MasterG pet 26.7.2019 21:54
Tkalle kaže...
MasterG kaže...

5. The King's Avatar - neizvjesno čekam treću sezonu, odlična mi je, mnogi ne žele niti pokušavati jer je kineska

 Nisam ni primjetio da je izašla druga sezona, može neki sors?

 mislio sam na drugu sezonu...greška

prorok ned 1.9.2019 14:27
Demozz kaže...

Jel mi se uopce isplati pogledat trecu i cetvrtu sezonu Tokyo Ghoul-a kad svi govora da je tolko loše?

 Ako su ti se svidile prve dve pogledaj. Jednako su loše sve sezone.

MasterG uto 3.9.2019 13:17

Osobno mi je anime bolji od live actiona. Trunčicu je drugačija priča i nekako je ipak to radnja za anime. Ali nikako da dočekam sezonu, već su ju tri puta odgađali 

Brajac04 uto 24.12.2019 17:05

Što se tiče animea, volim pogledati sve, međutim više sam tip za žarn "Slice of Life". Što se tiče takvih vrsta animea definitivno preporučujem "Miss Kobayashi's Dragon Maid". Preporučujem ovaj anime jer mi je nekako prirastao srcu i mogu čak i reći da mi je i najdraži. Možda se nekima neće svidjeti, no ne vidim razlog zašto vam se i nebi svidio. Ako pogledate anime vidit' ćete na što sam mislio. :) Definitivno pogledajte. 

razbukontas pet 27.12.2019 16:12

nisam nis gledao dulje vrijeme i u zadnjih mjesec dana sam tolko tog konzumiro ko ne znam kad zadnji put

 

Amagi Brilliant Park ako netko nije pogledao doslovna radnja je Kanye West i 50 Cent spasavaju lunapark ciji je sef Queen Latifah, mozda jedan od drazih uradaka KyoAnija

Yuru Camp ili cute girls go camping, nakon kaj sam pogledo ovaj anime u jednom gledanju frend i ja smo doslovno odlucili ic kampirat i otisli na kamp mjesto u plitvice sa satorima i vrecama, 10/10 anime me natjerao da izadjem iz stana i provodim vise vremena vani u prirodi

Prezvakao sam opet sve sezone Yuru Yuria, mozda jedan od meni boljih anime komedija

Pohvatao sam cetvrtupetu sezonu Jojo's Bizzare Adventure, 10/10 svaka sezona ima sve bolju i bolju produkciju

New Game S1 i Sezona 2

ili cute girls develop a game zabavni slice of life bez previse gluposti

SoraYori ili cute girls go to the south pole, koliko god premisa zvuci cudno, jedan od boljih animea koje sam pogledao u zadnje vrijeme, toplo preporucam

prorok sub 28.12.2019 13:44

Oho pa ima tu i dobrog ukusa.

 

Zima 2018. je bila čudo od sezone. Yuru Camp, SoraYori i Violet Evergarden (i Mitsuboshi Colors, ajd). Ne znam hoćemo li ikad dobiti tako dobru sezonu opet.

 

SoraYori mi je ušao u top10, i ima jedan od najemotivnijih trenutaka u animeu ikad (zasuze mi oči na sami pomisao onih emailova  )

 

Yuru Camp jedan od onih chill slice of lifeova koji savršeno pogode atmosferu, preporučam usput Ariu.

 

A Violet Evergarden je najljepši anime (tv serija, ne film) ikad napravljen. Od najsitnijih zvučnih efekata, glasovne glume, fantastičnog OST-a, pa do još neviđene kvalitete animacije, pozadinskih slika, detalja, efekata. A i neke oneoff priče su bile tear jerkeri. KyoAni je definitivno najbolji studio, jedva čekam film.

AmonZero sub 28.12.2019 14:37

Dajte mi preporuke nekih dobrih ozbiljnih fantasy animea tipa Berserk i Claymore.

Bacio pogled na onaj 7 Deadly Sins i Overlord (1 sezona cijela) i previse mi je to djetinjasto i neozbiljno.

 

 

Father_Dougal sub 28.12.2019 15:32

Jako se trudim gledati Carole & Tuesday, koliko god da me zanima premisa, toliko su usrali amerikanizacijom. Idem doslovce korak po korak. Pjesme su vrlo dobre.
Dumbbel nan kilo moteru, ovo sam progutao, glupavo ali zabavno, čovjek dobije volju za ići u teretanu. Ne i ja, doduše, da vas ne lažem :)
Plastic memories, e ovo je stvarno dirljivo, mada na prvi pogled ne djeluje tako...

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai (ĐIZIS!)... zabavno i dirljivo, malo daje na Monogatari u nekim aspektima. Kaede-chan 

 

Gorenavedeni YuruYuri - I'm a fan, izašao je nedavno OVA za desetgodišnjicu, YuruYuri Ten, pogledati :) TOOSHINOOO KYOOUKOOOO!
Yuru Camp - čeka se film i druga sezona :) koliko znam, najavljena je i live action drama :)

SoraYori - pa ne mogu slušati soundtrack da suze ne krenu. Jedna od onih serija koje su vrhunski odrađene, kroz radnju, interakciju i razvoj likova, predivan, predivan finale.

 

 

MasterG sub 28.12.2019 20:33

Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious - po meni solidan novi anime, klasični NEgejmer style...kad počnete gledat shvatit ćete  - preporuka

The Rising of the Shield Hero - također anime na sličnu tematiku, također solidan - po ozbiljnosti bih rekao i bolji od gornje navedenog - preporuka

 

nikako da se natjeram pogledat Vinland saga - ima jako dobru ocjenu i mišljenja gledaoca...al kad nisam ja za to ako nije neki SF, iako sam skinuo sve i čeka me 

 

prorok sub 28.12.2019 21:00
AmonZero kaže...

Dajte mi preporuke nekih dobrih ozbiljnih fantasy animea tipa Berserk i Claymore.

Bacio pogled na onaj 7 Deadly Sins i Overlord (1 sezona cijela) i previse mi je to djetinjasto i neozbiljno.

 

 

Probaj Seirei no Moribito. 

 

Ili gore spomenuti Vinland Saga. Nije fantasy nego historical ali je jako zrelo, iako ima i komičnih trenutaka. Anime sutra završava i to je prvi arc od njih 4 sveukupno (u mangi je upravo počeo posljednji koji će trajat idućih ~5 godina ako je vjerovat autoru)

 

 

Cansee pon 22.6.2020 22:47

Ekipa gledao bi neke anime za odrasle (ne mislim hentai), pa bi volio neku preporuku jer ne znam baš o tome. Ja inače volim i fantasy i SF, takve stvari, za super herojima nisam neki prelud, ali sam gledao One punch mana i to mi je predobro. Ako bude koja preporuka zamolio bi i da se doda gdje mogu to pronaci za gledati, jer to mi uvijek bude nezgodno, ne znam ni kako ni gdje da trazim

Cansee sri 24.6.2020 09:41
MasterG kaže...

najbolje ti je otići na kissanime i rokaj...nema što nema :)

ovako iz glave mi teško preporučiti nešto baš za odrasle.

 

jel taj kissanime legalan ili neka siva zona? pitam jer mi recimo paše pogledati jednu epizodu na poslu pod pauzom, pa da još ne navučem problem firmi

prorok sri 24.6.2020 10:30

Kissanime je zlo prepuno popouta i adova, nikako ne preporučam. Radije torrentuj ak ćeš već ilegalno gledat. Nyaa je najsigurniji i najpopularniji tracker. A ako baš moraš streamat imaš ovo https://aniwatch.me/ .

 

Od ozbiljnijih animea preporučam Cowboy Bebop (sf + jazz + western), Paranoia Agent (mindfuck), Monster (triler) i Space Battleship Yamato 2199 (epski SF tipa star trek).

Cansee sri 24.6.2020 13:36
prorok kaže...

Kissanime je zlo prepuno popouta i adova, nikako ne preporučam. Radije torrentuj ak ćeš već ilegalno gledat. Nyaa je najsigurniji i najpopularniji tracker. A ako baš moraš streamat imaš ovo https://aniwatch.me/ .

 

Od ozbiljnijih animea preporučam Cowboy Bebop (sf + jazz + western), Paranoia Agent (mindfuck), Monster (triler) i Space Battleship Yamato 2199 (epski SF tipa star trek).

 

a gdje da gledam legalno? imam netflix, ali nema baš previše ponude, barem koliko sam ja skužio. Jel ima neki drugi legalni streaming service?

prorok sri 24.6.2020 14:43

Ja imam netflix i amazon prime. A ima još crunchyroll (samo ne znam kakva je ponuda za cro tamo)

 

Čak ima dobrih stvari na netflixu:

Devilman Crybaby
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Death Note

Code Geass
Fate/Zero
Durarara!!
Violet Evergarden
March comes in like a lion
Knights of Sidonia

 

Na prime videu (amazon prime):
Vinland Saga

Cansee pet 26.6.2020 14:20
Filox kaže...
MasterG kaže...

Overlord sam već mislio krenut gledati, ali nikako da se natjeram....nekako mi je izgledao "mračan" ...ali evo, budem pogledao

 Pa malo je mračan, undead je glavni lik... Ali odlična je shema, slično počinje kao i SAO, tip igra neku onakvu VR igru, ali je sword and sorcery, kao dungeons and dragons. Nije anime za djecu. Ali je zato baš fenomenalan, nema dječjih gluposti, ozbiljno, dobro, baš kako treba.

 

Vidim, ne spominješ Berserka... To je mračno. Dark shit. Ali daleko najbolje anime i manga, bez konkurencije. Toliko je dobar da pratim radnju već preko 20 godina i kupujem original stripove od Dark Comicsa već godinama. Ima 38 volumea, pa nikad kraja kupovini. Možeš zamislit koliko je nešto dobro kad trošim pare, a imam to sve u visokoj rezoluciji odavno. I sve sam pročitao 10 puta, pogledao sve anime (i onaj iz 1997 i ove nove) nebrojeno puta... Japanska najpopularnija manga i jedna od dugotrajnijih, počeo je izlazit još u osamdesetima i još nije gotov.

 

e kolega mene zanima Berserk, jer sam čuo da je dosta utjecao na Miyazakija i Dark Souls igre. S obzirom da nemam pojma o tome, kako to početi? Vidim da je prvi ainme iz 1997., a onda ima novi iz 2016., da gledam oba? Zn ači mogao bi i Dark horse stripove pronaći ako me zainteresira?

Filox pet 26.6.2020 14:59
Cansee kaže...

 

e kolega mene zanima Berserk, jer sam čuo da je dosta utjecao na Miyazakija i Dark Souls igre. S obzirom da nemam pojma o tome, kako to početi? Vidim da je prvi ainme iz 1997., a onda ima novi iz 2016., da gledam oba? Zn ači mogao bi i Dark horse stripove pronaći ako me zainteresira?

 Hvala bogu dragome da nekoga zanima Berserk.   

 

Obavezno prvo pogledaj to iz 1997. To je alfa i omega svih animea.

 

https://www.wcostream.com

 

Ovde možete bez problema i straha gledat sve japansko. Ili https://gogoanime.pro

 

Moja topla preporuka je da gledaš original japanski s engleskim titlovima, jer je original original. Za razliku od dosta drugih, Berserk je super i u engleskoj verziji.

 

Nakon toga iz 1997 imaš 3 filma, koji ti opet ponavljaju priču iz ovih prvih 25 epizoda, ali s malo još dodane radnje. Ma čekaj, evo ti linkvi, a ne da se mislim kako ide po redu...

 

https://gogoanime.pro/anime/berserk-xrp8

https://gogoanime.pro/anime/berserk-the-golden-age-arc-i-the-egg-of-the-king-mvxp

https://gogoanime.pro/anime/berserk-the-golden-age-arc-ii-the-battle-for-doldrey-jpo4

https://gogoanime.pro/anime/berserk-the-golden-age-arc-iii-the-advent-k3qv

https://www.wcostream.com/anime/berserk-2016-english-subbed

https://www.wcostream.com/anime/berserk-2017-english-subbed

 

Mislim da je to sve po redu. Malo su zbrčkali stvari jer nitko ne žeeli napravit anime kako treba, po stripu, bez kidanja radnje, bez izbacivanja djelova.

 

Na kraju ti ipak preporučam da čitaš mange, jer je to prava radnja. Na žalost, kad sve to ispucaš onda ćeš me proklinjat, jer radnja nije gotova, a izlazi IZNIMNO SPORO. U prijevodu, oko 20 stranica svako 3-6 mjeseci, koji put bude i po godinu, dvije pauza. Ja ti ovo govno pratim već oko 20 godina i LUUUUD sam više od ovog sporog tempa.

 

Mange postoji 38 volumea, sad je 39 ili 40, kad dođem doma ti mogu provjerit, javit i dat link na mange.

Cansee pet 26.6.2020 15:11

 

E ovo je odgovor! Pomogao si mi puno, definitivno se čim prije bacam na to. Ne bih imao ništa ni protiv tih linkova mange, ali to ako baš imaš vremena i volje, ne bih te davio s time

Filox pet 26.6.2020 16:11
Cansee kaže...

 

E ovo je odgovor! Pomogao si mi puno, definitivno se čim prije bacam na to. Ne bih imao ništa ni protiv tih linkova mange, ali to ako baš imaš vremena i volje, ne bih te davio s time

 To moram nać dobar torrent, jer toga ima more, to ipak izlazi već 40 godina, otprilike. Malo manje.

 

EDIT:

 

Izgleda mi ovaj torrent dobar. Skini, probaj. Sve su ti .rar datoteke, ja ti preporučam da to samo preimenuješ u .cbr datoteke i koristiš CDisplay za čitanje. Sitan i besplatan.

 

https://thepiratebay.org/description.php?id=8799753

 

https://www.cdisplayex.com

 

Jednog dana kad sve to pročitaš, javi se na PM da ti nađem zadnje volume, a evo ti link gdje se prati šta je novo izašlo, prevedeno na engleski. Svaka čast Evil Geniusu, već godinama ovde pratim i u roku od 24 sata od izlaska u Japanu, EvilGenius ima preveden i uređen CBR.

http://www.evil-genius.us

 

Volume 41 je sad aktivan...

prorok pet 26.6.2020 19:59
Cansee kaže...
Filox kaže...
MasterG kaže...

Overlord sam već mislio krenut gledati, ali nikako da se natjeram....nekako mi je izgledao "mračan" ...ali evo, budem pogledao

 Pa malo je mračan, undead je glavni lik... Ali odlična je shema, slično počinje kao i SAO, tip igra neku onakvu VR igru, ali je sword and sorcery, kao dungeons and dragons. Nije anime za djecu. Ali je zato baš fenomenalan, nema dječjih gluposti, ozbiljno, dobro, baš kako treba.

 

Vidim, ne spominješ Berserka... To je mračno. Dark shit. Ali daleko najbolje anime i manga, bez konkurencije. Toliko je dobar da pratim radnju već preko 20 godina i kupujem original stripove od Dark Comicsa već godinama. Ima 38 volumea, pa nikad kraja kupovini. Možeš zamislit koliko je nešto dobro kad trošim pare, a imam to sve u visokoj rezoluciji odavno. I sve sam pročitao 10 puta, pogledao sve anime (i onaj iz 1997 i ove nove) nebrojeno puta... Japanska najpopularnija manga i jedna od dugotrajnijih, počeo je izlazit još u osamdesetima i još nije gotov.

 

e kolega mene zanima Berserk, jer sam čuo da je dosta utjecao na Miyazakija i Dark Souls igre. S obzirom da nemam pojma o tome, kako to početi? Vidim da je prvi ainme iz 1997., a onda ima novi iz 2016., da gledam oba? Zn ači mogao bi i Dark horse stripove pronaći ako me zainteresira?

 Evo ja bih ti preporučio ili odmah mangu krenut ili taj stari anime pa nastavit/krenut ispočetka mangu. U svakom slučaju izbjegavaj novi anime pod svaku cijenu.

 

Ja sam počeo taj stari pa sam odustao, i počeo mangu. I odmah kupio prvih 15 volumea :D 

Tu možeš počet čitat ako ti se neda skidat https://mangadex.org/chapter/25499/1

MasterG sub 27.6.2020 20:58
prorok kaže...

Kissanime je zlo prepuno popouta i adova, nikako ne preporučam. Radije torrentuj ak ćeš već ilegalno gledat. Nyaa je najsigurniji i najpopularniji tracker. A ako baš moraš streamat imaš ovo https://aniwatch.me/ .

 

Od ozbiljnijih animea preporučam Cowboy Bebop (sf + jazz + western), Paranoia Agent (mindfuck), Monster (triler) i Space Battleship Yamato 2199 (epski SF tipa star trek).

 čemu kompliciranje? Gotovo niti jedan anime nisam pogledao direktno na kissanime streamu. skini ga na hard za tih  10sec koliko treba d ase skine i gledaj preko hdd-a kao čovjek bez ikakvih popuova.

Doduše ja imam TV database HDD sa 700gb tv serija ,filmova i anime-a na koji skidam sve, ali kad sam na viksi opet skinem na laptop preko mreže i pogledam.

A iskreno, uoće se niti ne sjećam da je iti jedan popup bio gledajući direktno preko streama...na početku da, klikneš x i ćao...mislim da pretjeruješ