Filmovi, TV serije, glazba...

Legalno gledanje filmova sa hrvatskim titlovima

predator198 čet 5.11.2015 15:15

Pozdrav forumasi!
Nalazim se u njemackoj i naravno ovdje je zabranjeno skidanje filmova.Zbog toga me zanima dali postoji neka stranica poput netflixa ili amazon Primea sa filmovima koji imaju hrvatske titlove?
Koja je legalna i ako je potrebno placanje,imao sam oyo ali nemaju prevelik izbor filmova a i ne funkcionira placanje paypalom iz inozemstva.
Bio bih vam jako zahvalan za neke ideje i preporuke .
Lijep pozdrav

m77 čet 5.11.2015 15:30

Ne kužim se previše u to što se u Njem smije, a što ne, ali ne vidim problem ako ti samo gledaš sadržaj određene stranice, ali kažem, ne kužim se, pa nek netko s više znanja protumači ovu situaciju.

rambox čet 5.11.2015 16:25
predator198 kaže...
Hmm koliko je legalna ta stranica?
Mislim da nije uopce,jer strah me da nebih pokupio kakvu kaznu ;)

Ne možeš pokupit nikakvu kaznu, jer preko Neokino samo gledaš video online, to je ipak klasičan video streaming kao i Youtube ili Vimeo itd.Kolko ja znam niti jedna normalna država nema zakona, po kojem bi djelila bilo kakve novčane kaznetine za klasično gledanje streaming videa.Dakle online gledaj video bez straha, bilo da su to neki filmovi/serije, ili bilo koji drugi sličan video sadržaj.

 

http://neokino.net/back-to-the-future-1985/

 

http://www.putlocker.id/star-trek-generations.html

 

 

starke sub 22.6.2019 12:59

Kolega, onda krivo znaš...

 

U Njemačkoj ti fino dođe doma račun za ono što si downloadao, ali u puuuuunooooj cijeni toga što si downlodao, bez da te tko pita eliš li platiti recimo windowse ili igricu koju se skinu s neta.

 

Nije štos u tehnikalijama, da li je to klasični ili neklasični videostreaming, nego u tome da li si platio vlasniku fima ili nisi.

 

Opravdanja "nisam znao" i "ma ja sam to samo onako skinui nisam znao da ću dobiti "čestitku" od 10 ii 200 ili koiko već EUR na kućnu adresu ne pale u Njemačkoj.

 

Možeš odmah platiti ili se praviti blesav pa si nabiti još trokova. a ti troškovi su u Njemačkoj toliki da ti višenikad neće pasti na pamet ništa slično.

 

 

 

JTAG sub 22.6.2019 13:07

U Njemačkoj nije zabranjen streaming ili downloading...zabranjena je distribucija istog sadrzaja (P2P ili drugi nacin distribucije). Onda dolaze pisma od odvjetnika sa skupim ciframa.

Online streamanje je ok. (Popcorn time je p2p, dakle zabranjen tamo!) Imam cak i seedbox sa vpn-om, da mogu svejedno skidat torrente kad mi zatreba.

A VPN mi je stalno upaljen...cak i kad idem na youtube..ne volim cinjenicu da se promet prati. Najtoplija preporuka..tih 15€ mjesecno za seedbix i vpn se itekako isplati.


Prije nego itko kaze da nemam pojma - zivim u Münchenu, znam sigurno o cemu pricam.

Ako imas jos pitanja - slobodno.. :)