Frk čet 31.12.2015 12:39

YouTube Party Mix,neko skromno (buđetsko) opijanje s zenom (NARAVNO)....3,2,1 Nova Godina i poslje neki filmic i corka.

U međuvremenu pospremim klince spat (ak vec nebu) i ....... zasto odjednom osjecam - "That I Would Get Lucky"

toxic čet 31.12.2015 12:53
ddarknessfairyy kaže...
amd freak kaže...

Nije poanta mojih riječi da trebaš izaći ili da ti takvi dani moraju biti posebni, ali to je kao da ti se najbolji frend udaje i ne ideš na svadbu jer nisi impresioniran tim činom i pametnije ti je da programiraš.

 

Ako ja radim kao programer, igram i programiram u free time-u sigurno si neću dopustiti da programiram u 23 sata na zadnji dan u godini, nego ću gledati da se u to vrijeme podružim sa svojim najdražima.

 

Ako ti npr Božić i nova godina ne predstavlja ništa koji dan u godini ti predstavlja išta? Da li ti je programiranje smisao života ili ti je smisao živjeti u veselju, zdravlju i ljubavi?

 

Ja to barem gledam tako, jer niti je posao niti je novac a bome ni igre nisu glavni smisao života. Ako jesu, onda frenda nisi sretan. I to je činjenica.

 

Mada velim, 100 ljudi, 100 čudi, svatko radi što ga volja.

 Zašto misliš da bi svi trebali odlijepiti od sreće zato što je Nova godina? Tebi Nova godina puno znači, ok veseli se, zabavi se ali ne znači da netko tko provede 01.01 programirajući nema život i ne slavi neke druge stvari. Neki programiraju na Novu godinu ali im je "nova godina" na dan rođenja njihovog djeteta, neki slave kinesku novu godinu, neki pravoslavnu, neki slave ljetni solsticij.

Također zanemaruješ činjenicu da ovdje ima puno korisnika koji imaju malu djecu i kojima je problem biti budan cijelu noć. Ili su radili cijeli dan i jedva čekaju da ispruže papke na kauču uz reprize(loših) filmova. Možda ih jednostavno stišću rokovi i ovu godinu će raditi a iduću slaviti 2 dana. 

Sreća je relativna stvar i razlikuje se od čovjeka do čovjeka. 

Baš to.

Evo ja imam kćer 2 i pol godine i sina 4 mjeseca.

Naravno da ću biti doma na toplome i ili igrat igre ili gledat filmove popit koje pivo sam malo se najest i to je to.

 

Čak nisam niti jednu petardu kupio niti nikakve kerefeke jer jednostavno trenutno mi to nije zanimljivo te imam neke druge stvari koje me vesele od bilo kakvog javnog druženja.

A isto tako za Božić sam bio sa svojom obitelji kod svojih na ručku i to je to.

 

Ja znam što mi je činiti i što me veseli a to je OBITELJ

 

Želim Vam svima Sve najbolje 

 

 

Stjepanj čet 31.12.2015 21:07

Ipak odoh kod prijatelja na tulum s zenom i djecom, ovo je zadnja moja poruka u 2015g koja mi je bila prepuna "okretaja"(nazalost ne odojaka i janjaca:) na bolje! poceo sam raditi samo za sebe i krenulo je odlicno i to isto zelim svima vama u 2016g. da budete zdravi i veseliji nego sto ste bili u staroj takoder kao i prepuno novog hardwera! a sad odoh po novu!Lijep pozdrav kao i uvjek od vaseg forumasa Stjepanja!LP.

Arendelle pet 1.1.2016 00:12
nixass kaže...
evo ispred sebe imam 3 monitora, a nije Eyefinity

 Samo tri? Moram reći da je ispred mene nešto više monitora. Kakva je to kontrolna soba s trima monitorima, pih! Karikatura kontrolne sobe, i to loša, reklo bi se.

 

P. S. Upravo je proslavih, fuck yeah.

Ajar pet 1.1.2016 01:10

izvješćujem o uspješnom dočekivanju u zasjedi no nismo joj uspjeli podmetnuti nogu/šapu, već je samo blago prestrašiti, tako da očekujemo njezino napredovanje u sljedećih 12 mjeseci. no to ne znači i kapitulaciju. tek je počela i još nije gotovo. 

nixass pet 1.1.2016 02:23
Arendelle kaže...
nixass kaže...
evo ispred sebe imam 3 monitora, a nije Eyefinity

 Samo tri? Moram reći da je ispred mene nešto više monitora. Kakva je to kontrolna soba s trima monitorima, pih! Karikatura kontrolne sobe, i to loša, reklo bi se.

 

P. S. Upravo je proslavih, fuck yeah.

 nije kontrolna soba, ured :D

jedino pice koje imam je kava a slastice - zvakace. koja uzivancija.

nego, kaj to kontroliras? :)

zerocool12 pet 1.1.2016 04:12
kruskar kaže...

I evo dočekana nova doma s curom i frendicom :D

 3 some.....

 

Anyway,sretna vam nova godina i nadam se da će ova biti bolja...Ova 2015. mi nije baš bila nešto,odnosno išla je na sve gore, nadam se da će sad ić na bolje....

hogar strašni pet 1.1.2016 14:44

evo dočekah i to čudo od nove godine i prvo kaj sam napravil oko  10 ujutro,onak munjen od nespavanja... kupil asusov 23" monitor na feniks.hr...nekakva akcijia i garancija 5 let...jedino još ženi objasnit razlog investicije....valjda mi bu oprostila...nova godina je i na akciji je...bojim se reakcije 

svima na forumu sve najbolje i hrpu novog hardvera u novoj želim :)

hogar strašni pet 1.1.2016 15:05
Arendelle kaže...

Uvijek možeš otkazati narudžbu, zar ne?

 1099 za navedeno???...ne otkazujem...nek bude ono kaj mora biti...ionak kuham, čistim..itd...zanima me kaj bude, nakon ovog nesmotrenog poteza,došlo ko bonus???