Komentari Anketa

Koja vam se od dviju aktualnih SF serija više sviđ

Vezano uz: Koja vam se od dviju aktualnih SF serija više sviđ

BarbaVeli uto 17.10.2017 16:29

Tko bi rekao da komedija na temi Star Treka može biti za jednog trekija zanimljivija opcija za gledanje nego kultni nastavak franšize. Dakle, moj glas ide za Orville.

 

Jako mi smeta pretencioznost, starvorizacija i gejmovtronizacija novoga serijala Star Treka.

drag sri 18.10.2017 10:55

Obadvije mi se sviđaju, Orville u klasičnom stilu (+humor sto ga cini modernijim od gledanja rerunova starih sezona) a Discovery u modernom.

 

To što Discovery pokušava glavnu priču sezone učiniti malo zastupljenijom od 5 min po epizodi kako je do obično riješavano, smatram korakom naprijed a ne kopiranjem GoT-a. (koji je nakraju imao već napisanu radnju i likove za većinu sezona).

 

Iskreno nisam očekivao da će me Orville ozbiljnije privući. Captain Stewie to the bridge!

 

digitall pet 20.10.2017 11:12

pratim obje

discovery mi je onako zabavan, nabrijan, nije dosadan, a orville onako, jedna epizoda bude ok, cak zanimljiva, druga bude tako los pokusaj komedije i takve nelogicnosti da pocnem gledat nesto drugo na drugoj polovini ekrana i nista ne propustim..

Ajar ned 22.10.2017 19:23

ma dobre su sve tri navedene. trek nije takav drek kakvim ga se prikazjuje ("prilagođen je modernim okolnostima"), orville je blesav i zabavan, a nijedna je izvan kategorija i dalje. sve je to meni ok dok se ne vrati expanse. onda zaozbiljo uživancija.