ICT školovanje

Informacijska tehnologija Split

Luka123 sri 18.7.2018 16:30

al još taj psiho predaje? Ja sam bia kad je onaj prof. bia, 2010., imali izlazne kolokvije dobia 2 iz zadataka a dva iz 3 i 2 iz kolokvija, on meni kaze a dvica ja upisi sinko..
a proša san i arhitekturu kod kedze, na ispitnom roku prvom, naucia san cilu mu knjigu o arhitekturi računala, još se sićan Von Neumman model računala...
ta dva predmeta za izludit čovika... što je najgore još san upisan u kopilici, nisan na faksu bia od 2012...

bacia me na programiranju algoritme, pita me točno 10-tu vjezbu na usmenom, a srića pa nisan prepisa zadnje 3, noć prije... xD, vratia se doma i naša posa, nisan para ima više za studiranje...  mozda u ZD nešto upišen, ocijene mi još se mogu uvazit.

 

hajduk108 sri 13.2.2019 21:31

Pozdrav ljudi, hitno je... Mislim se o upisivanju studija Informacijske Tehnologije , vidim da je na Kopilici po vasoj raspravi, iako san mislija da je doli u Livanjskoj no nebitno... Neman dobro predznanje po pitanju informatike, fizike,matematike, racunalstva,fizike i svega ostalog, medutim iman jaku volju i nakon teskog rada u skladistu i niskog buđeta sigurno da iman volju i da se prije mogu tu zamisliti nego na prosjecnin hrvatskin poslovima koji me ne zanimaju, stoga moze li podhitno, iskreno misljenje, kakve su mi sanse za uspjesnost odnosno prolaznost na tom studiju, nisam izvanprosjecno pametan al nisan ni ispodprosjecno , spreman zagrijat stolicu bas zbog slabijeg predznanja, I na kraju krajeva kakva je perspektiva poslije, konkretno di se moze nac sve posao? Hvala puno ljudi

xDISORDERx čet 14.2.2019 01:11

pošto do upisa ima još dosta, preporučia bi ti da se malo sam zainteresiraš za programiranje, izradu web stranica i mreže (ne moraš sve, jedno od toga bit će dovoljno).. na internetu ima toliko toga da ti faks ni ne triba, al eto papir je papir..

probaj sam malo, ako vidiš da te vuče, to je to.. ako ne onda bolje ni ne upisivat.

teško je ovako na prvu reć je li to dobro ili ne za tebe

rlovre00 sub 20.4.2019 09:13

Pozdrav,

ove godine završavam stručnu elektroniku na fesbu (512) i mislim upisati specijalistički iz IT. 
Ima li netko od vas kakvog iskustva s time ili neku informaciju iz druge ruke? Zanima me je li to uopće moguće i traži li se neko polaganje razlike itd.

Hvala na pomoći.

MMiki sri 22.5.2019 11:54

Pozdrav, imam pitanje vezano za kopilicu ako se odlucim pribacit sa preddiplomskog elektrotehnike na fesbu na informacijske tehnologije i zatrazim da mi se priznaju neki predmeti moram li bit vanredan onda na kopilici ili? i zanima me ako je neko bia u situaciji jel bolje samo upisat preko postani student u 7 misec kad budu upisi ili u 9 misec slat zahtjev za prebacivanje? svaka pomoc je dobrodosla..

malena14 ned 11.8.2019 23:07

Pozz, trenutno zavrsavam 5. godinu na drustvenom fakultetu ali bih htjela sada upisati IT u Splitu jer me to stvarno još od malih nogu zanima i otac mi je u toj struci, no uvijek me bilo strah matematike, fizike i slično. Htjela bih vas pitati kakva je težina fakulteta, može li se proći iako nisam baš dobra toliko u tim "brojčanim" predmetima ako se potrudi i voljela bih kad biste mi malo opisali faks..hvala :)