiće obišao i neobične poze(potkrijepiti fotkom naravno) !!!

Igor150 ned 9.7.2017 13:42

Tošiba(ko ludo)? Ma bila vijest prije nekih 5 do 6 godina...znam da su bili top 1 proizvodjač svoje vremeno. Informacije u magli negdje u zatiljku s maglom.Nisam onda baš ni pratio to polje onako a intezivnom zainteresiranošću...čekalo se štancanje SSDova sa 120gb prostora.Vijest o OCZu i zatvaranju pročitao onako,izmedju redova.

myfiles4you uto 18.7.2017 00:51

U ovoj epizodi primjetih kako Denis ima novu igračku    i to u obliku novog prijenosnika, pa za Denisa imam nekoliko pitanja: koji model prijenosnika je u pitanju, koje specifikacije su u pitanju, zašto baš taj model i te specifikacije, koliko je bio star stari prijenosnik i koje specifikacije je on imao, da li novi prijenosnik zadovoljava sve njegove potrebe za računalom ili ima jos pokoji desktop pc ili prijenosnik?  

PzKpfw ned 30.7.2017 11:31

Ekipa, vozdra!

 

Eh, velite da ste "propali studenti". Hm, svaki kraj nečega je početak nečega novoga.
Možda, niste bili baš neki studenti, al' ste odlični kao kompjuteraši, novinari....

 

Volim vašu opuštenu briju, te vaš vokabular. Kome smeta, neka gleda kaj oće. Ovo je vaša emisija, te u njoj vrijede vaša pravila! Amen.

Dobra je bila ona emisija sa gostima, gdje su Drago, Breki, te drPetric predstavili svaki sva svoje strane svoj komad hadvera.

Posebno mi se sviđa predstavljanje N-Switch sa strane dr.Petrica. Super Mario je opet u modi...

 

Volim vas gledati, slušati, te mi vaše emisije služe kao odlična podloga i dodatak(ovisno koja tema) vašim tekstovima u BUGu.

 

 

Nemam problema sa vašim majicama koje nosite u emisiji, nego ,dapače, veoma ih lajkam(najbolje su ove, naše od BUG-a). Posebno mi je dobra od SuperDavora ona sa SM. Baš je cool! onako sva crna, te u sredini žarka jaka boja. Dobar kontrast. Htio sam je nabaviti na JobFair kod samog Croteama, a'l nisam im imao za ponuditi C++ programera, a sam nisam još na toj razini. Uz svu susretljivost sa njihove strane, nisam ga uspio nabaviti
Htio sam je kupiti, a ni to se ne može. I, tako....Lako meni za nagrade, al' majica od SM je najviše cool.

 

I dalje vas pratim, kao i sve kaj raditi bilo u print ili on line izdanjima.

 


BTW, kako ste se proveli na GO??

Ekipa, živjeli!!