Grafički programi

Program za izradu naljepnica

coder_ čet 11.6.2009 18:45

Pozdrav..

 

Zanima me dali postoji neki software za izradu naljepnica. U mom slučaju treba mi za izradu naljepnica za boce. Dali je netko koristio već ovakve programe i koji bi bio najbolji za odraditi ovaj posao?

 

Hvala unaprijed...

yaro uto 17.11.2009 07:47

Samu pripremu tj izradu slike za naljepnicu odradiš u bilo kojem programu za obradu slika, a printanje prepusti nekom foto studiju ili sam kupi naljepnice i probaj printati doma premda ti rezultati baš i neće biti bajni (osobno probao printati nanaljepnice za šlolske knjige i nije to to).

mbaksa uto 13.3.2018 21:51

Što te tiče programa - naljepnicu možeš napraviti u kojem god programu želiš. I u Paintu.  Jer u čemu god napravio, ako nećeš printati iz istog programa, u pravilu možeš eksportirati kao sliku (PNG, JPEG), a to ćeš moći ispisati pomoću nekog programa. Ja sam osobno nekad davno napravio grafički bogatu etiketu u PaintShop Prou, eksportiranu u JPEG (ne sjećam se više tko je i kako to printao), a poslije sam napravio drugu etiketu za drugi proizvod, ali ta je imala skoro samo tekst, u LibreOffice Writeru - to se printalo tintnim printerom na samoljepljive naljepnice na A4 listu papira.