Igre - općenito

Paladins: Champions of the Realm

Kewin čet 13.4.2017 09:01

Report sistem je katastrofa, Supportu treba 2 tjedna da odgovore, EAC (easy anti cheat) je valjda najgori i najsmješniji anti cheat koji sam vidio. To sranje nije u stanju nekad te pustit da igraš jel prepozna fajlove od igre kao nešto nepoznato. Ugl pauzirao sam do paladinsa napravio oko 540 sati jel postalo je naporno igrat sve se samo ponavlja. Nadam se da če igra napredovat ima dosta igrača za free2play igru več sada pa eto nek im je sa srečom. Samo malo mi se gadi što ubacuju toliko skinova, da moraju zaradit al opet.

Kewin sri 24.5.2017 14:22

Uf  popy win  nice!. Btw ne vidim zašto bi ovaj sha lin bio u top play-ju ja kao sha lin main znam napraviti puno puta solo quadre a jednom i penta uspjela. Čist regularan sha lin u ovom vide-u.

jack8profile sri 24.5.2017 20:37

Zato sto se sa F vratio se nazad u zraku na torvaldov ulty (i ako je to uradio i barik i ying, ali sha ljin je to nekako ljepse napravio= i save je sebe zatim pobio ih jos.
Nije samo fora quadro kill, vec i ostatak.
Ja sam u timu dobio 3 golda, lex mi trolao i seris nije radio heal dobar, jedini nacin ovakav za win je bio moguc, 2 puta sam probao kao sto se vidi u klipu hah.
No nije mi prvi put da ovak winam sa bk, jos 2 puta sam samo nisam snimao..