Huawei

Huawei P30/P30 Pro

miki1981 sri 27.11.2019 12:05
ProTeinZ kaže...
je i vama ovako kad ulazite u hicare

 To smo ti ja mislim već odgovorili...meni je bilo tako na 9ki. Ali nakon updatea na 10 je drukčije.

Ali to ionako nema nike veze.

Eto javio se i drugi kolega sa P30 od HT-a i ni on nije dobio update. Znači nema šta nego čekat, ako ti neće preko HiCare, ako ti neće ni preko HiSuite, ako ti neće preko settings-a...onda ne znam što drugo možeš nego čekat. Dobro, možeš čekat i bit lud i nervozan, ali to nije baš neka sreća, samo će ti vrijeme sporije prolazit.

 

EDIT: a i nije da su neke lude razlike...da nema dark modea ja nebi ni skužio da se nešto promijenilo...asam dark mode je ono...šta ja znam, nije da je to nešto wow...da se nije sam uključio kod updatea vjerujem da ga ja ni nebi uključivao.

Soldjer330 pet 29.11.2019 00:00

Ja ne mogu vjerovati, pa oni zbilja nisu normalni, što su poslovni korisnici manje vrijedni ili?! Prejadno, mislim nije da meni taj volte nešto toliko znači u životu nego mi je ovo jedna od najglupljih stvari koje sam čuo u zadnje vrijeme

Tkozna ned 8.12.2019 15:54

Koristim P30 Pro par dana, nakon sto sam 3 godine imao S7, i ovo su prvi utisci:

 

- lako se naviknut na vece gabarite mobitela jer veci ekran jednostavno nudi puno vecu preglednost, posebice zbog velikog body to screen ratio-a

- kad se skroz priblizis ekranu moze se uociti da S7 ima vise Piksela po incu, ali u normalnom koristenju to se apsolutno ne moze uociti i sama kvaliteta ekrana je bolja na P30 Pro

- baterija odlicna

- fali mi malo notification LED lampica, ali always on je adekvatna zamjena i trosi malo baterije, takodjer ako je mob kraj mene okrenem ga naopacke pa se AOD ugasi

- fingerprint scanner radi full oke i ne mogu rec da je losiji od onog na S7 (koji radi super)

- kamera vrh, jucer sam bio na adventu i nikad nisam fotkao tak dobre slike, mislim da ce mi to bit gust

- punjenje je takodjer ultra brzo

- dobio sam mob s EMUI 9, koristio 1 dan, azurirao na EMUI 10 i user experience mi je takodjer sad bolji, nekak se sustav cini kompletnijim

 

Razmisljao sam o S10 ili o P30 Pro pri kupnji, ali gledajuci svoje prioritete - bolja autonomija i kamera, odlucio sam se za P30 Pro. 3.5 mm jack na S7 nisam koristio vec godinu i pol valjda i stvarno mi ne treba (prednost ga je imati svakako, ali za moje potrebe mi je dovoljan konverter s Ebaya). Vjerujem da je ekran na S10 bolji, ali gledajuci recenzije sve je to tu negdje.

 

Kupio sam ga prek njuske, novog zapakiranog 6/128 GB crni, za 3700. Kaj se tice cijene mislim da sam dobro prosao.

 

Ovaj tvornicki screen protector je predobar, tj. filing koji imam pod prstom, jel zna netko di se mogu ubuduce nabaviti i jel preferirate kaljeno staklo?

millo pon 9.12.2019 18:39

i ja se digao za stepenicu više na P30 PRO jer sam prešao sa P30 pa će potonji na udomljavanje preko oglasa.

Imam ga tek drugi dan tako da mi je rano o nekim dojmovima, ali kamera je svakako dosta bolja.

 

thebatman uto 10.12.2019 10:16

Budimo realni ovo je i dalje najbolji ili barem najkompletniji uređaj na tržištu.

- najbolje fotografije u svim uvjetima

- najraznovrsnija kamera

- dovoljno dobar video, iako ne najbolji, ali opet flagship level

- najbolja baterija od svih flagshipova

- otisak prsta najbrzi od svih ud otisaka

- jedne od najboljih performansi

 

Cak se sada i EMUI10 ne moze nista prigovorit, fino radi.

Realno ovo je mobitel u kojem se još dvije godine može uživati. 

Nekako mi je i drago što nema mate 30 ali vjerojatno i p40 na EU tržištu. Znaci da ce fokus prodaje i marketinga i dalje bit na p30, a i softverske nadogradnje i novi featuri itd.

HAL čet 12.12.2019 20:25

Nisam izdržao dugo na OP7 Pro i zamijenio sam za P30 Pro.

Kamera, nedostatak AOD-a i čudno ponašanje čim bi prislonio mobitel između ramena i lica su mi dojadili. Malo me počela i smetati sama masa mobitela, doslovno me znala boljeti ruka pri dužem korištenju.

Za sada baterija i kamera mrak, u biti sve ono što očekujem od moba, skoro sam prešao na IPhone, ali cijenu od skoro 11k kuna nikako ne mogu prožvakati.

Crotiger pon 16.12.2019 08:52

Istekao mi je ugovor, i  sada mogu produžiti ugovor sa opcijom uređaja i jedina mi je dilema uzeti P30 pro 6/128 (plus neki bezveze mobitel) ili p30 pro 8/256.

Trenutno sam na Mate 20 light koji me je nakon serija HW mobitela razočarao sa procesorom tj multi taskingom , tako da on ide na njušku a uzimam jedan od ova dva.

Dali mi se isplati , kao običnom korisniku , uzimati jači model, po memoriji jači?

Ako da zašto.

Hvala

 

miki1981 pon 16.12.2019 16:13
Tkozna kaže...

Primjetio sam da mi je stalno upaljen onaj download indikator na wifi ikonici, gore u lijevom cosku. Jel zna netko jel to normalno, kak je vama?

 Ja sam jako rijetko na wifi, ali evo isprobao sam sad i pratio namjerno, i od recimo 2 minute što sam bio na wifi recimo da pol minute nije bilo tog indikatora a minutu i pol ga je bilo