ICT školovanje

RF Consulting - plaćaju da vas nauče IT za rad u N

Gleeson pet 1.11.2019 20:55

https://www.rfconsultingschool.com/p...HDwaym2ltfyFUQ

Ima li neko neki info o ovome? Zvuči pre dobro da bi bilo istinito i čini se JAAAKO sumnjivo, iako ne kužim u čemu bi bila fora.

Dakle, ukratko, tvrde da bi vas oni učili 3-12 mjeseci za neki IT posao koji odaberete (programer ili sysadmin) i onda biste radili taj posao negdje u Njemačkoj.

 

Googlanjem se mogu nači postovi na ovom forumu u kojima oni reklamiraju to, al kad klikneš na link (link na forum post) ne radi, moraš ići na cacheanu stranicu da vidiš.

ParaNO1d sri 13.11.2019 13:44

Drže te na minimalcu godinu dana, bez obzira koliko naučiš jer te veže ugovor. A nakon "naučenog" posla moraš sigurno odraditi odrđen broj mjeseci za tu "stranu" firmu, a plaća je pitanje kakva. Kad netko nudi minimalac za bilo kakvu IT djelatnost bez obzira na opis posla to treba odmah prekrižiti. 

PzKpfw sri 13.11.2019 18:56

 

 

Vidimo sam oglas od RF, te ionako izgleda primaljivo, ne znam što sve i kako, ali za nekoga tko nema drugih mogućnosti ovo je jedna od opcija.

Samo je najgore biti obavezan ugovorom da moraš raditi negdje neko vrijeme, te ne možeš otići, bez financijskih penala.

Oni tebe vežu ugovorom, plaćaju ti dohodak(iako mali), te edukaciju(obrazovanje), te to vrijeme provedeno u tome i kasnije na poslu, ti si njihov. I moraš raditi neki određeni rok.

 

Stoga, ako imaš nekih drugih mogućnosti, jednostavno nemoj ulaziti u to.

Kreni samostalno raditi na svojim skillovima.

Ako te zanima web deb, HTML/CSS/JavaScript su ti neki najbrži put do prve plaće u IT. Izaberi što te najviše zanima od tehnologija.

Mada se u IT ne ide zbog novaca.