Internet

Koliko Google zna o tebi?

Marko :D pon 15.4.2019 20:35

Pa da, ali opet, Google mora imati moje podatke da bi ih mogli povezati s brojem. Ako nemam račun i koristim njihove usluge za koje nije potrebna registracija, onda oni taj broj ne mogu povezati ne mogu povezati samnom.

Ne mogu ga povezati i da sam dodao taj broj na svoj Google račun jer ima više ljudi koji dijele samnom isto ime i prezime, te bi im za povezivanje trebali još neki drugi podaci kao npr. Gmail adresa i slično. Eto, povezati bi mogli u slučaju da frend u imeniku ima moje ime i prezime, broj telefona i mail s kojim sam registriran na Google-u; u tom slučaju me može povezati, ali samo s imenom i prezimenom i brojem mobitela teško. Ovo sad da moj operater ima moje podatke to je točno, ali opet, operater ne smije Google-u tek tako dati moj broj mobitela i opet se vrtimo u krug.

bunker pon 15.4.2019 20:58

 

Nevrtimo se mi ukrug, nego ti jednostavno preskočiš dio koji ti neodgovara.

 

I tvoj operater i hrpa drzavnih ustanova, čak i neke firme ( banke ili neki shop di si kupovao ala amazon, ekupi, gearbest ) imaju većinu tvojih generalija sa pripadajućim mailom i brojem moba. E sad, čiji hardver i softvere svi oni koriste ?? Pouzdano znaš koliko ima unaprijed ostavljenih hardverskih i softverskih backdoora za velike dečke ?

 

Razmjenjuju li te institucije tvoje podatke ( banke, porezna, mup...) temeljem kojekakvih zakonskih obveza o sprečavanju pranja love i sl ? Naravno da razmjenjuju, odavno već rodni list možeš podići u bilo kojem matičnom uredu... Kroz čije žice su išli ti podaci, tko je u rh vlasnik dtk infrastrukture ? Ht ? A tko je vlasnik ht-a? Njemci ? A čiji su oni ono saveznici...? 

 

Četvrti puta: nije bitno što si ti kome dao, jer su tvoji podaci kojekuda i do svih tih mjesta veliki dečki su si ostavili put za nedobog potrebu...  Naravno da to nebudu radili, no poanta je da mogu ako to ikad požele... 

 

Pa jbm miša, kaj baš nikog nepoznaš ko je radio ili radi u tim nekim strukturama pa da ti iz prve ruke ispriča o ispodstolnim dogadjanjima... Samo nemoj uvalit nekog u nevolju jer svašta čovjek potpiše prije nego dobije pristup tim stvarima i ti potpisi vrijede doživotno, čak i kad gibneš u mirovinu ( ko ja, npr...)

 

😀

 

 

ihush pon 15.4.2019 21:00
Marko :D kaže...

Pa da, ali opet, Google mora imati moje podatke..

 -ne, varaš se.. podaci su već u sustavu, stvar je samo da nitko za sad tvoje podatke ne treba-ne traži.. a da traži, tad bi se algoritmom potrebno povezalo, iz matične knjige rođenih nadalje, da si nikaragvanski narkoboss morao bi svaki dan spaljivati mobač kojeg ti kupi tetkina susjeda iz trećeg sela.. inaće bi ti ujutro već federalosi bili pod prozorom .. osim ako si trump, tad kontroliraš.