Jebasu123 čet 16.7.2009 14:56

pozz ljudi nisam naso ovaku temu na forumu(ako je ima molim da je moderatori obrisu).Da pocnemo otvorio sam ovu temu zbog jedne od najboljih serija igara za konzole Crash BandicootCool.

u ovoj temi pisite kaka vam je igra,koje ste sve prešli (mozda i niste)...... ja sam presao Crash Bandicoot,Crash Bandicoot 2, Crash Bandicoot 3(na playstationu 1),na Playstation 2 sam presao Crash of the titans i Crash mind over mutant. eto od mene sad vi

 

Crash nikad necu zaboravti jer je meni jedna od najboljih igara ikad!

 

 

 

Molim da se ne svadjate u ovoj temi

Batista čet 16.7.2009 15:03

Crash Bash, i jos jedan stariji i jedan noviji sam presao x puta, igra za djecu,ali jedna od najboljih. Jako je zabavna i nikad ne dosadi. Fascinirali su me nastavci Crash Team Racing - mislim da se tako zove, pogotovo onaj noviji gdje se pojavljuju novi likovi poput onog Nytrousa Oxydea... Sve u svemu fascinantna igra. A dal ima tko za preporucit simulator za PS2 ? jednostavan da je

Fake_Alert čet 16.7.2009 18:21

Neznam koje sam nastavke presao ali znam da sam sa pokojnim djedom i sa starim non stop igrao na ps1 (dok sam bio mali) sad neznam gdje su mi igre jer kao mali sam radio to ak neka igra ne radi onda budem ljut i bacim i onda mi je kasnije zao njih pa placem :D

 

Odlicna igra sam kaj nema puno torrenta da bi ju skinuo jer su stare.

Koji je najnoviji dio?

denix čet 16.7.2009 22:56

E znam jedino da sam igrao jedino crach 3 (neznam puni naziv, a možda je to čak i taj koji sam napisao). Igra je cool, igriva, ne dosadi brzo, tjera te da igraš isponova i isponova dok ne pređeš nešto što te muči....Smijeh

Ma igra je predobra (igrao sam je kod susjeda na ps1, a i kod sebe na emulatoru)

Fake_Alert uto 21.7.2009 09:53

Bas mi je zao sto je tema odurmla jer inace taj crash je po meni bila najbolja igrica tih vremena,ja sam je s didiom znao citavu noc igrat i prelazit kao mali...onda kad nebi mogo prec onda se pocnem durit i onda poludim i predem  dijelove,onda mi je najbolje kada prodes o ne misije onda trebas glavnog i tako jooj onda na starom crashu kada predes jedan nivo onda ides kat vise i tako jooj igrica je pre dobra.

Raving Rabbid uto 21.7.2009 10:45

prošao sam Crash1, Carsh2, Crash3 i recimo da sam prošao Crash of the Titans (bio sam na predzadnjem levelu kada je brat obrisao save na memory kartici).

 

najviše mi se sviđa trojka jer je ona jedna od prvih igra koje sam uopće igrao na PSX. to su bili dani kada sam zajedno s mamom i tatom prolazio nivoe, plakao od nervoze i ljutitosti kada nisam mogao nešto proći, veselio se svakom prođenom levelu i tako.

 

igrao sam i demo Crash Bash koji me sa svojim mini igrama jako privukao, ali ga nisam nikad nabavio. taj demo sam s prijateljima igrao ko lud preko multiplayera.

 

šteta što naughtydog više ne želi čuti za nejga, jer kada ga je on radio Crash je bila jedinstvena arkada koja je znala i nasmijat i frustrirati, ali najvažnije i zabaviti ljude.

Jebasu123 pon 10.8.2009 23:43
Tomislav95 kaže...
Ja još uvijek igram Crash bash na emulatoru.Obožavam tu igru!Najjače je kad sjediš na ovci guraš druge preko ruba u rupu!

hmm nebi reko da je to ovca prije neki pas ili mali medvjed al ovca nije 100%Cool

Raving Rabbid pon 21.9.2009 14:12
RoyalBlood kaže...

imam sve nastavke, sve sam igrao i prešao x puta i s veseljem ponekad ponovno upalim neki dio... Početci su klasika - 1, 2, 3 Warped, Bash, pa i remake 3ce - wrath of cortex su mi najbolje

Slažem se. Ovi noviji su mi nekako mlaki i kada se bolje pogleda, to nije onaj Crash kojeg smo prije poznavali.

FlyBoy pon 21.9.2009 14:19

Daleko najjača igra na Sony kecu.

Evo, ovo ljeto sam opet preko emulatora prešao prva 3 dijela (100% ofc, ili 105% u slučaju 3. nastavka).

Za nekoga tko je samo preletio preko igre, ili površno bacio oko, igra je glupa, jer u biti nije uopće tako laka kako se čini u početku.

Naravno najviše vremena mi je oduzelo osvajanje relicsa u trojci (time attack) ali uspio sam skupiti barem zlato na svakom nivou (i nekih 10-ak platinastih)

 

Eto, ako netko nije, obavezno odigrat prva 3 dijela, ovi novi nastavci mi nisu baš najbolje legli...

gamer2400 sri 23.9.2009 00:34

na svome playstation one sam prešao crash bandicoot 2,3

 

jedan nisam posjedovao ali sam bio posudio od frenda

 

igrao sam crash bash ali nisam prešao (to malo pokrađuje mario parti)

 

Obje crash utruke sam prešao

 

i oba Crash igre za game boy advance sam prešao

Stimulans sri 23.9.2009 02:50

Zahvaljujem se autoru ove teme: Jebasu123 zbog kojeg sam eksperimentalno kreuo probati Crash Bandicoot sa emulatorom za PC i ostao ugodno iznenađen. Sve radi za 5. Posudio od buraza joystick (playstationovu kopiju za PC) tako da sad dok igram gotovo da i nema neke razlike u odnosu na Play Station. Memory card fino radi, brzo sprema i učitava levele, grafika je dost lijepa a boje šarolike kako i doliči Crashu.

 

Igrao sam nekad davno ali nisam prešao jer sam konzolu posuđivao iz videoteke (to je tada kod nas bilo IN, visili smo svaki dan u videoteci prije i poslije škole - sat vremena na konzoli 5 kn, hebeš gablec - čiko daj ti meni Crash, Colin McRae Rally, Fighting Force, NfS III i što već nije tad bilo popularno i praši. E da, igrala sa i fifa i ISS ako se dobro sjećam) što je koštalo po danu 20 kn, a bilo je teže izdvojiti Jelačića nego danas...

 

No eto zahvaljujući blagodatima brzog interneta, sad imam opet priliku. Emulator koji koristim je onaj koji je došao sa Crashom - "ePSXe160" pa s obzirom da sam neiskusan s tim stvarima pitao bih vas da li postiji neki bolji emulator. Da li je moguće preko njega pokrenuti igre za play station 2 i trebao bih vaše preporuke za neke stare legendarne igre poput Crasha (ili da su samo legendarne).

 

I još samo jedno i onda neću više... Strašno mi se sviđa princip rada emulatora a to je - smještanje dotičnog u odgovarajući folder - bez instalacije, samo se pokrene emulator i učitava se image igre (.bin, .iso i sl.) - dakle nije uopće potrebna bilo kakva instalacija i nagomilavanje podataka na disku. Strava! E da bar tako funkcioniraju i igre za PC!!!

horizon sri 23.9.2009 04:39

Ja imam ePSXe 1.60 i za neke igre 1.52, jer noviji iz nekog razloga ne radi, i do sad nisam naletio na igru koja mi ne radi (osim final fantasy 9 na drugom disku, zasteka u nekoj animaciji).

PS2, bar od onih emulatora koje sam ja probo, se nemre dovoljno dobro emulirat da bude igrivo. Ne znam razlog, al eto...

 

I ja se prikljucujem pitanju o igrama tipa crash. Dobri platformeri prakticki ne postoje na PC-u.

Zadnje sta sam igrao bilo je Psychonauts, a na gamespotu pod platformer samo Rayman, od kojeg mi nijedan nastavak nije bio nimalo zabavan.

Nesto tipa Jak & Daxter, Ratchet & Clank itd?

Paolo2612 sri 23.9.2009 07:02
horizon kaže...

Ja imam ePSXe 1.60 i za neke igre 1.52, jer noviji iz nekog razloga ne radi, i do sad nisam naletio na igru koja mi ne radi (osim final fantasy 9 na drugom disku, zasteka u nekoj animaciji).

PS2, bar od onih emulatora koje sam ja probo, se nemre dovoljno dobro emulirat da bude igrivo. Ne znam razlog, al eto...

 

I ja se prikljucujem pitanju o igrama tipa crash. Dobri platformeri prakticki ne postoje na PC-u.

Zadnje sta sam igrao bilo je Psychonauts, a na gamespotu pod platformer samo Rayman, od kojeg mi nijedan nastavak nije bio nimalo zabavan.

Nesto tipa Jak & Daxter, Ratchet & Clank itd?

Obavezno probaj Trine. Postoji Rayman 2 za PC.