Komentari App dana

Prijedlozi kandidata za - App dana

nik_02 čet 17.7.2014 02:13

Screen Recorder (os android)

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nik02.ScreenRecorder

[ Vazno -ROOT je neophodan ]
Takodjer treba biti instaliran busybox (nadje ga se na play-u preko search - busybox.Bez ta dva uvjeta , aplikacija nece raditi kako treba ili uopce.

App snima video onoga sto se trenutno izvodi na ekranu ( ne screen_shoot vec video ).
Alati : prog.jezik c++ (qt framework) , linux shell komande , qml.
Aplikacija je zgodna za dev-ove kako bi snimili svoj rad odmah u pokretu ne cekajuci da se smartphone spoji na kompjuter gdje navedeno ide preko adb-a.

 

API level 19 (KitKat) only.

Tetrapak pon 1.9.2014 21:54

Evo još jedna domaća aplikacija (Iron Remote), tek sam ju objavio i s obzirom da je ovo prva verzija nije pretrpana mogućnostima ali će nove stvari stizati u narednim verzijama (naravno, ako komentari korisnika budu pozitivni)... Cilj je postati konkurencija navodno najboljoj aplikaciji ovog tipa - UnifiedRemote-u. Ukoliko slučajno završi u rubrici app dana volio bih da me autor kontaktira mailom pa da u članku podjelimo i nešto licenci čitateljima bug-a.

kangaroovkci pon 14.3.2016 18:46

Novi prijedlog :
Daj pusu je aplikacija koja vas podsjeća da trebate poljubiti voljenu osobu i bilježi vaše poljupce. Jednostavno pritisnite srce na zaslonu onoliko puta koliko ste poljubaca podijelili. Daj pusu je i spomenar na dragocjene trenutke, jer vam omogućuje da zabilježite tri najsretnijatrenutka u danu i podijelitesvoju sreću sa cijelim svijetom na ... Daj pusu će vas podsjećati da trebate poljubiti voljenu osobu zato što smo potpuno sigurni da je voljeti i biti voljen najveća sreća na svijetu. Marljivim dijeljenjem poljubaca dobit ćete virtualne nagrade i popust u e-trgovini. Počnite dijeliti poljubce!

 

Daj pusu